هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zedtwo خب من بازم میگم من بارها واسه این معذرت خواستم ولی بعد اون دیگه حق نداری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حق ندارم چی؟
حق ندارم وقتی حرفی میزنی و بلافاصله ویرایش میزنی از خودم دفاع کنم؟؟؟
واقعا من بودم دیگه حرفی نزدم...@zedtwo من اون بار کارم بد بود معذرت خواستم میگی باید عمومی هم می خواستم ببخشید دیگه ریا نشد خوبیاتون :/// منتم میزارید بخشیدید:///
ولی بعد اون و اینبار دارید توهین و تهمت میزنید و حق با شما نیست چندین پست و نادیده گرفتم تا اینکه سارا خودش شروع کرد به کنایه:))
اگه حق با تو بود خیلی راحت با معذرت تموم میکردم ولی واقعا متاسفم! -
@zedtwo من اون بار کارم بد بود معذرت خواستم میگی باید عمومی هم می خواستم ببخشید دیگه ریا نشد خوبیاتون :/// منتم میزارید بخشیدید:///
ولی بعد اون و اینبار دارید توهین و تهمت میزنید و حق با شما نیست چندین پست و نادیده گرفتم تا اینکه سارا خودش شروع کرد به کنایه:))
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

%(#26c99d)[با لب او چه خوش بوَد گفت و شنید و ماجرا]

|مولانا|
از شما بعیده. آخه ادعای خوبی و مهربونی داشتین عمه جان:)
جواب همه ی بحثای پیویتون رو اینجا میدم:)
اکالیپتوس
وااااقعا خجالت بکش حرف ما یه چیز کاملا دو نفره بود ربطی به امروز نداشت متاسفم براتون

من بد ترین ادم روی زمین:) خب؟:)کش نمیدم دفه پیش حق با تو بود عذر خواهی کردم انصاف داشته باش! ولی الان حق با تو نیس و حرفا و رفتارا و طرز فکرتون کوتاه نظر نیست کوتاه نظرتراست در ضم سارا حس تنفرش از اول عیانِ دنبال فرصت بود ایشون شروع کرد حرف که میزنه جوابم بشنوه خب و گرنه نزده اگه حوصله نداره
ادامه نمی دم موفق باشیداکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سارا حس تنفرش از اول عیانِ دنبال فرصت بود ایشون شروع کرد حرف که میزنه جوابم بشنوه خب و گرنه نزده اگه حوصله نداره
حس تنفر رو نسبت ب کسی ندارم،کم کمِش دیگه ۱۸سالمونه این کاراتون بچگونه نیس؟!
این حرفا یه خورده در تضاد با ادعای مهربونی و انسانیت داشتنتونه اخه:)
میرین اکانت فیک میزنین میاین خودتونو لایک میکنین بعد ما متوجه میشیم ب روتون میاریم:/میرین سر در پروفایلتون مینویسین آهای ایهاالناس قضاوتم کردن چشام بارونیه ب دادم برسین:///
این کلمه درضمن رو هم درست بنویس خیلی رومخه،واقعا نمیدونم چرا اونقدر رو اشتباهاتتون اصرار می کنین :// این حجم از مقاومت قابل تحسینه حقیقتا:| -
@zedtwo من اون بار کارم بد بود معذرت خواستم میگی باید عمومی هم می خواستم ببخشید دیگه ریا نشد خوبیاتون :/// منتم میزارید بخشیدید:///
سارا حس تنفرش از اول عیانِ دنبال فرصت بود ایشون شروع کرد حرف که میزنه جوابم بشنوه خب و گرنه نزده اگه حوصله نداره
میرین اکانت فیک میزنین میاین خودتونو لایک میکنین بعد ما متوجه میشیم ب روتون میاریم:/میرین سر در پروفایلتون مینویسین آهای ایهاالناس قضاوتم کردن چشام بارونیه ب دادم برسین:///
این کلمه درضمن رو هم درست بنویس خیلی رومخه،واقعا نمیدونم چرا اونقدر رو اشتباهاتتون اصرار می کنین :// این حجم از مقاومت قابل تحسینه حقیقتا:| -
-
اکالیپتوس ببین عزیزم
مظلوم نمایی هم حدی داره
شما به منفی دادنت برس
اون وسط مسطا یه مقدار فکر هم بکن
اما در باره مولوی بودنم هم یکم صحبت کنیم -

-
@zedtwo منفی رو گذاشتن مخالف حرف بودی بزنی درضم نشانه ی حقارت حرفای شماست من با همین منفی راحتم سکوت کلی حرف داره
مظلوم نمایی ؟:) بعله!اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zedtwo منفی رو گذاشتن مخالف حرف بودی بزنی درضم نشانه ی حقارت حرفای شماست من با همین منفی راحتم سکوت کلی حرف داره
مظلوم نمایی ؟:) بعله!*درضمن
جوابی نداشتن هم میتونه جزئی از سکوت باشه؟
درباره مولوی بودن بحث کنیم
مشتاقم شدیدا -
این کلمه درضمن رو هم درست بنویس خیلی رومخه،واقعا نمیدونم چرا اونقدر رو اشتباهاتتون اصرار می کنین :// این حجم از مقاومت قابل تحسینه حقیقتا:|ABC بعله من نه مهربونم نه انسانیت دارم!
ادعای چیزیرم ندارم فقط چیزی رو که حس کردم و تو یه سال دیدم و فهمیدم رو گفتم تو دلیه اینجا قراره اگه حرف دلت رو بزنی این بشه:) اصرار نمی کنم اشتباه بود دفه پیش معذرت خواستم ولی الان من نیستم که معذرت بخوام چون حق نداری این حرفارو بگید
ردپا

️
️

شعردانه