IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
لطفا نظریه اعداد رو زودتر شروع کنید واقعا خیلی عقب افتادیم کاش انالیز ترکیبی رو برای نزدیکای اسفند قرار میدادید .
-
@00alireza در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
گزینه ها رو اشتباه نوشتی
حل :
چون گراف 2-منتظم هست باید به صورت یک n ضلعی منتظم باشه ولی چون گفته متناظر با بازه ها n ضلعی رو نمیشه بزرگتر از 3 گرفت ( چون در غیر این صورت در گراف یک حفره ایجاد میشه ) یعنی گراف از یک یا چند تا 3 ضلعی یا همون مثلث باید تشکیل شده باشه پس p میتونه اعداد مضرب 3 باشه چون 3 ضلعی سه راس داره تنها عدد 9 توی گزینه ها وجود داره پس جواب گزینه 3آره اشتباه نوشتم اومدم بعدا اضافه کنم با یه سوال دیگه اشتباه کردم
و ممنون! -
دوستانی که بخش گراف رو دیدن دقت کردید که صفحات 11 و 12 و 13 جزوه که مربوط به گراف کامل و مکمل بود تدریس نشد ؟!! استاد به خودمون واگذار کردن ؟؟
-
@00alireza در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستانی که بخش گراف رو دیدن دقت کردید که صفحات 11 و 12 و 13 جزوه که مربوط به گراف کامل و مکمل بود تدریس نشد ؟!! استاد به خودمون واگذار کردن ؟؟
کی گفته تدریس نشد، پس این فیلم چیه ؟
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/1/26/5309 -
nero در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان من مبحث گرافو به خاطر ترکیبیات زیاد توی جزوه آقای موذنی پور خوب متوجه نشدم،به نظر شما اگه اول جزوه ترکیبیاتو بخونم و بعد دوباره برم سراغ گراف ،گرافو راحت میفهمم؟
سلام قسمت های زیادی مربوط به ترکیبیات نمیشه اونم در حد ساده است.فکر کنم با دو جلسه ی اول آنالیز کارتون راه بیوفته.ولی در کل توی سرتاسر گسسته به آنالیز نیازه.ببینین خیلی یادگیری رو راحت تر میکنه براتون
-
banoo ممنون از راهنماییتون،یه سوال،با دیدن فیلم های آقای موذنی پور میشه راحت تست زد؟مثلا آزمون های قلم چی رو میشه بالا زد؟یعنی به نظر شما کامله؟و یه نظر شما من اگه بخوام دوباره بخونم به نظر شما و دیگر دوستان،فیلم های استاد شامیزاده توصیه میشه با استاد موذنی پور؟چون گسسته من خیلی ضعیفه ،نظرتون چیه؟
-
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
بلخره منم رسیدم بهتون
حالا میتونم ریز مباحثو بنویسم
جلسه 17 : آنالیز ترکیبی http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/1/26/5490
مدت زمان : 31:17
تدریس:
1 ) ادامه جا به جایی اشیا با تکرار
2 )جایگشت های خاص
_مثال 2 صفحه ی 5 قسمت ج مهم است
_مثال 4 مهم است
نکته ی مثال 4 صفحه ی 5 : تعداد تبدیل های n شیء از n شیء دقیقا برابر است با تعداد تبدیل های n-1 شیء از n شیء چه در حالت تکرار چه در حالت متمایز
نکته مثال 5 صفحه ی 6 : اگر تعدا داده های مسئله از خواسته های مسئله بیشتر باشد و همچنین بین داده ها تکرار وجود داشته باشد در این صورت باید مسئله را تقسیم بندی کنیم.تقسیم بندی معمولا روی شی دارای تکرار انجام می شود.سوال هایی که در آن ها تکرار وجود دارد را نمی توان با روش های اصول شمارش حل کرد چون تکرار محدودیت دارد.
پس این قبیل سوال ها را باید با روش جا به جایی حل کرد.
_ مثال 10 صفحه ی 7 مهم است
_ اتمام مبحث جایگشت های خاص با 3 مثال -
nero در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
banoo ممنون از راهنماییتون،یه سوال،با دیدن فیلم های آقای موذنی پور میشه راحت تست زد؟مثلا آزمون های قلم چی رو میشه بالا زد؟یعنی به نظر شما کامله؟و یه نظر شما من اگه بخوام دوباره بخونم به نظر شما و دیگر دوستان،فیلم های استاد شامیزاده توصیه میشه با استاد موذنی پور؟چون گسسته من خیلی ضعیفه ،نظرتون چیه؟
شما تدریس هر استادی رو هم ببینین باید خیلی تست حل کنین مگه نه؟
من خیلی تدریس ایشونو دوست دارم و توی تست ها هم میتونین نتیجه بگیرین.استاد شامیزاده هم بسیار استاد خوبی هستن و با ایشون هم میشه نتیجه گرفت باید ببینین با توجه به زمانی که دارین و برنامه تون یا حتی سلیقه تون! کدوم استاد رو بیشتر میپسندین. -
@ROOHIA در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
بلخره منم رسیدم بهتون
حالا میتونم ریز مباحثو بنویسم
مدت زمان : 31:17
تدریس:
1 ) ادامه جا به جایی اشیا با تکرار
2 )جایگشت های خاص
_مثال 2 صفحه ی 5 قسمت ج مهم است
_مثال 4 مهم است
نکته ی مثال 4 صفحه ی 5 : تعداد تبدیل های n شیء از n شیء دقیقا برابر است با تعداد تبدیل های n-1 شیء از n شیء چه در حالت تکرار چه در حالت متمایز
نکته مثال 5 صفحه ی 6 : اگر تعدا داده های مسئله از خواسته های مسئله بیشتر باشد و همچنین بین داده ها تکرار وجود داشته باشد در این صورت باید مسئله را تقسیم بندی کنیم.تقسیم بندی معمولا روی شی دارای تکرار انجام می شود.سوال هایی که در آن ها تکرار وجود دارد را نمی توان با روش های اصول شمارش حل کرد چون تکرار محدودیت دارد.
پس این قبیل سوال ها را باید با روش جا به جایی حل کرد.
_ مثال 10 صفحه ی 7 مهم است
_ اتمام مبحث جایگشت های خاص با 3 مثال -
سلام
امروز انالیز تموم میشه؟؟؟؟ -
یه سوال.....الان این 6 جلسه انالیز ترکیبی کل ترکیبیات گسستس یا نه بازم مونده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
ghadremotlagh
ادامه دار هست دوست عزیز
صبر پیشه کنید -
sky daughter در گسسته مؤذنی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
مدت زمان : 31:17سلام ممنون به سایت اضافه شد
-
سلام آقای موذنی.وقت بخیر. در جلسه قبلی تدریس آنالیز ترکیبی دو تا سوال پرسیدید و خواستید جواب رو بگیم، جواب سوال دوم: ترکیب ۴ از ۵ ضربدر ترکیب ۱ از ۵ ضربدر ترکیب ۱ از ۵ ضربدر ترکیب ۱ از ۵ ضربدر ترکیب ۱ از ۵ که حاصل نهایی عدد ۵ به توان ۵ هست
-
سلام آقای موذنی.وقت بخیر. در جلسه قبلی تدریس آنالیز ترکیبی دو تا سوال پرسیدید و خواستید جواب رو بگیم، جواب سوال دوم: ترکیب ۴ از ۵ ضربدر ترکیب ۱ از ۵ ضربدر ترکیب ۱ از ۵ ضربدر ترکیب ۱ از ۵ ضربدر ترکیب ۱ از ۵ که حاصل نهایی عدد ۵ به توان ۵ هست...این جواب سوال دوم
-
مثال آخر صفحه 18 بدون استفاده از رسم شکل و با استفاده از نمودار همبندی چرا هیچ گزینه ای درست در نمیاد ؟
استاد در همه جلسه ها اشاره میکنن که در آخر فصل همه ی تمرین هارو حل میکنن.کی حل میکنن ؟
-
سلام
هندسه تحلیلی رو استاد موذنی پور تدرس می کنن؟ -
سلااااااام
تو جلسه ی 5 استاد یه سوال دادن حل کنیم من جوابشو درآوردم:
سکه ای را 10 مرتبه پرتاب می کنیم. در چند حالت حداقل 2 بار رو ظاهر می شود؟
من جوابشو در آوردم 1013 ((:
فکر کنم چرتو پرت حل کردم جوابش انگار با عقل جور در نمیاد.
کسی حل کرده؟ -
سلام بر استاد گل
استاد نظریه اعداد رو دریاب
باور کنید من از وقتی به تدریس استاد عادت کردم نمی تونم سر مدرسه درست بفهمم