کی کِی تولدشه🎂
-

:heart_suit: %(#ff00b3)[جانا تولدت مبارک]:heart_suit:

الهی دلت شاد باشه :smiling_face_with_halo: 💙 تنت سلامت :green_heart: خنده رو لبات و ارزو ی بهترینا برات:)

%(#00ccff)[تولد]🎈
%(#73dffa)[تولد]🎈 🎈
%(#00ffd9)[تولدت مبارک]🎈🎈🎈
سپیده جونم دوست دارم و خوشحالم از بودنت و دوستی باهات :face_savouring_delicious_food: امیدوارم برسی به ارزوهات و بهترین سال باشه واست :smiling_face_with_heart-eyes:

🎆مداد رنگی 🎆 دلم کیک خواست:confused_face: :face_with_tears_of_joy:اکالیپتوس در کی کِی تولدشه🎂 گفته است:

:heart_suit: %(#ff00b3)[جانا تولدت مبارک]:heart_suit:

الهی دلت شاد باشه :smiling_face_with_halo: 💙 تنت سلامت :green_heart: خنده رو لبات و ارزو ی بهترینا برات:)

%(#00ccff)[تولد]🎈
%(#73dffa)[تولد]🎈 🎈
%(#00ffd9)[تولدت مبارک]🎈🎈🎈
سپیده جونم دوست دارم و خوشحالم از بودنت و دوستی باهات :face_savouring_delicious_food: امیدوارم برسی به ارزوهات و بهترین سال باشه واست :smiling_face_with_heart-eyes:

🎆مداد رنگی 🎆 دلم کیک خواست:confused_face: :face_with_tears_of_joy:ای جااااااانممممممممممم😍😍😍😍😍😍😍
خیلیییییییییییییییییییییییی دوست دارم ممنون که هستی عزیز دلم ممنون که به یادمی خیلی خیلی خیلیییی ممنونمممممممممممممممممم😍❤😍❤😍❤💋💋💋💋💋💋💋اصلا من از خوشی ضعف کردم یکی بیاد منو بگیره 🤭😶😁 -
مداد رنگی سپیده جونم تولدت مبارک عزیزم ببخشید ما را عفو کن که دیر امدیم بر ما خرده مگیر که این آوا سخت گرفتار است:winking_face: :winking_face: بهترینها نصیبت خدا همیشه همراهت ایشالا همیشه شاد و موفق باشی رفیق:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
-
مداد رنگی سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام رنگی رنگی :smiling_cat_face_with_heart-eyes: :smiling_cat_face_with_heart-eyes:
تفلدت مبااااااااااااااااااااااارک اولین اگاه سازی مال این تاپیک بود واسم
انشاالله سیصدو شصتاد سال دیگه عمر باعزت داشته باشی :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :doughnut: :cookie: :doughnut: :shortcake: :soft_ice_cream: :ice_cream: :shaved_ice: :popcorn: :chocolate_bar: :candy: :lollipop: :custard: :rice_ball: :birthday_cake: :birthday_cake: :birthday_cake: :birthday_cake:
دیره میدونم شلمنده :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_halo: -
@پشمک2 در کی کِی تولدشه🎂 گفته است:
و سه روز دیگه یعنی 8 اردیبهشت تولدِ عشق جانِ :heart_suit:
تولدت مبارک مداد رنگی جونم ^^
امیدوارم زندگیتم مثلِ آیدیت رنگی رنگی باشه- همیشه دوست داشتم اولین نفر تبریک بگم واسه همین دو روز زودتر تبریک گفتم

واییییی دیونههههه عاشقتمممممممممممممم🤗🤗🤗😂😂😂😂😂هرچند دیر اومدم انجمن اما وقتی دیدم چی کردی خدا شاهده دلم قنج رفت از خوشی و اشکم سرازیر شد😍😍😍😍😍چرا انقد تو خوبی جانکم ...خوش حالم که هستی💋❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋
-
مداد رنگی سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام رنگی رنگی :smiling_cat_face_with_heart-eyes: :smiling_cat_face_with_heart-eyes:
تفلدت مبااااااااااااااااااااااارک اولین اگاه سازی مال این تاپیک بود واسم
انشاالله سیصدو شصتاد سال دیگه عمر باعزت داشته باشی :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :doughnut: :cookie: :doughnut: :shortcake: :soft_ice_cream: :ice_cream: :shaved_ice: :popcorn: :chocolate_bar: :candy: :lollipop: :custard: :rice_ball: :birthday_cake: :birthday_cake: :birthday_cake: :birthday_cake:
دیره میدونم شلمنده :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_halo: -
مداد رنگی خیلی شرمنده سپیده گیان .....دیر دیر شد ببخشید ....:face_without_mouth: :neutral_face: :expressionless_face:
:winking_face: :winking_face: اردیبهشتی جان تبریکروژی له دایک بوینت پیروز بت :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :kiss_mark: :kiss_mark: ....انشالله زندگی با بهترینهاااااا سوپریزت کنه:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: ......انشالله شیرینی قبولیت سپیده گیان:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: ....عاشقتم :winking_face: :upside-down_face: ....بازم ببخش :face_without_mouth: :pensive_face:
-
مداد رنگی عجب چقد اردیبهشتی داریم:smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
شرمنده دیه سپیده جان دیره ولی این تبریک را از ما بپذیر:grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
تولد مبارک عزیز دل:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
بهترینارو برات آرزو میکم:rose: :rose: :rose: :rose: :rose: -
آخی من چقدر وقت بود اینجااا نیومده بودم:smiling_face_with_heart-eyes:
تولداااا مبارک باشه
زندگیاتون پر از شادی :rolling_on_the_floor_laughing:
سلامتی:smiling_face_with_halo:
آرامش:sleeping_face:
و عشق...:smiling_face_with_heart-eyes:
باشه امیدوارم:face_blowing_a_kiss: -
بح بح
تفلد داریم چ تفلدی
اصن آدم نمیدونه چی بگه از صاحب تفلد
%(#ff0000)[باکمالاااااااات]😌
%(#fffb00)[خوشگل]😍
%(#000dff)[خوش چت]😉
%(#ff0040)[یار همیشگی انجمن]😜
%(#00f7ff)[جزو کاراگاهای انجمن]😐😂
%(#00ff1a)[عشق جونی من]❤
@لیلی79 @miss-besharati 👏👏👏👏👏
یادت باشه تو فقط یبار این سن رو خواهی داشت...پس ازش قشنگ سوء ایستیفاده کن😜- ببخش قرار بود جملم پند آمیز باشه ک نشد😁
امیدوارم ک ب همه ی آرزوهای قشنگت برسی گلم🌹🌹
و اینو بدون ک سحر امکان نداره روز تولد بهترینشو یادش بره(یادمه دعوام کردی ک چرا یادت نیس تولدمو😁)
تولد 🎈 تولد🎈 تولدت مبارک
خلاصه ک تولدت کلی هپی مپی باشه عشقم😘😘😘

دوست دارم هوارتاااااااا ❤💜💛💙💚لیلا جان دوغومون موبارک اولسون ....تانری ایستمیک اولسا بو ایل سنه آیدن لیغینان بیر اولسون....ساغ اولاسان و ساغ یاشیاسان
این متن پایینیه فقط برا لیلاس😎مترجم هم نداریم😏تامام -
بح بح
تفلد داریم چ تفلدی
%(#fffb00)[خوشگل]😍
%(#000dff)[خوش چت]😉
%(#00ff1a)[عشق جونی من]❤
یادت باشه تو فقط یبار این سن رو خواهی داشت...پس ازش قشنگ سوء ایستیفاده کن😜- ببخش قرار بود جملم پند آمیز باشه ک نشد😁
و اینو بدون ک سحر امکان نداره روز تولد بهترینشو یادش بره(یادمه دعوام کردی ک چرا یادت نیس تولدمو😁)
تولد 🎈 تولد🎈 تولدت مبارک

دوست دارم هوارتاااااااا ❤💜💛💙💚لیلا جان دوغومون موبارک اولسون ....تانری ایستمیک اولسا بو ایل سنه آیدن لیغینان بیر اولسون....ساغ اولاسان و ساغ یاشیاسان
این متن پایینیه فقط برا لیلاس😎مترجم هم نداریم😏تامام -
بح بح
تفلد داریم چ تفلدی
%(#fffb00)[خوشگل]😍
%(#000dff)[خوش چت]😉
%(#00ff1a)[عشق جونی من]❤
تولد 🎈 تولد🎈 تولدت مبارک

این متن پایینیه فقط برا لیلاس😎مترجم هم نداریم😏تامام
:heart_suit: @لیلی79 :heart_suit:
:blue_heart: %(#0073ff)[ تولدت مبارک]:blue_heart:
%(#2b00ff)[الهی دلت شاد باشه تنت سلامت خنده رو لبات و ارزو ی بهترینا برات:)]

تولد 🎆 تولد 🎆 تولدت مبارک 🎇تولد تولد تولدت مبارکــ , مبارکــ مبارکــ تولدت مبارکــ:green_heart:

@لیلی79 دلم کیک خواست :face_savouring_delicious_food: ولی دندونم درد میکنه:confused_face: -
@لیلی79 عمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
فدات بشم الهی:)
خداروشکر دنیا اومدی شدی ژله ی من :joy:

به نام ژله :joy:
قسم به خاک پاک آلمان نازی :joy:
قسم به شیر و شکر و عسل و مربا :joy: :joy:
قسم به برگریزان پاییز هنگام شنیدن صدای اون بنده ی خدا :joy:
اقا ما بی تو نخواهیم حیات:heart:
عمرت با برگت
انقد زنده باشم یروز بیرون کوفته خورون :joy: -
:neutral_face: چه خوبه که تولدا یادتون میمونه
-
وااااااااای اسماااااااا چرا یادم رفتتتتتت
لیلا گفته بود یروز ازش بزرگتری😕
خب البته خیلیم نگذشته کلا ی ساعت از روز تولدت گذشته😁
%(#ff0000)[تولدت مبارک باشه آجی خوشگله ی من]😍😘
ب همه ی آرزوهای خوشگلت برسی اگه ک صلاحته😉
حال دلتم همیشه اکسلنت باشه:)
ینیااااا آرامشی تو انجمن
قشنگگگگگگ واسع بعضیا سنگ صبوری واسع بعضیا مشاوری واسع بعضیا ی رفیق نابی ...
واسه منم ک تکی کلا تو قلبم❤💛💜
کلا بگم ک خعلی دوست دارم😘😘😘😘😘

@ASMA-MORADI