هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
اکالیپتوس ببین عزیزم
مظلوم نمایی هم حدی داره
شما به منفی دادنت برس
اون وسط مسطا یه مقدار فکر هم بکن
اما در باره مولوی بودنم هم یکم صحبت کنیم -

-
@zedtwo منفی رو گذاشتن مخالف حرف بودی بزنی درضم نشانه ی حقارت حرفای شماست من با همین منفی راحتم سکوت کلی حرف داره
مظلوم نمایی ؟:) بعله!اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zedtwo منفی رو گذاشتن مخالف حرف بودی بزنی درضم نشانه ی حقارت حرفای شماست من با همین منفی راحتم سکوت کلی حرف داره
مظلوم نمایی ؟:) بعله!*درضمن
جوابی نداشتن هم میتونه جزئی از سکوت باشه؟
درباره مولوی بودن بحث کنیم
مشتاقم شدیدا -
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سارا حس تنفرش از اول عیانِ دنبال فرصت بود ایشون شروع کرد حرف که میزنه جوابم بشنوه خب و گرنه نزده اگه حوصله نداره
حس تنفر رو نسبت ب کسی ندارم،کم کمِش دیگه ۱۸سالمونه این کاراتون بچگونه نیس؟!
این حرفا یه خورده در تضاد با ادعای مهربونی و انسانیت داشتنتونه اخه:)
میرین اکانت فیک میزنین میاین خودتونو لایک میکنین بعد ما متوجه میشیم ب روتون میاریم:/میرین سر در پروفایلتون مینویسین آهای ایهاالناس قضاوتم کردن چشام بارونیه ب دادم برسین:///
این کلمه درضمن رو هم درست بنویس خیلی رومخه،واقعا نمیدونم چرا اونقدر رو اشتباهاتتون اصرار می کنین :// این حجم از مقاومت قابل تحسینه حقیقتا:|ABC بعله من نه مهربونم نه انسانیت دارم!
ادعای چیزیرم ندارم فقط چیزی رو که حس کردم و تو یه سال دیدم و فهمیدم رو گفتم تو دلیه اینجا قراره اگه حرف دلت رو بزنی این بشه:) اصرار نمی کنم اشتباه بود دفه پیش معذرت خواستم ولی الان من نیستم که معذرت بخوام چون حق نداری این حرفارو بگید -
بنظرم تو پیوی ادامه بدین این بحثارو ....
-
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mrf به خودم نگرفتم
چون من کار بدی نکردم شما تاسف بخوریننخیرم گرفتی
الانم با این حرفا دیگه ندرس خخخخخخخ -
منفی برای نظر مخالفه
ولی2هزارتا پست رو بخوای منفی بدین یکم سخته
تقسیم بندی باید بشه
طبق برنامه
که به کنکور هم این وسط برسید. -
ن میدونم دعوا سر چیه نمیخام بدونم و ن دخالت میکنم و ن چندادن صمیمم ببا دو طرف دعوا ....
فقط اینو میدونم توضیح دادن کار خودت ینی خودتو قبول نداریو داری برای خودتم توضیح میدی ک کار تو درست بوده ....
توضیح و حرص خوردن برای یه جمله ی مجازی و ادمی ک حقیقی نمیشناسی ینی چی ......؟؟؟؟
شماها کجای این روزگار تلخین.....سر دو جمله دعوا میکنن ...سر......
ردپا

️
️