Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. کمک می خوام ازتون برای غیر حضوری خواندن دوازدهم
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای
ازمون
_______
سلام به نظرتون کدوم ازمون بهتره ؟ قلمچی خیلی سبز گزینه دو ماز سنجش؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
لطفاً کمکم کنید
N
یه سوال دارم لطفاً اگر مشاوری یا کسی که راه درست رو میدونه لطفاً کمکم کنه ممنون ببینید من یه دوازدهمی هستم که می‌خوام پشت کنکور بمونم یعنی برای کنکور ۱۴۰۵ بخونم و خب هنوز هم امتحان نهایی هام رو ندادم.. به غیر از اون میخواهم سه تا از دروس ضریب بالای یازدهم رو هم ترمیم بزنم(برای کنکور ۱۴۰۵) چون امسال ترمیم تکدرس مجازه (ولی از سال دیگه حتی برای کسایی که اصلا ترمیم نکردن هم ترمیم تکدرس نداریم درسته؟) و سوالم اینه که الان و با توجه به اینکه کار اینا معلوم نمیکنه که دوباره سال دیگه چی چی بگن درباره یازدهم و... بنظرتون من یازدهم رو ترمیم بزنم اون سه تا درس رو که خیالم راحت بشه یا نه؟ یعنی میگم بنظرتون ممکنه که سال بعد ترمیم تکدرس برای اولین ترمیم رو مجاز بکنن یا نه؟
سوال مشاوره ای
بعد از 22 سال می‌خوام کنکور بدم
3
سلام 22 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و بعدش اصلا درس نخوندم از همون اولش دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی شرایطم جور نبود، الان هم جور نیست ولی می‌خوام به زور جورش کنم چه درسی وکدوم مبحث رو بخونم که حد اقل 2 -3 تا جواب درست بتونم بدم
سوال مشاوره ای
زیست‌شناسی سلولی مولکولی
F ArmanF
میخواستم بدونم برا زیست شناسی سلولی ملکولی چه ترازی لازمه..اگه ازاد یا غیر انتفاعی هم باشه مهم نیس فقط میخوام تهران باشه
سوال مشاوره ای

کمک می خوام ازتون برای غیر حضوری خواندن دوازدهم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
@sadina
37 دیدگاه‌ها 10 کاربران 3.3k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • ققنوسق ققنوس

ermia یا مدرسه تو عوض کن یا غیر حضوری بخون ریسک نکن من امسال میدونستم اگه امسال اینطور میشه میرفتم غیر حضوری

E آفلاین
    E آفلاین
    ermia
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

ققنوس راست میگی ایا واقعا مطمعنی

ققنوسق 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • E ermia

ققنوس راست میگی ایا واقعا مطمعنی

ققنوسق آفلاین
      ققنوسق آفلاین
      ققنوس

ermia من شرایط ت رو نمیدونم من خودم ادمیم ک خودخوان درس میخونم امسال مدرسه رفتم سال دوزادهمم افتضاح بود همش استرسس امتحان توهین مدیر معلم معاون اصلا اجازه غایب شدن نمیدادن بهمون وقتی غایب میدشیم هم تهدیمون میکردن ک چییی معرفیتون نمیکنم برای حوزه نهاییی تا ساعت 3 هم مدرسه بودیم معلمامون هم نفهمتر از چیزی بودن ک بخان درک کنن هر روز امتحان هر هفته امتحان خونمونو تو شیشه کرده بودن من الان چندمه؟؟؟؟باید برم مدرسه امتحان مستمر بدم امتحانی ک هیچ سودی نداره هر روز استرسسس تا هفته بعد باید مدرسه برم امتحانای بی خودی رو بدم نرمم ک مدیر زنگ میزنه خونه فقط بلده توهین کنه

MahdiNOVEM 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • E ermia

sadina مدیر ما یکی نمرهات کم شه میگه ازمدرسه اخراجت میکنم زنگ میزنه پدرومادرت دیگه سال دیگه تحماشو ندارم بچه های دوازدهم رو وادار میکنه پنجشنبه هم بیان مدرسه ارزو میکنم خدا ازروزمین ورش داره

MahdiNOVEM آفلاین
        MahdiNOVEM آفلاین
        MahdiNOVE

ermia در کمک می خوام ازتون برای غیر حضوری خواندن دوازدهم گفته است:

رهات کم شه میگه ازمدرسه اخراجت میکنم زنگ میزنه پدرومادرت دیگه سال دیگه تحماشو ندارم بچه های دوازدهم رو وادار میکنه پنجشنبه هم بیان مدرسه ارزو میکنم خدا ازروزمین ورش داره

کاش پدر مادرا شما با هم دست به یکی کنن موقعی که نمرتون کم شد بیان 4 تا درشت به مدیرتون بگن تا اونم بفهمه دنیا دست کیه دبستان نیست که سر نمره به کسی زنگ بزنن !

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • ققنوسق ققنوس

ermia من شرایط ت رو نمیدونم من خودم ادمیم ک خودخوان درس میخونم امسال مدرسه رفتم سال دوزادهمم افتضاح بود همش استرسس امتحان توهین مدیر معلم معاون اصلا اجازه غایب شدن نمیدادن بهمون وقتی غایب میدشیم هم تهدیمون میکردن ک چییی معرفیتون نمیکنم برای حوزه نهاییی تا ساعت 3 هم مدرسه بودیم معلمامون هم نفهمتر از چیزی بودن ک بخان درک کنن هر روز امتحان هر هفته امتحان خونمونو تو شیشه کرده بودن من الان چندمه؟؟؟؟باید برم مدرسه امتحان مستمر بدم امتحانی ک هیچ سودی نداره هر روز استرسسس تا هفته بعد باید مدرسه برم امتحانای بی خودی رو بدم نرمم ک مدیر زنگ میزنه خونه فقط بلده توهین کنه

MahdiNOVEM آفلاین
          MahdiNOVEM آفلاین
          MahdiNOVE

ققنوس
          معمولا معلما با امتحان مسمتر زیاد کاری ندارن فقط میخوان بترسونن تو این چندسالی که من درس خوندم همه معلما گفتن اگه پایانی رو بالای 18 بیاری مستمر 20 میشی برا همین خیلی از ما اصلا امتحان مستمر نمیدیم خخخ .

ققنوسق 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • MahdiNOVEM MahdiNOVE

ققنوس
            معمولا معلما با امتحان مسمتر زیاد کاری ندارن فقط میخوان بترسونن تو این چندسالی که من درس خوندم همه معلما گفتن اگه پایانی رو بالای 18 بیاری مستمر 20 میشی برا همین خیلی از ما اصلا امتحان مستمر نمیدیم خخخ .

ققنوسق آفلاین
            ققنوسق آفلاین
            ققنوس

MahdiNOVE بله تا یازدهم اینطوره ولی دوازدهم برای من و کلاس ما کابوس بود افتضاحح مزخرف بودد معلمایی ما بی رحمن خیلییی مثلا من برای شیمی مریض بودم بعدش گواهی بردم مدرسه معلم خیلی راحت بهم صفر داد اصلا عین خیالشم نیست برگشته میگ ب من چ تو مریض شدی میخاستی نشی

MahdiNOVEM 1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • H آفلاین
              H آفلاین
              has

@moosavi21 مباحث اعتقادی که همیشه بحث برانگیز بودن و خب چون به ما سواد انتقاد رو یاد نمیدن و حتی خودشون هم بلد نیستن، ممکنه اتفاقای ناخوشایندی پیش بیاد،این تجربه ی مشترک خیلی ـامونه.
              یه کاری که صحیح نیست همین "لج کسی رو در آوردن" ـه ،چرا وقت و انرژی تون رو باید صرف اینکار بکنین؟ رها کنید بره
              خودتونو از درگیری ـا دور کنین. مدیر و معلم و نمره و...تو کلاس ما چند نفر بودن هیچ وقت درس نمی خوندن،نمره هاشونم تک رقمی بود همیشه،چندباری دفتر گیر داد و اولیا رو خواستن آخرش بیخیال شدن.
              یه وقتی هست امتحان می گیرن،وقتتون رو می گیرن،اهمیتی نداره،خب اون به کنار،نخونین هیچ تاثیری هم نمیذاره،اما یه وقتی هست خوب که فکر می کنید از روی کسالت و تنبلی نمی خونین،از این دید نگاه کنین که اتفاقا این امتحانات خیلی هم خوبن. شما تو یه بازه کوتاه باید یه مبحثی رو جمع کنید و مسلط بشید،شما اگر از پس حل تشریحی یه سوال بربیاد خیلی تو تست زنی جلویید،جدای از مهارت های تست زنی و روش های سریع که جای خود داره.
              این توهین و تحقیر ها برای منم بوده،خیلی ـم آزرده ـم کرده و هنوزم گاهی اوقات اذیت میشم،اما یکم منطقی فکر کنم چیزایی هم بودن که ازشون استفاده کنم.
              من دانش آموز بی حاشیه ای بودم و تقریبا با همه ی معلما خوب بودم،بهم اعتماد داشتن،حتی مدیر و معاون ـها،برای همین خیلی باهام راه اومدن،چندتایی شون بودن که حسابی جو منفی میدادن به کلاس اما در مجموع چون سعی کردم رابطه ـمو با معلما خوب نگه دارم خیلی کمکم کرد دردسرایی که بچه ها دارن رو من نداشته باشم.

K99_DrK 1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • ققنوسق ققنوس

MahdiNOVE بله تا یازدهم اینطوره ولی دوازدهم برای من و کلاس ما کابوس بود افتضاحح مزخرف بودد معلمایی ما بی رحمن خیلییی مثلا من برای شیمی مریض بودم بعدش گواهی بردم مدرسه معلم خیلی راحت بهم صفر داد اصلا عین خیالشم نیست برگشته میگ ب من چ تو مریض شدی میخاستی نشی

MahdiNOVEM آفلاین
                MahdiNOVEM آفلاین
                MahdiNOVE

ققنوس

چی بگم والا فقط میتونم بگم خدا به دادتون برسه اینجوری که شما میگید من باید دست معلما خودمو ببوسم من 9 جلسه پشت سر هم زیست نرفتم کلاس بعدش بهش گفتم استاد من یه مدت میخواسم غیر حضوری درس بخونم ببینم نتیجه میده یا نه اونم گفت باشه مشکلی نیست تازه 2 تا امتحانشم نرفتم گفت امتحان های بعدی هرچی بگیری اونارو حساب میکنم 🤣 🤣

ققنوسق 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • MahdiNOVEM MahdiNOVE

ققنوس

چی بگم والا فقط میتونم بگم خدا به دادتون برسه اینجوری که شما میگید من باید دست معلما خودمو ببوسم من 9 جلسه پشت سر هم زیست نرفتم کلاس بعدش بهش گفتم استاد من یه مدت میخواسم غیر حضوری درس بخونم ببینم نتیجه میده یا نه اونم گفت باشه مشکلی نیست تازه 2 تا امتحانشم نرفتم گفت امتحان های بعدی هرچی بگیری اونارو حساب میکنم 🤣 🤣

ققنوسق آفلاین
                  ققنوسق آفلاین
                  ققنوس

MahdiNOVE اره برو خداتو. شکر دم معلمتون گرم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • H has

@moosavi21 مباحث اعتقادی که همیشه بحث برانگیز بودن و خب چون به ما سواد انتقاد رو یاد نمیدن و حتی خودشون هم بلد نیستن، ممکنه اتفاقای ناخوشایندی پیش بیاد،این تجربه ی مشترک خیلی ـامونه.
                    یه کاری که صحیح نیست همین "لج کسی رو در آوردن" ـه ،چرا وقت و انرژی تون رو باید صرف اینکار بکنین؟ رها کنید بره
                    خودتونو از درگیری ـا دور کنین. مدیر و معلم و نمره و...تو کلاس ما چند نفر بودن هیچ وقت درس نمی خوندن،نمره هاشونم تک رقمی بود همیشه،چندباری دفتر گیر داد و اولیا رو خواستن آخرش بیخیال شدن.
                    یه وقتی هست امتحان می گیرن،وقتتون رو می گیرن،اهمیتی نداره،خب اون به کنار،نخونین هیچ تاثیری هم نمیذاره،اما یه وقتی هست خوب که فکر می کنید از روی کسالت و تنبلی نمی خونین،از این دید نگاه کنین که اتفاقا این امتحانات خیلی هم خوبن. شما تو یه بازه کوتاه باید یه مبحثی رو جمع کنید و مسلط بشید،شما اگر از پس حل تشریحی یه سوال بربیاد خیلی تو تست زنی جلویید،جدای از مهارت های تست زنی و روش های سریع که جای خود داره.
                    این توهین و تحقیر ها برای منم بوده،خیلی ـم آزرده ـم کرده و هنوزم گاهی اوقات اذیت میشم،اما یکم منطقی فکر کنم چیزایی هم بودن که ازشون استفاده کنم.
                    من دانش آموز بی حاشیه ای بودم و تقریبا با همه ی معلما خوب بودم،بهم اعتماد داشتن،حتی مدیر و معاون ـها،برای همین خیلی باهام راه اومدن،چندتایی شون بودن که حسابی جو منفی میدادن به کلاس اما در مجموع چون سعی کردم رابطه ـمو با معلما خوب نگه دارم خیلی کمکم کرد دردسرایی که بچه ها دارن رو من نداشته باشم.

K99_DrK آفلاین
                    K99_DrK آفلاین
                    K99_Dr

has من خودم جز مذهبی ترین بچه های مدرسه بودم و مشکلم سر مسائل اعتقادی نبود...من یخرده زیادی مطالعه دینی سیاسی داشتم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: حالا هم تموم شده مدرسه م...گرچه از یسری کارهای دیگه دبیرستانم پشیمونم که شامل همین چیزایی هم که گفتید میشد...یعنی اوج خلافم این بوده که یبار سوم دبیرستان تو لغو کردن امتحان زمین همکاری کردم..ولی بازم پشیمونم چون الان با زمین مشکل دارم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • S آفلاین
                      S آفلاین
                      sadina

بچه ها هیچ کی درباره غیر حضوری خوندن اطلاع نداره؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • S sadina

سلام دوستان خواهش میکنم حرفامو تا آخر بخونید و نظرتوتون روبهم بگید اول از همه که من دخترم و سال یازدهم ریاضی ام و رشتمو خیلی دوست دارم و از درس خوندن فراری نیستم و تو مدرسه نمونه دولتی تو قزوین درس میخونم. از درس خوندن بدم نمیاد و درسم خوبه ولی از وقتی اومدم دبیرستان و تو جو بد دبیرستان نتونستم درس بخونم البته منظورم اینکه کلاسمون بچه های بد زیاد داره و حرف های زشت خیلی میزنن و من خیلی اذیت میشم و معلما هرچی دق و دلی دارن سر ما در میارن و مدیرمون که یه آدم واصعا روانیه و تا میتونه از لحاظ روانی فقط ما رو تحت فشار میذاره من تو این دوسال به شدت بهم فشار اومده و از شما ها که مثل خودمین کمک میخوام چون خیلی اذیت شدم تو دهم و یازدهم ومن دانش آموزی که هیچ وقت نمره هاش زیر ۱۹ حتی یکبار نمی یومد الان نمره هامم خیلی پایین اومده و تو فضای بد مدرسه دارم خفه میشم و احساس افتضاحی دارم تا عمین الانم که تو خرداد هستیم فقط تا الان تحمل کردم و هرچی خواستم تلاش کنم نشدو دیگه میخوام دوازدهم رو غیر حضوری کنم .
                        حالا چند تا مشکل دارم اینکه نحوه غیر حضوری خوندن دقیقش چطوریه و اینکه من از چنجا خوندم بعضیا گفته بودن که اگه غیر حضوری بخونیم مثلا تو کنکور و اینا مشکل پیدا میکنه آدم اینا راسته??و اینکه فرق غیر حضوری و آموزش از راه دور چیه و کدومشون بهتره؟؟ هزینه های غیر حضوری و آموزش از راه دور چطوریه ؟؟
                        ببخشید که زیاد حرف زدم و ممنون که همه حرفامو خوندین.
                        هرکدوم از دوستای گلم که یه تجربه یا وضعیت نشابه من داشتنو دارنو لطف کنن بذارن
                        خیلی ممنون

A آفلاین
                        A آفلاین
                        altinayy

sadina
                        سلام .منم قزوینیم .کدوم مدرسه ای تو؟؟
                        ولی خوب چرا مدرستو عوض نکردی؟؟؟به نظرم جایی که اذیت میشی بایدخوب از اونجا دور بشی تا موفق شی .ولی هزینشو داری برو کلاس برای دوازدهم.در غیر اینصورت نمیدونم واقعا خودت بدونه اموزش میتونی؟؟.من خودم مخالف غیر حضوریم ولی با این شرایطی که تو گفتی صلاح میدونم همین غیر حضوری بخونی ولی سعی کنی با برنامه مدرست پیش بری و حتنا ازمون ثبت نام کن و حداقل با برنامه اونا پیش برو و یه فکری به حال یاد گیریت کن .

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • S آفلاین
                          S آفلاین
                          sadina

بچه ها چون من خیلی به کمک نیاز دارم خواهش میکنم هرکی هر اطلاعاتی داره بگه
                          ممنون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • ققنوسق آفلاین
                            ققنوسق آفلاین
                            ققنوس

@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @ادمین @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • S آفلاین
                              S آفلاین
                              sadina

@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @ادمین @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • S sadina

سلام دوستان خواهش میکنم حرفامو تا آخر بخونید و نظرتوتون روبهم بگید اول از همه که من دخترم و سال یازدهم ریاضی ام و رشتمو خیلی دوست دارم و از درس خوندن فراری نیستم و تو مدرسه نمونه دولتی تو قزوین درس میخونم. از درس خوندن بدم نمیاد و درسم خوبه ولی از وقتی اومدم دبیرستان و تو جو بد دبیرستان نتونستم درس بخونم البته منظورم اینکه کلاسمون بچه های بد زیاد داره و حرف های زشت خیلی میزنن و من خیلی اذیت میشم و معلما هرچی دق و دلی دارن سر ما در میارن و مدیرمون که یه آدم واصعا روانیه و تا میتونه از لحاظ روانی فقط ما رو تحت فشار میذاره من تو این دوسال به شدت بهم فشار اومده و از شما ها که مثل خودمین کمک میخوام چون خیلی اذیت شدم تو دهم و یازدهم ومن دانش آموزی که هیچ وقت نمره هاش زیر ۱۹ حتی یکبار نمی یومد الان نمره هامم خیلی پایین اومده و تو فضای بد مدرسه دارم خفه میشم و احساس افتضاحی دارم تا عمین الانم که تو خرداد هستیم فقط تا الان تحمل کردم و هرچی خواستم تلاش کنم نشدو دیگه میخوام دوازدهم رو غیر حضوری کنم .
                                حالا چند تا مشکل دارم اینکه نحوه غیر حضوری خوندن دقیقش چطوریه و اینکه من از چنجا خوندم بعضیا گفته بودن که اگه غیر حضوری بخونیم مثلا تو کنکور و اینا مشکل پیدا میکنه آدم اینا راسته??و اینکه فرق غیر حضوری و آموزش از راه دور چیه و کدومشون بهتره؟؟ هزینه های غیر حضوری و آموزش از راه دور چطوریه ؟؟
                                خیلی ممنون

romisaR آفلاین
                                romisaR آفلاین
                                romisa

sadina
                                سلام
                                امیدوارم حالت خوب باشه
                                تجربه ای که از دوستام دیدم جو کنکور به نظرم طوریه که غیرحضوری خوندن توو سال دوازدهم کار کاملا اشتباهیه و شرایط خاصی میخواد
                                اگه واقعا اون مدرسه به دردت نمیخوره به نظرم مدرسه دیگه ای برو که ازش مطمئنی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                • S sadina

خیلی ممنون

mehrshad0O0M آفلاین
                                  mehrshad0O0M آفلاین
                                  mehrshad0O0

sadina من از اول ابتدایی تا نهم معدلم پایین19.86نرفت ...عوضش وقتی رفتم دبیرستان که نمونه دولتی ام بود یهو جو اینقدر خراب شد که ....الان معدلم 13.75ه🙁 😑

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • MaryaM._.shM آفلاین
                                    MaryaM._.shM آفلاین
                                    MaryaM._.sh

جو مدرسه اصلا مهم نیس اصلا
                                    مهم خود فرد هس
                                    منم تا سال دوم دبیرستان بچه درسخون تیزهوشان بودم
                                    سال سوم و چهارم هم خراب کردم
                                    درحالی ک یکی از اشناهامون همسن بودیم هرسال معدل بالا همون سالم پزشکی قبول شد
                                    منم جای درس خوندن میرفتم بیرون:-
                                    توهر مدرسه ای چ خاص چ معمولی دانش اموز خوب وبد
                                    معلم خوب وبد وجود داره
                                    مهم تویی ک چجوری بخوای ازاون جو آموزشی استفاده کنی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    پاسخ
                                    • پاسخ به عنوان موضوع
                                    وارد شوید تا پست بفرستید
                                    • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                    • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                    • بیشترین رای ها

• 1
                                    • 2
                                    • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید