هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Mahed در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام.. بچه ها خیلی ترس دارم ازکنکور... فقط آرزوی مردن رودارم
سلام
میشه بدونم از چی میترسین؟ -
@Mahed در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام.. بچه ها خیلی ترس دارم ازکنکور... فقط آرزوی مردن رودارم
سلام
میشه بدونم از چی میترسین؟ -
-
-
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه دقیقا منم با اون کتاب شروع کردم و چون ثبات نداشتم پایه های ستون های در حال شکل گیریمم خراب کرد
باید ببینین قراره به کجا برسه مسیری ک انتخاب میکنید اول مسیرو بشناسید بعد منبع انتخاب کنید براش و بعد به یه هویت واحد برسین درواقع پایه های ستون های در حال شکل گیریتونو از نو بسازید ولی انقدر محکم بسازیدش ک خراب نشه هیچوقت
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه دقیقا منم با اون کتاب شروع کردم و چون ثبات نداشتم پایه های ستون های در حال شکل گیریمم خراب کرد
باید ببینین قراره به کجا برسه مسیری ک انتخاب میکنید اول مسیرو بشناسید بعد منبع انتخاب کنید براش و بعد به یه هویت واحد برسین درواقع پایه های ستون های در حال شکل گیریتونو از نو بسازید ولی انقدر محکم بسازیدش ک خراب نشه هیچوقت
اینکه اول مسیرو انتخاب کنیم بعد منبع یه ایراد بهش وارده و اون اینکه خود اون مسیر منطبق بر چه معیاری انتخاب میشه؟ اگر بنا باشه به پاره ای از الهامات یا عقاید جمعی دامن بزنیم این احتمال هم وجود داره که از تعصب پیروی کنیم. موافقم که باید تقدم و تاخر قائل شد برای مطالعه ی کتابها . اما این محکم ساختن ستون عقاید و بعد از اون اقدام کردن به مطالعه کمی نامعقول به نظر میرسه. هرچند متداول و مرسومه!
-
اعتراف میکنم پست بالارو چن بار خوندم فک کردم مسیر، منبع ،تعصب ، عدم تقدم تاخر،کدوم اوله کدوم بعده
مشکل از منه قاطی کردم
-
اکالیپتوس من کل دیشبو بیدار بودم یعنی بیشتر از یک ونیم روز . هیچ بعید نیست ایراد از طرف من باشه
اگه لازمه جاییشو توضیح بدم درخدمتم(:صوفی نه پست در پست شد خطوط فکریم بهم ریخت
پیشنهاد میکنم امشب حتما بخوابید بعد 12 بیدار نباشید به فکر سلامتیتونم باشید ...
مثلا اینجاکه گفتین
این محکم ساختن ستون عقاید و بعد از اون اقدام کردن به مطالعه کمی نامعقول به نظر میرسه. هرچند متداول و مرسومه! -
بچه ها کسی که از ریاضی و فیزیک و شیمی هیچی نمیفهمه و تا حالا چیزی ازش نخونده باید از کجا و چطوری شروع کنه؟!
-
بچه ها کسی که از ریاضی و فیزیک و شیمی هیچی نمیفهمه و تا حالا چیزی ازش نخونده باید از کجا و چطوری شروع کنه؟!
supersmart
به نظرم از فیلمای آلا شروع کنید -
supersmart
به نظرم از فیلمای آلا شروع کنید -
supersmart
برای شما فیزیک استاد کازرانیان یا طلوعی
ریاضی استاد امینی
شیمی استاد آقاجانی -
supersmart
برای شما فیزیک استاد کازرانیان یا طلوعی
ریاضی استاد امینی
شیمی استاد آقاجانیromisa من امسال نمیتونم کنکور بدم
برای زیست شناسی نظام جدید کدوم دبیر خوبه؟!
استاد آقاجانی هم فکر میکنم فقط برای نظام قدیم داشته باشن -
romisa من امسال نمیتونم کنکور بدم
برای زیست شناسی نظام جدید کدوم دبیر خوبه؟!
استاد آقاجانی هم فکر میکنم فقط برای نظام قدیم داشته باشنsupersmart
استاد آقاجانی شیمی رو عالی گفتن حتی برای نظام جدید هم به نظر من میشه
برای جدید همه از استاد موقاری برای زیست تعریف میکنن