هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Ata-1381 واقعا نظام جدید رو نمیدونم چون خودم قدیمم و کتاب خیلی سبز و تخته سیاه رو میخونم
-
ایهام
اینو بفرست واسش:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ata-1381 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام
اینو بفرست واسش:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:عطا
اینو اون باس بفرسه -
@m-s-100 نکنه مشاوری ؟
-
ایهام چرا هرچی مشاوره اخلاق نداره ... من هنوز موندم خودتون بهتر خودتونو میفهمید مشاور میخواید چیکار
@Lovely در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام چرا هرچی مشاوره اخلاق نداره ... من هنوز موندم خودتون بهتر خودتونو میفهمید مشاور میخواید چیکار
موافقم من امسال بدون مشاور خییییییلی پیشرفت کردم
-
@Ata-1381 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام
اینو بفرست واسش:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:عطا
اینو اون باس بفرسهایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام
اینو اون باس بفرسه -
@Lovely در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
موافقم من امسال بدون مشاور خییییییلی پیشرفت کردم
صنم اره چون بهتر درک میکنی البته مشاور خوبه که تنبلی نکنی
-
@Lovely نه ولی همه اینجور نیستن...
انصاف داشته باشید -
@Ata-1381 واقعا نظام جدید رو نمیدونم چون خودم قدیمم و کتاب خیلی سبز و تخته سیاه رو میخونم
-
نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Lovely کلا خیلی خودشو قبول داره
نمیشه مشاور نداش بنظرم،یعنی اراده فولادین میخا که من ندارم بقول خودت تنبلم -
@m-s-100
منظورم کلی نبود منظور مشاوره این چن تا دوست بود
-
نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باید یه کمپین بزنم نه ب مهمانی اجباری
ولی هعی معلوم نیس چ بلایی ب سرم اومده عاشق مهمونی بودما -
@Lovely کلا خیلی خودشو قبول داره
نمیشه مشاور نداش بنظرم،یعنی اراده فولادین میخا که من ندارم بقول خودت تنبلمایهام اراده فولادین خیلی خوبه ... بنظرم تنها نفع کنکور اینکه خود ساخته میشی و خودتو بهتر میشناسی
-
باید یه کمپین بزنم نه ب مهمانی اجباری
ولی هعی معلوم نیس چ بلایی ب سرم اومده عاشق مهمونی بودما_maryam_ ولی من دوست دارم برم مهمونی وقتی درس دارم بیش تر دلم مهمونی میخواد!
-
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام
اینو اون باس بفرسهنوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ata-1381 کاش حداقل از تل باس براش میفرستادم که یه چندتا استیکر شرمندم و نالاحت میفرستادم
-
@Lovely
ادم نخواد بخونه هر کی زورش
کنه نمیخونه -
صنم اینم حرفیه
-
ایهام اراده فولادین خیلی خوبه ... بنظرم تنها نفع کنکور اینکه خود ساخته میشی و خودتو بهتر میشناسی
نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۷، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Lovely در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام اراده فولادین خیلی خوبه ... بنظرم تنها نفع کنکور اینکه خود ساخته میشی و خودتو بهتر میشناسی
آی آیییی نگو نگو که نمیخام یادم بیفته
-
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Ata-1381 کاش حداقل از تل باس براش میفرستادم که یه چندتا استیکر شرمندم و نالاحت میفرستادم
بهش از گوشی(وقتی که داری صحبت می کنی) لینک بده
-
نوشتهشده در ۲۶ آذر ۱۳۹۷، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-s-100 مشتق ضمنی رو خوندین؟
کسی هس خونده باشه؟