هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-mg_elf
استفهام انکاری :|romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-mg_elf
استفهام انکاری :|این یه ارایه د
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-mg_elf
استفهام انکاری :|
این یه ارایه دیگه بودا -
romisa مجازییییییییی؟
-
@miss-mg_elf :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من میخواهم بدانم که
راستی راستی زندگی یعنی :
اينکه توی يک تکه جا،
هی بروی و برگردی،
تا پير بشوی و ديگر هيچ؟!
يا اينکه طور دیگری هم
توی دنيا میشود زندگی کرد؟#صمد_بهرنگی
دلت پیر نشه
-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
عاشق اگر میشوید،
عاشق رفتار آدمها نشوید!
آدمها
گاهی حالشان خوب است
گاهی بد
رفتارشان متاثر ازحالشان است.
عاشق افکارشان شوید
افکار،
حتی در بدترین حالت آدم ها هم
تغییر نمیکند#پولانسکی
وضعیت من بدتر از ایناست من افکارمم تغییر میکنه
-
سلام ملت
-
@Miss-Flower علیکم سلام
-
-
@Miss-Flower سلام
-
طرز تهیه مارشمالو در خانه
مارشمالو خانگی
مرحله ۱
ژلاتین را با نیمی از یک فنجان آب خوب مخلوط می کنیم و می گذاریم به مدت ۵ دقیقه استراحت کند و تمام آب را جذب کند
مرحله ۲
داخل یک ظرف مناسب را کاغذ روغنی گذاشته و روی آن را کمی چرب می کنیم و یا پودر قند می پاشیم و کنار می گذاریم
مرحله ۳
شربت غلیظ یا عسل را با نمک ، باقی آب و شکر داخل قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم تا دمای آن به ۲۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۲۱ درجه سانتیگراد) برسد حدود ۷ دقیقه
مرحله ۴
وقتی دما به ۲۵۰ درجه فارنهایت رسید ژلاتین را اضافه کرده و می گذاریم با دمای مخلوط کاملا حل شود، حدود ۳۰ ثانیه و بلافاصله از روی حرارت بر می داریم
مرحله ۵
در این فاصله سفیده های تخم مرغ را با همزن خوب می زنیم تا سفید و سفت شوند. وقتی که مخلوط گرمای خود را از دست داد آن را کم کم به سفیدها اضافه می کنیم در حالی که همزن در حال هم زدن است و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم زیرا سفید و پر حجم شدن مارشمالو زمان نیاز دارد
مرحله ۶
عصاره وانیل را اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم حدود ۵ تا ۷ دقیقه طول می کشد
مرحله ۷
بهترین زمان برای متوقف کردن همزدن زمانی است که دمای کاسه همزن کمی گرم تر از دمای اتاق باشد. خمیر مارشمالو را داخل ظرفی که آماده کرده ایم می ریزیم و روی آن را صاف کرده و مخلوط آرد ذرت و پودر قند را روی آن می پاشیم وقتی حرارت خود را از دست داد و خنک شد آن را از قالب جدا کرده و قالب می زنیم یا با چاقو برش می دهیم نوش جان
مواد لازم ۳ قاشق غذاخوری ژلاتین ۱ فنجان (۲۴۰ میلی لیتر ) آب سرد ۲ فنجان (۴۲۵ گرم ) شکر دانه ریز ۱/۲ پیمانه شربت غلیظ شده یا عسل ( ۱۲۰ میلی لیتر ) ۱/۴ قاشق چای خوری ( ۱ گرم ) نمک عدد۲ سفیده تخم مرغ بزرگ ۱ قاشق غذا خوری عصاره وانیل ۱/۳ فنجان (۴۰ گرم ) پودر قند ۳ قاشق غذا خوری ( ۲۵ گرم) نشاسته ذرت
نکته ها : مارشمالو را میتوانید پس از آماده شدن برای خمیر فوندانت مورد استفاده قرار دهید ( نیازی به قرار دادن در یخچال نیست ) ، مارشمالو را میتوانید تا ۱ ماه در یخچال نگهداری کنید.جزییات بیشتر : مارشمالو چیست؟ +طرز تهیه مارشمالو خانگی
-
@زمستان
بیااینجا مینیم.. -
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa
برا من مارشمالو هم بگیر#لاکچری
-
@زمستان دگر دیسی از پاییز به زمستان
بهارت هم در راه است .... -
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@زمستان دگر دیسی از پاییز به زمستان
بهارت هم در راه است ....بَه
دمت گرم
121632/282056