شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۷، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهشما به یه دختر بگو برو از طبیعت عکس بگیر بازم یجوری عکس میگیرع که ناخنای لاک زدش معلوم باشع
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۷، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهولنتاین مال این جوجه هاس...
یه عقاب همیشه تنهاس
(ستاد روحیه دهی به بی کسان بدبخت) -
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۷، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخیلی موقع ها وقتی داری اشک میریزی وحرفاتو مینویسی طرف مقابل در حالیکه یه خیار دستشه و داره گاز میزنه تایپ میکنه اوهوم...!!
-
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۷، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهتنها جایی که میتونم برم با غرور بشینمو سرمو بالا کنمو بگم :همون همیشگی
.
.
این
فلافلیه سر کوچمونه
فلافلش دونه ای هزاره:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۷، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه بارم بیمارستان بودم از پشت بلندگو
اسممو صدا کردن کلی ذوق کردم
.
.بعدش گفتن سریع تر مدفوعتون
بیارید تحویل بدید -
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۷، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدیشب زنگ زدم به دوستم میگم کدوم گوری توله سگ؟
یهو دیدم باباش گفت من خود سگم!
توله سگ از حموم در بیاد میگم زنگ بزنه!!!
خیلی باباش منطقی بود...حال کردم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۷، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبچه ها اگه من مردم زیر تختم یه بسته سوهان هس که توش یه پارچه هس که توی اون پارچه چنتا دی وی دی هس که روش نوشته اخلاق در خانواده از دیدگاه استاد معرفتی
بیزحمت اونا رو آتیش بزنین
-
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۷، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختره قیافش شبیه آدامسیه که شتر جویده
بعد پست گذاشته:
من اومدم....مواظب قلبهاتون باشید
ینی دوغ اگه اعتماد به نفس اینو داشت الان ویسکی بود -
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۷، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرفیقمون دکتره تعریف میکرد:
یه روز یه پیر زنه اومد مطبم داشتم چایی میخوردم گفتم مادر جان چته؟گفت اقای دکتر یه هفته ست ادرارم شده رنگ چایی تو
الان یه سالی میشه چایی نخورده:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
تنها جایی که میتونم برم با غرور بشینمو سرمو بالا کنمو بگم :همون همیشگی
.
.
این
فلافلیه سر کوچمونه
فلافلش دونه ای هزاره:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۷، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@tajrobi-nil در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
.
.
این
فلافلیه سر کوچمونه
فلافلش دونه ای هزاره:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:توش چی میریزه؟!
-
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۷، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهشاید باورتون نشه
ولی این روزا اینقد بی حوصله ام
که حتی پانشدم اتاقمو واسه دهه فجر تزیین کنم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکی از سرگرمیام اینه سر امتحان الکی هی کفه دستمو نگا کنم مراقب احساس زرنگی کنه بیاد خفتم کنه ببین هیچی کفه دستم نیست.... بعد بش بگم ضایع شدی خخخخخخخخ !!! اصن به عشق همین حرکت میرم مدرسه !!!!
-
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستم دعوتم کرد به گروه
وارد شدم میبینم فقط منو خودشیم(!!)
میگم خب میومدی pv
میگه
نه اینجا بزرگتره -
.
.
این
فلافلیه سر کوچمونه
فلافلش دونه ای هزاره:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@tajrobi-nil خدا فلافل 1000 تومنیو بیامرزه
-
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اونجا که چاووشی میگه از پا و سر بریدی
بی پا و سر برقصا
من میشنیدم اسبارو سر بریدی...
.
.
.
همیشه هم برام سوال بود بعد قتل عام اسبا چرا باید برقصیم!!!
- خودم مردم از خنده
- خودم مردم از خنده
-
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اونجا هست که لیلا فروهر میگه ای دل تو خریداری نداری
.
.
.
میشنیدم ای دل تو خری یاری نداری
-
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شوهر من اهنگ سبب من که می شکنم شادمهرو می خوند
سبد منم که می شکنم
.
.
.
بهش می گفتم سببه نه سبد
می گفت سبب که نمیشکنه سبده که میشکنه
-
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اهنگه امید هست میگه تو یه افسونگری یا حور و پری
.
.
.
.
من می خوندم تو یه افسونگری با نون و پنیر
-
اهنگه امید هست میگه تو یه افسونگری یا حور و پری
.
.
.
.
من می خوندم تو یه افسونگری با نون و پنیر
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@shiima شما واس خودت ی پا شاااااااعری
-
بچه ها اگه من مردم زیر تختم یه بسته سوهان هس که توش یه پارچه هس که توی اون پارچه چنتا دی وی دی هس که روش نوشته اخلاق در خانواده از دیدگاه استاد معرفتی
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@tajrobi-nil در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
بچه ها اگه من مردم زیر تختم یه بسته سوهان هس که توش یه پارچه هس که توی اون پارچه چنتا دی وی دی هس که روش نوشته اخلاق در خانواده از دیدگاه استاد معرفتی
همه از اینا دارن