هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Ata-1381 واقعا نظام جدید رو نمیدونم چون خودم قدیمم و کتاب خیلی سبز و تخته سیاه رو میخونم
-
ایهام
اینو بفرست واسش:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:@Ata-1381 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام
اینو بفرست واسش:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:عطا
اینو اون باس بفرسه -
@m-s-100 نکنه مشاوری ؟
-
ایهام چرا هرچی مشاوره اخلاق نداره ... من هنوز موندم خودتون بهتر خودتونو میفهمید مشاور میخواید چیکار
@Lovely در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام چرا هرچی مشاوره اخلاق نداره ... من هنوز موندم خودتون بهتر خودتونو میفهمید مشاور میخواید چیکار
موافقم من امسال بدون مشاور خییییییلی پیشرفت کردم
-
@Ata-1381 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام
اینو بفرست واسش:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:عطا
اینو اون باس بفرسهایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام
اینو اون باس بفرسه -
@Lovely در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
موافقم من امسال بدون مشاور خییییییلی پیشرفت کردم
-
@Ata-1381 واقعا نظام جدید رو نمیدونم چون خودم قدیمم و کتاب خیلی سبز و تخته سیاه رو میخونم
-
-
@m-s-100
منظورم کلی نبود منظور مشاوره این چن تا دوست بود
-
@Lovely کلا خیلی خودشو قبول داره
نمیشه مشاور نداش بنظرم،یعنی اراده فولادین میخا که من ندارم بقول خودت تنبلم -
باید یه کمپین بزنم نه ب مهمانی اجباری
ولی هعی معلوم نیس چ بلایی ب سرم اومده عاشق مهمونی بودما -
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام
اینو اون باس بفرسه -
@Lovely
ادم نخواد بخونه هر کی زورش
کنه نمیخونه -
ایهام اراده فولادین خیلی خوبه ... بنظرم تنها نفع کنکور اینکه خود ساخته میشی و خودتو بهتر میشناسی