تولد عمه دلیمون:)
-
dlrm تولدت مبارک شاعر ساعات دلتنگی
امیدوارم قدر خودتو بدونی و هر روز رو به جلو پیش بری. آرزو دارم به آرزوهایی که به صلاحته با تلاش و پشتکارت برسی:rose: :rose: :rose: :rose: :rose:
marylb
ممنونم "ماری لب"جان :joy:
همونی که ساعت 1 بیتابش میشیم و نباشه شمعدونیا دق میکنن و نبودی ببینی که آهو بچه کرده و روبه آرام گرفته و قناریا عرعر میکنن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: کاش بودیو میدیدیخیلی ممنونم ازتون:)لطف کردین
امیدوارم شب و روزتون به خوبی با دل شاد بگذره و شبا بیدار خوابیاتون واسه شمردن ستاره های کهکشون باشه نه برا فراموش کردن دلتنگی:)
موفق باشین همیشه انشالله
بازم ممنونم :blossom: :) -

اگر چه کیلومترها با هم فاصله داریم
اما در این روز بخصوص
قلبم در کنار قلب توست
تولدت مبارک عمه دلآرام جونم =)))
دوست دارم هوارررررتااااااااااا
هرچی کیکای دنیائه اصن میمالم صورتت،بااین که حیفم میاد:( ولی فقط به عشق تو=)ومرطوب کردن پوست خوشجلت😁یدونه عمه که بیشترندارم..😁😊😘😘😘
ااااالهی خوشبخت شی عمه جون..وهرر..چی که ازخدامیخوای بهت بده
تنت سلاامت..لبت خندون ونیشت تابناگوش بااا...ز😁
وکنکورت روبهترین نتیجه روبگیری..وهرچی که آرزوت بوده انشاءالله باتلاش وپشتکاروغیرت وهمتت،قبول شی=)))
دووو...ست دارم عمه
بازم بوس😘😘😘@UNIQUE7
عمــــــــه:) دلت میاد کیک بزنی توو صورتم؟ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
به هرحال ممنونم که به فکر مرطوب سازی پوستمی :joy:
منم دوست دارم واقعا:)
ازت ممنونم که زمان گذاشتی و اومدی و بهم تبریک گفتی:)امیدوارم عاقبت به خیر بشی عمه و موفق و زندگیت همش آرامش باشه:)
خدانگهت داره
هم تورو هم خانوادتُ (خواهرت:))) )
ممنونم ازت عزیزدلم :* :shamrock: :yellow_heart: -
dlrm
تولدتون مبارک دلارام خانوم ( : -
dlrm تولدت مبارک.. ان شاءالله سالم وتندرست باشی☺☺😊💗💗🌷☺🌷❤❤👌👌✌✌.. ان شاءالله همیشه خوشبخت وخوشحال باشی..
موفق باشی آلایی
-
dlrm
به به ستاره ای درخشید و ماه مجلس شد 😍 زادروزت مبارک دتر ❤
برات رسیدن به آرزوهاتو از خدا میخوام 😍 -
dlrm
به موقع رسیدم فروردینی جان 😇😀😀😍😍😍
تولدت مبارک عزیزم انشالله به هرچی می خوای برسی و هرچی حال خوبه مال تو باشه
ی دونه ای تو انجمن 💙😘
بهترین بهترین بهترین هارو برات ارزو دارم 🌸🌸🌸😘😍😍😍😍😍بهترین دوست و دختری ک میشناسم
عمه دلی خودمی😍❤❤❤❤❤❤❤❤💚💓💜💛
👑👑👑🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎈🎈🎂🎆🎀🎁🎁🎁🎉🎊🎇🎍🎍🎆🎆🎆🎆🎋🎋🎋🎇🎂🎂🎂🎀🎊🎉🎉 -
@UNIQUE7
کیکم میدم بهت:face_with_tears_of_joy: زشته بذا ببینم به همه میرسه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :cake: اینو داشته باش تا بعد -
dlrm
به موقع رسیدم فروردینی جان 😇😀😀😍😍😍
تولدت مبارک عزیزم انشالله به هرچی می خوای برسی و هرچی حال خوبه مال تو باشه
ی دونه ای تو انجمن 💙😘
بهترین بهترین بهترین هارو برات ارزو دارم 🌸🌸🌸😘😍😍😍😍😍بهترین دوست و دختری ک میشناسم
عمه دلی خودمی😍❤❤❤❤❤❤❤❤💚💓💜💛
👑👑👑🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎈🎈🎂🎆🎀🎁🎁🎁🎉🎊🎇🎍🎍🎆🎆🎆🎆🎋🎋🎋🎇🎂🎂🎂🎀🎊🎉🎉@fatemeh_banoo تولدشما هم مبارک. ببخشیددیرفهمیدم. ان شاءالله موفق وسالم باشی☺☺😊💟💟🙌🙌❤💗🙋.
من هم فروردینی هستم . -
@fatemeh_banoo تولدشما هم مبارک. ببخشیددیرفهمیدم. ان شاءالله موفق وسالم باشی☺☺😊💟💟🙌🙌❤💗🙋.
من هم فروردینی هستم . -
@milad91 ممنون. ولی هنوزنرسیده. موفق باشی👍✌✌🙋
-
@milad91 ببخشید سوال ادبیاتم بلدی جواب بدین؟؟
-
@milad91 قرابت هستش
-
@milad91 😕😕..
-
@صنم78 تولدتون مبارک. ان شاءالله سالم وخوشحال وسربلندباشی☺☺😊👍💟💟💗💓🌷🌷🌺🌲
-
@صنم78 خب مبارک باشه. ببخشید😂😂😃