شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
باباهه به پسر شيطونش میگه: امروز یه مهمون میاد خونمون، که بچش یه گوش نداره , حواست باشه, نری هی بگی این بچه چرا گوش نداره , آبرو ریزی کنی.
مهمون میاد, بچه شيطونه هی نگاه میکنه به این بچه بی گوش و میگه: شما باید به بچتون زیاد آب هویچ بدین بخوره, مهمون میگه چرا عزیزم , میگه: آخه اگه چشماش ضعیف بشه, واسه عینکش باید داربست بزنید
-
@FatiJoooooni :face_with_tears_of_joy:
-
_MILAD_ در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
ساقی دونفر همو میبینن یکی به اون یکی میگه هه اون یکی میگه هندونه هلام هلامتی میاره
:rolling_on_the_floor_laughing:
-
بابام دبیر ادبیاته:cowboy_hat_face: ،چند روز پیش یکشنبه که تعطیل بود بابام رفته بود بیرون ساعت یک ظهر اومده بود خونه،
تو خونه راه میرفت شعر میخوند:cowboy_hat_face: :nerd_face: :hugging_face:
دیدم دیگه خیلی داره با صدای بلند میخونه خواستم یه چی بگم که
دیگه انقد نخونه:confused_face:
گفتم بابا؟همیشه زنگ آخر ادبیات درس میدی؟:expressionless_face:
گفت من همیشه ادبیات درس میدم:winking_face:
هیچی دیگه:rolling_on_the_floor_laughing: خیلی ضایع شدم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing:
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
_MILAD_ شما چرا جوکاتون انقد بامزس؟؟روده بر شدم از خنده فکر قلب مارم بکنین با این همه خندیدن بهش فشار میاد اخه
-
aida79 :/ حقیقتشو بگم دست خودم نیست خودش بامزه میشه
: رفع اسپم : یه روز دو تا اسب همدیگرو میبینن یکیش به اون یکی میگه چطوری اسب :joy: -
aida79 :joy: خب از این به بعد جوکای سطح پایینی میگم
رفع اسپم : یه روز دوتا جوک همو میبنن میگن جلام جوبی ؟ :joy: -
aida79
بعضی جوکا هستن از بی مزگیش خنده داره 😂😂
مثه همینا ( :
رفع اسپم :
میدونین به ماهی ای که وکیل میشه چی میگن ؟
فیش حقوقی
(این حتی از بی مزگیم خنده دار نیست 😂) -
aida79
مثه همینا ( :
رفع اسپم :
فیش حقوقی
(این حتی از بی مزگیم خنده دار نیست 😂)@m__sadra__b پس چرا واسه من خنده دار نیس؟؟؟
-
aida79
مثه همینا ( :
رفع اسپم :
فیش حقوقی
(این حتی از بی مزگیم خنده دار نیست 😂)@m__sadra__b این خیلی بهتر بود این کجا اون جکای دیگه کجا
-
aida79
اون دیگه بستگی داره به روحیتون وگرنه بعضیا هستن با هیچ جوکی نمیخندن ...
رفع اسپم : میدونی چرا اسکلتا نمیتونن از ساختمون 5 طبقه بپرن ؟
چون دل و جیگر ندارن ... (میتونین به جوکا اقا میلاد امیدوار باشین 😂) -
mriaw
یکی میره حموم اب داغ رو باز میکنه
بخار جمع میشه میشه
بعد درو باز میکنه بخارا میره بیرون سمرقند میاد تو ...( -__-😂)