تولد عمه دلیمون:)
-
nsrin79 جیییغ:)
مرسی که اینستام تبریک گفتی:)
مرسی ازت نسرینم:smiling_face_with_heart-eyes:
تولدت مبارک توامممم:smiling_face_with_heart-eyes: :relieved_face: -
dlrm عمه جونم عزیز دلم میدونم خیلی بی معرفتم یکم دیر اومدم ولی خيييلي عزیزی ک😍😍 تولدت مبارک عشق جونم ایشالا99999999999999ساله بشی 😘😘😉😉ب همه آرزوهای قشنگت برسی الهی خیلی دوست دارم ک ديوونه😚😚😚😚😉😉 حال دلت همیشه عاولي
-
@avaw
قرربونتتت برم عمه
بی معرفت ندیدی :face_with_tears_of_joy: تو ماهی:)
ممنونم که اومدی تبریک گفتی این خودش یه لطفه:kissing_face_with_closed_eyes:
ممنونم ازت عزیزدلم
حال دلت اروم باشه:)
:red_heart: -
تولدت مبارک دختر مهربون : )
البته با اندکی تاخیر : /
امیدوارم بهترینها برات اتفاق بیفته :heart_suit: -
سلااااااااااااااااااااااام میدونم دیره :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: خیییییییییییییییییییییلیممممممممممممممم دیره ولی الان فهمستم
تفلدت مباااااااااااااااااااااااااااااااااااارک عمه دلی -عروس قشنگم -زن دادای نازنازی امیدوارم صدو بیس هزار سااااااااااااااااااااااااااااله بشی ماچ و بوس و اینا شم رو اقسا نقاط صورتت:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: -
تولدت مبارک دختر مهربون : )
البته با اندکی تاخیر : /
امیدوارم بهترینها برات اتفاق بیفته :heart_suit:آسمان ِ آبی خدایا چرا اینو اصلا ندیدم...
معذرت میخوام ازت:)
ممنونم ازت عزیزدل من :*
خیلی لطف داری بهم:)
موفق باشی عزیزدلم :* -
سلااااااااااااااااااااااام میدونم دیره :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: خیییییییییییییییییییییلیممممممممممممممم دیره ولی الان فهمستم
تفلدت مباااااااااااااااااااااااااااااااااااارک عمه دلی -عروس قشنگم -زن دادای نازنازی امیدوارم صدو بیس هزار سااااااااااااااااااااااااااااله بشی ماچ و بوس و اینا شم رو اقسا نقاط صورتت:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss:@FatiJoooooni
عمه فدات بشه الهیییی :face_with_tears_of_joy:
خیلی ممنون که یادت بود اصا تبریک بگی:)
ذوق کردم بازم بعد این همه مدت
انگاری بازم دنیا اومدم:face_with_tears_of_joy:
مرسیییی خااارشوووهررر جانمممم:face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
موفق باشی فاطمه جانم:)