کمک می خوام ازتون برای غیر حضوری خواندن دوازدهم
-
ermia من شرایط ت رو نمیدونم من خودم ادمیم ک خودخوان درس میخونم امسال مدرسه رفتم سال دوزادهمم افتضاح بود همش استرسس امتحان توهین مدیر معلم معاون اصلا اجازه غایب شدن نمیدادن بهمون وقتی غایب میدشیم هم تهدیمون میکردن ک چییی معرفیتون نمیکنم برای حوزه نهاییی تا ساعت 3 هم مدرسه بودیم معلمامون هم نفهمتر از چیزی بودن ک بخان درک کنن هر روز امتحان هر هفته امتحان خونمونو تو شیشه کرده بودن من الان چندمه؟؟؟؟باید برم مدرسه امتحان مستمر بدم امتحانی ک هیچ سودی نداره هر روز استرسسس تا هفته بعد باید مدرسه برم امتحانای بی خودی رو بدم نرمم ک مدیر زنگ میزنه خونه فقط بلده توهین کنه
-
sadina مدیر ما یکی نمرهات کم شه میگه ازمدرسه اخراجت میکنم زنگ میزنه پدرومادرت دیگه سال دیگه تحماشو ندارم بچه های دوازدهم رو وادار میکنه پنجشنبه هم بیان مدرسه ارزو میکنم خدا ازروزمین ورش داره
ermia در کمک می خوام ازتون برای غیر حضوری خواندن دوازدهم گفته است:
رهات کم شه میگه ازمدرسه اخراجت میکنم زنگ میزنه پدرومادرت دیگه سال دیگه تحماشو ندارم بچه های دوازدهم رو وادار میکنه پنجشنبه هم بیان مدرسه ارزو میکنم خدا ازروزمین ورش داره
کاش پدر مادرا شما با هم دست به یکی کنن موقعی که نمرتون کم شد بیان 4 تا درشت به مدیرتون بگن تا اونم بفهمه دنیا دست کیه دبستان نیست که سر نمره به کسی زنگ بزنن !
-
ermia من شرایط ت رو نمیدونم من خودم ادمیم ک خودخوان درس میخونم امسال مدرسه رفتم سال دوزادهمم افتضاح بود همش استرسس امتحان توهین مدیر معلم معاون اصلا اجازه غایب شدن نمیدادن بهمون وقتی غایب میدشیم هم تهدیمون میکردن ک چییی معرفیتون نمیکنم برای حوزه نهاییی تا ساعت 3 هم مدرسه بودیم معلمامون هم نفهمتر از چیزی بودن ک بخان درک کنن هر روز امتحان هر هفته امتحان خونمونو تو شیشه کرده بودن من الان چندمه؟؟؟؟باید برم مدرسه امتحان مستمر بدم امتحانی ک هیچ سودی نداره هر روز استرسسس تا هفته بعد باید مدرسه برم امتحانای بی خودی رو بدم نرمم ک مدیر زنگ میزنه خونه فقط بلده توهین کنه
-
ققنوس
معمولا معلما با امتحان مسمتر زیاد کاری ندارن فقط میخوان بترسونن تو این چندسالی که من درس خوندم همه معلما گفتن اگه پایانی رو بالای 18 بیاری مستمر 20 میشی برا همین خیلی از ما اصلا امتحان مستمر نمیدیم خخخ .MahdiNOVE بله تا یازدهم اینطوره ولی دوازدهم برای من و کلاس ما کابوس بود افتضاحح مزخرف بودد معلمایی ما بی رحمن خیلییی مثلا من برای شیمی مریض بودم بعدش گواهی بردم مدرسه معلم خیلی راحت بهم صفر داد اصلا عین خیالشم نیست برگشته میگ ب من چ تو مریض شدی میخاستی نشی
-
@moosavi21 مباحث اعتقادی که همیشه بحث برانگیز بودن و خب چون به ما سواد انتقاد رو یاد نمیدن و حتی خودشون هم بلد نیستن، ممکنه اتفاقای ناخوشایندی پیش بیاد،این تجربه ی مشترک خیلی ـامونه.
یه کاری که صحیح نیست همین "لج کسی رو در آوردن" ـه ،چرا وقت و انرژی تون رو باید صرف اینکار بکنین؟ رها کنید بره
خودتونو از درگیری ـا دور کنین. مدیر و معلم و نمره و...تو کلاس ما چند نفر بودن هیچ وقت درس نمی خوندن،نمره هاشونم تک رقمی بود همیشه،چندباری دفتر گیر داد و اولیا رو خواستن آخرش بیخیال شدن.
یه وقتی هست امتحان می گیرن،وقتتون رو می گیرن،اهمیتی نداره،خب اون به کنار،نخونین هیچ تاثیری هم نمیذاره،اما یه وقتی هست خوب که فکر می کنید از روی کسالت و تنبلی نمی خونین،از این دید نگاه کنین که اتفاقا این امتحانات خیلی هم خوبن. شما تو یه بازه کوتاه باید یه مبحثی رو جمع کنید و مسلط بشید،شما اگر از پس حل تشریحی یه سوال بربیاد خیلی تو تست زنی جلویید،جدای از مهارت های تست زنی و روش های سریع که جای خود داره.
این توهین و تحقیر ها برای منم بوده،خیلی ـم آزرده ـم کرده و هنوزم گاهی اوقات اذیت میشم،اما یکم منطقی فکر کنم چیزایی هم بودن که ازشون استفاده کنم.
من دانش آموز بی حاشیه ای بودم و تقریبا با همه ی معلما خوب بودم،بهم اعتماد داشتن،حتی مدیر و معاون ـها،برای همین خیلی باهام راه اومدن،چندتایی شون بودن که حسابی جو منفی میدادن به کلاس اما در مجموع چون سعی کردم رابطه ـمو با معلما خوب نگه دارم خیلی کمکم کرد دردسرایی که بچه ها دارن رو من نداشته باشم. -
MahdiNOVE بله تا یازدهم اینطوره ولی دوازدهم برای من و کلاس ما کابوس بود افتضاحح مزخرف بودد معلمایی ما بی رحمن خیلییی مثلا من برای شیمی مریض بودم بعدش گواهی بردم مدرسه معلم خیلی راحت بهم صفر داد اصلا عین خیالشم نیست برگشته میگ ب من چ تو مریض شدی میخاستی نشی
چی بگم والا فقط میتونم بگم خدا به دادتون برسه اینجوری که شما میگید من باید دست معلما خودمو ببوسم من 9 جلسه پشت سر هم زیست نرفتم کلاس بعدش بهش گفتم استاد من یه مدت میخواسم غیر حضوری درس بخونم ببینم نتیجه میده یا نه اونم گفت باشه مشکلی نیست تازه 2 تا امتحانشم نرفتم گفت امتحان های بعدی هرچی بگیری اونارو حساب میکنم
-
چی بگم والا فقط میتونم بگم خدا به دادتون برسه اینجوری که شما میگید من باید دست معلما خودمو ببوسم من 9 جلسه پشت سر هم زیست نرفتم کلاس بعدش بهش گفتم استاد من یه مدت میخواسم غیر حضوری درس بخونم ببینم نتیجه میده یا نه اونم گفت باشه مشکلی نیست تازه 2 تا امتحانشم نرفتم گفت امتحان های بعدی هرچی بگیری اونارو حساب میکنم
-
@moosavi21 مباحث اعتقادی که همیشه بحث برانگیز بودن و خب چون به ما سواد انتقاد رو یاد نمیدن و حتی خودشون هم بلد نیستن، ممکنه اتفاقای ناخوشایندی پیش بیاد،این تجربه ی مشترک خیلی ـامونه.
یه کاری که صحیح نیست همین "لج کسی رو در آوردن" ـه ،چرا وقت و انرژی تون رو باید صرف اینکار بکنین؟ رها کنید بره
خودتونو از درگیری ـا دور کنین. مدیر و معلم و نمره و...تو کلاس ما چند نفر بودن هیچ وقت درس نمی خوندن،نمره هاشونم تک رقمی بود همیشه،چندباری دفتر گیر داد و اولیا رو خواستن آخرش بیخیال شدن.
یه وقتی هست امتحان می گیرن،وقتتون رو می گیرن،اهمیتی نداره،خب اون به کنار،نخونین هیچ تاثیری هم نمیذاره،اما یه وقتی هست خوب که فکر می کنید از روی کسالت و تنبلی نمی خونین،از این دید نگاه کنین که اتفاقا این امتحانات خیلی هم خوبن. شما تو یه بازه کوتاه باید یه مبحثی رو جمع کنید و مسلط بشید،شما اگر از پس حل تشریحی یه سوال بربیاد خیلی تو تست زنی جلویید،جدای از مهارت های تست زنی و روش های سریع که جای خود داره.
این توهین و تحقیر ها برای منم بوده،خیلی ـم آزرده ـم کرده و هنوزم گاهی اوقات اذیت میشم،اما یکم منطقی فکر کنم چیزایی هم بودن که ازشون استفاده کنم.
من دانش آموز بی حاشیه ای بودم و تقریبا با همه ی معلما خوب بودم،بهم اعتماد داشتن،حتی مدیر و معاون ـها،برای همین خیلی باهام راه اومدن،چندتایی شون بودن که حسابی جو منفی میدادن به کلاس اما در مجموع چون سعی کردم رابطه ـمو با معلما خوب نگه دارم خیلی کمکم کرد دردسرایی که بچه ها دارن رو من نداشته باشم.has من خودم جز مذهبی ترین بچه های مدرسه بودم و مشکلم سر مسائل اعتقادی نبود...من یخرده زیادی مطالعه دینی سیاسی داشتم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: حالا هم تموم شده مدرسه م...گرچه از یسری کارهای دیگه دبیرستانم پشیمونم که شامل همین چیزایی هم که گفتید میشد...یعنی اوج خلافم این بوده که یبار سوم دبیرستان تو لغو کردن امتحان زمین همکاری کردم..ولی بازم پشیمونم چون الان با زمین مشکل دارم
-
سلام دوستان خواهش میکنم حرفامو تا آخر بخونید و نظرتوتون روبهم بگید اول از همه که من دخترم و سال یازدهم ریاضی ام و رشتمو خیلی دوست دارم و از درس خوندن فراری نیستم و تو مدرسه نمونه دولتی تو قزوین درس میخونم. از درس خوندن بدم نمیاد و درسم خوبه ولی از وقتی اومدم دبیرستان و تو جو بد دبیرستان نتونستم درس بخونم البته منظورم اینکه کلاسمون بچه های بد زیاد داره و حرف های زشت خیلی میزنن و من خیلی اذیت میشم و معلما هرچی دق و دلی دارن سر ما در میارن و مدیرمون که یه آدم واصعا روانیه و تا میتونه از لحاظ روانی فقط ما رو تحت فشار میذاره من تو این دوسال به شدت بهم فشار اومده و از شما ها که مثل خودمین کمک میخوام چون خیلی اذیت شدم تو دهم و یازدهم ومن دانش آموزی که هیچ وقت نمره هاش زیر ۱۹ حتی یکبار نمی یومد الان نمره هامم خیلی پایین اومده و تو فضای بد مدرسه دارم خفه میشم و احساس افتضاحی دارم تا عمین الانم که تو خرداد هستیم فقط تا الان تحمل کردم و هرچی خواستم تلاش کنم نشدو دیگه میخوام دوازدهم رو غیر حضوری کنم .
حالا چند تا مشکل دارم اینکه نحوه غیر حضوری خوندن دقیقش چطوریه و اینکه من از چنجا خوندم بعضیا گفته بودن که اگه غیر حضوری بخونیم مثلا تو کنکور و اینا مشکل پیدا میکنه آدم اینا راسته??و اینکه فرق غیر حضوری و آموزش از راه دور چیه و کدومشون بهتره؟؟ هزینه های غیر حضوری و آموزش از راه دور چطوریه ؟؟
ببخشید که زیاد حرف زدم و ممنون که همه حرفامو خوندین.
هرکدوم از دوستای گلم که یه تجربه یا وضعیت نشابه من داشتنو دارنو لطف کنن بذارن
خیلی ممنونsadina
سلام .منم قزوینیم .کدوم مدرسه ای تو؟؟
ولی خوب چرا مدرستو عوض نکردی؟؟؟به نظرم جایی که اذیت میشی بایدخوب از اونجا دور بشی تا موفق شی .ولی هزینشو داری برو کلاس برای دوازدهم.در غیر اینصورت نمیدونم واقعا خودت بدونه اموزش میتونی؟؟.من خودم مخالف غیر حضوریم ولی با این شرایطی که تو گفتی صلاح میدونم همین غیر حضوری بخونی ولی سعی کنی با برنامه مدرست پیش بری و حتنا ازمون ثبت نام کن و حداقل با برنامه اونا پیش برو و یه فکری به حال یاد گیریت کن . -
-
-
سلام دوستان خواهش میکنم حرفامو تا آخر بخونید و نظرتوتون روبهم بگید اول از همه که من دخترم و سال یازدهم ریاضی ام و رشتمو خیلی دوست دارم و از درس خوندن فراری نیستم و تو مدرسه نمونه دولتی تو قزوین درس میخونم. از درس خوندن بدم نمیاد و درسم خوبه ولی از وقتی اومدم دبیرستان و تو جو بد دبیرستان نتونستم درس بخونم البته منظورم اینکه کلاسمون بچه های بد زیاد داره و حرف های زشت خیلی میزنن و من خیلی اذیت میشم و معلما هرچی دق و دلی دارن سر ما در میارن و مدیرمون که یه آدم واصعا روانیه و تا میتونه از لحاظ روانی فقط ما رو تحت فشار میذاره من تو این دوسال به شدت بهم فشار اومده و از شما ها که مثل خودمین کمک میخوام چون خیلی اذیت شدم تو دهم و یازدهم ومن دانش آموزی که هیچ وقت نمره هاش زیر ۱۹ حتی یکبار نمی یومد الان نمره هامم خیلی پایین اومده و تو فضای بد مدرسه دارم خفه میشم و احساس افتضاحی دارم تا عمین الانم که تو خرداد هستیم فقط تا الان تحمل کردم و هرچی خواستم تلاش کنم نشدو دیگه میخوام دوازدهم رو غیر حضوری کنم .
حالا چند تا مشکل دارم اینکه نحوه غیر حضوری خوندن دقیقش چطوریه و اینکه من از چنجا خوندم بعضیا گفته بودن که اگه غیر حضوری بخونیم مثلا تو کنکور و اینا مشکل پیدا میکنه آدم اینا راسته??و اینکه فرق غیر حضوری و آموزش از راه دور چیه و کدومشون بهتره؟؟ هزینه های غیر حضوری و آموزش از راه دور چطوریه ؟؟
خیلی ممنون -
خیلی ممنونsadina من از اول ابتدایی تا نهم معدلم پایین19.86نرفت ...عوضش وقتی رفتم دبیرستان که نمونه دولتی ام بود یهو جو اینقدر خراب شد که ....الان معدلم 13.75ه
-
جو مدرسه اصلا مهم نیس اصلا
مهم خود فرد هس
منم تا سال دوم دبیرستان بچه درسخون تیزهوشان بودم
سال سوم و چهارم هم خراب کردم
درحالی ک یکی از اشناهامون همسن بودیم هرسال معدل بالا همون سالم پزشکی قبول شد
منم جای درس خوندن میرفتم بیرون:-
توهر مدرسه ای چ خاص چ معمولی دانش اموز خوب وبد
معلم خوب وبد وجود داره
مهم تویی ک چجوری بخوای ازاون جو آموزشی استفاده کنی