هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
simsim سلام
ممنون -
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
حرفمو دیدی ویرایش میزنم تموم!
گفته بودی من خودمو صاحب اثر میدونم آره؟
اولین پستم تاپیک خودنویس
البته صاحب اثر درست نیست. چون صاحب اون اثر هستم وقتی کشیدمش. ولی صاحب سبک نیستم اینو گفتم بارها
فرقشو متوجهی دیگه

ولی مثلا اختاپوس باب اسفنجی منحصر ب طراحشه
من هم نمیگم ایده ی منه. البته ک اونقدر قدیمیه ک روی دفتر خط داره و مربوط ب زمانی ک تحریم بودم.
به هرحال این چیزی از ارزش کارتو کم نمیکنه!!!!
و اینکه دائم قصد توهین داری و ویرایش میکنی
منفی دادن، ویرایش کردن و... معنیش چیه؟
پای حرفات وایسا

@zedtwo چ نازن اینا

-
@zedtwo خب من بازم میگم من بارها واسه این معذرت خواستم ولی بعد اون دیگه حق نداری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حق ندارم چی؟
حق ندارم وقتی حرفی میزنی و بلافاصله ویرایش میزنی از خودم دفاع کنم؟؟؟
واقعا من بودم دیگه حرفی نزدم...@zedtwo من اون بار کارم بد بود معذرت خواستم میگی باید عمومی هم می خواستم ببخشید دیگه ریا نشد خوبیاتون :/// منتم میزارید بخشیدید:///
ولی بعد اون و اینبار دارید توهین و تهمت میزنید و حق با شما نیست چندین پست و نادیده گرفتم تا اینکه سارا خودش شروع کرد به کنایه:))
اگه حق با تو بود خیلی راحت با معذرت تموم میکردم ولی واقعا متاسفم! -
@zedtwo من اون بار کارم بد بود معذرت خواستم میگی باید عمومی هم می خواستم ببخشید دیگه ریا نشد خوبیاتون :/// منتم میزارید بخشیدید:///
ولی بعد اون و اینبار دارید توهین و تهمت میزنید و حق با شما نیست چندین پست و نادیده گرفتم تا اینکه سارا خودش شروع کرد به کنایه:))
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

%(#26c99d)[با لب او چه خوش بوَد گفت و شنید و ماجرا]

|مولانا|
از شما بعیده. آخه ادعای خوبی و مهربونی داشتین عمه جان:)
جواب همه ی بحثای پیویتون رو اینجا میدم:)
اکالیپتوس
وااااقعا خجالت بکش حرف ما یه چیز کاملا دو نفره بود ربطی به امروز نداشت متاسفم براتون

من بد ترین ادم روی زمین:) خب؟:)کش نمیدم دفه پیش حق با تو بود عذر خواهی کردم انصاف داشته باش! ولی الان حق با تو نیس و حرفا و رفتارا و طرز فکرتون کوتاه نظر نیست کوتاه نظرتراست در ضم سارا حس تنفرش از اول عیانِ دنبال فرصت بود ایشون شروع کرد حرف که میزنه جوابم بشنوه خب و گرنه نزده اگه حوصله نداره
ادامه نمی دم موفق باشیداکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سارا حس تنفرش از اول عیانِ دنبال فرصت بود ایشون شروع کرد حرف که میزنه جوابم بشنوه خب و گرنه نزده اگه حوصله نداره
حس تنفر رو نسبت ب کسی ندارم،کم کمِش دیگه ۱۸سالمونه این کاراتون بچگونه نیس؟!
این حرفا یه خورده در تضاد با ادعای مهربونی و انسانیت داشتنتونه اخه:)
میرین اکانت فیک میزنین میاین خودتونو لایک میکنین بعد ما متوجه میشیم ب روتون میاریم:/میرین سر در پروفایلتون مینویسین آهای ایهاالناس قضاوتم کردن چشام بارونیه ب دادم برسین:///
این کلمه درضمن رو هم درست بنویس خیلی رومخه،واقعا نمیدونم چرا اونقدر رو اشتباهاتتون اصرار می کنین :// این حجم از مقاومت قابل تحسینه حقیقتا:| -
@zedtwo من اون بار کارم بد بود معذرت خواستم میگی باید عمومی هم می خواستم ببخشید دیگه ریا نشد خوبیاتون :/// منتم میزارید بخشیدید:///
سارا حس تنفرش از اول عیانِ دنبال فرصت بود ایشون شروع کرد حرف که میزنه جوابم بشنوه خب و گرنه نزده اگه حوصله نداره
حس تنفر رو نسبت ب کسی ندارم،کم کمِش دیگه ۱۸سالمونه این کاراتون بچگونه نیس؟!
این حرفا یه خورده در تضاد با ادعای مهربونی و انسانیت داشتنتونه اخه:)
میرین اکانت فیک میزنین میاین خودتونو لایک میکنین بعد ما متوجه میشیم ب روتون میاریم:/میرین سر در پروفایلتون مینویسین آهای ایهاالناس قضاوتم کردن چشام بارونیه ب دادم برسین:///
این کلمه درضمن رو هم درست بنویس خیلی رومخه،واقعا نمیدونم چرا اونقدر رو اشتباهاتتون اصرار می کنین :// این حجم از مقاومت قابل تحسینه حقیقتا:| -
-
اکالیپتوس ببین عزیزم
مظلوم نمایی هم حدی داره
شما به منفی دادنت برس
اون وسط مسطا یه مقدار فکر هم بکن
اما در باره مولوی بودنم هم یکم صحبت کنیم -

ردپا

️
️

شعردانه