خــــــــــودنویس
-
#
خودِ خودووووم
#خوشا شیرازو وضعش بی مثالش ...
عامو نگاااا ای توریستاااا با شهرمون چیکااار کِردن!!!:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
لِهش کِردنااااااا...لِه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:- خیلی ریز بک گراندو توجه کنین که ارگِ با عظمتمون هس...
- خیلی ریز بک گراندو توجه کنین که ارگِ با عظمتمون هس...
-
@zedtwo در خــــــــــودنویس گفته است:
گفته بودم شاااید... نگفته بودم حتما آخریشهبرید نگا کنین
ببخشید میدونم نباید در خود نویس حرف زد اما واقعا واسه م سوال بود
این همه ذوق و هنر که دارید رشته دانشگاهیتون گرافیکه؟؟؟
یا نه کلاس رفتید؟؟؟ چ سبکی دقیقا کار میکند -
@zedtwo در خــــــــــودنویس گفته است:
گفته بودم شاااید... نگفته بودم حتما آخریشهبرید نگا کنین
سلام |:
شما اگر تو طراحی رابط کاربری موبایل و سایت (UI/UX) تسلط دارید یا تسلط بدست بیارید |: من چن جا شرکت میشناسم میخوانا |:
به خودمم پیشنهاد شد نرفتم -
https://imgurl.ir/uploads/t4054_.jpg
https://imgurl.ir/uploads/a815130_.jpg
%(#6fd7de)[تا گل روی تو دیدم همه گلها خارند]
%(#348f96)[تا تو را یار گرفتم همه خلق اغیارند]
marylb همون شمعدونیا دق میکنن و اینا
ممنون که هستین
:hand:
-
قبل از بهار توی اسفند : ) -
+خوبی؟
-چرا هردفعه میپرسی باز؟خوشت میاد مث همه دروغ بشنوی؟
+میخوام ببینم تغییر کرده یا نه.
-یا نه.
+چرا؟
-ینی نمیدونی؟
+دلیل حالتو,نه . فقط میفهمم خوب نیستی چون حالتو رفتارت برام اشناست.اما درد تو چشمات,نه.غریبه تراز هر غریبس
-خستم..خیلی
+میدونم
-اینم میدونی ک ازچی؟
+یا نه.حرفی نزدی تاحالا
-پس چرا فکر میکنم صدمین باره ک دارم میگم؟اصن تو ازکجا میدونی؟
+شاید برای اینکه هرشب تکرار میکنی واسه خودت .خودت گفتی .همین الان. نگفتی,ازچی خسته ای؟
-از خودم.ازینکه همیشه تنهایی با تنهاییم تنهاییمو پر میکنم
+تنهایی؟!؟! تو این همه دوست خوب داری. اگه اشتباه نکنم با خیییییییییلیییییا دوستی!
-روحم تنهاست.ذهن اشفتم.هرشب مغزم زیر بار فکرو خیال له میشه و صبح لهیده هاشو با دست جمع میکنم و از سوراخ گوشم میفرستمشون تو
+..
-درد داره تو جمعی ک دوسشون داری تنها بودن.اضافی بودن .منفور بودن.درد داره بغضی ک نمیشکنه و تو هر لبخند حسش میکنی.درد داره انقباض ماهیچه های صورتت ک میخوان بزور لبخند بسازن واست وقتی درد داری. درد داره زخم زدن ادما هرچقدم سعی کنی بیتفاوت باشی,اون ک دردو ذره ذره مزه میکنه تویی همون تویی ک فکر میکردی با استمرار محبت و صبر درست میشه همه چی و با نشدنشون هنوز باور نمیکنی این واقعیته
+همه اینا ک گفتی..میدونم
-اما دیگه اینطور نمیمونه..
+حرفات بو میدن.واضح بگو
-میخوام ی کاری کنم
+چی کار؟
-فرار..
+مسخرس.هه .فرار.بشین بچه
-ن اونطور ک تو ذهنته
+فرار مگه طور دیگه ایم داره؟!
-داره..یادته میگفتم نمیدونم میخوام چه کار کنم؟حالا میدونم :))
+داری منو میترسونی
-فهمیدم واسه چی قراره بجنگم.میجنگم تا روزی ک وقتش بشه وقتی وقتش بشه,میکنم و میرم ازینجا دور میشم از همه ادمای دورم میرم ک نباشم ک نباشن ک دردم کم شه .فهمیدی؟اینطوری فرار میکنم.راستی هنوز نمیخوای خودتو معرفی کنی؟
+من خودتم دیوونه..خودت ک هنو نمیشناسیش. -
فکر نمیکردم اینا گل داشته باشن : )
با دیدنشون یه لحظه مشکلات یادم رفتن : )
-
یعنی چقدر مسخره ساختن این فیلم پدر رو!طرف بعد اینک ایمان اورد ب فناش دادن،تا قبل اون خوشی وشادیش بود ،همین ک ایمان اورد،شوهر و پدر و مادر و....مردن،همش شد بدبختی و غم و زجر و تحقیر و.. ...
درحالکیه خدا خودش میگ؛تو برگرد،منم رحمت و همه چی رو ب تو میگردونم.
طوری ساختن ک همه رو از ایمان اوردن ترسوندن -
-
MOHAMMAD80 اه کیفیتش اومد پایین:|
-
این پست پاک شده!
-
http://s9.picofile.com/file/8360162926/IMG_4510.JPG
رسمـــــــــــــــــا عقل از سرم پریدِ:)
دیوونه شدم رفت
نارنجای قشنگ من
آخ من فدای اون ساقه های قشنگتون...برگای نرم و براق سبزتون
چجوری بمیرم براتون الان؟
@fatemeh_banoo مرسی یادم دادی چجوری بکارمشون فاطمه
@m__sadra__b یادته داشتم میگفتم کوچه و محل بابابزرگی اینا پر بهار نارنجِ...کلی شده بود شب و نصفه شب ، وقت و بی وقت از خونه بزنم بیرون...چشامو ببندم و قدم بزنم و .... آخ بهارنارنجیادته میگفتم یکی از آرزوهامه درخت بکارم؟قد جنگل؟:)
marzyeh78 داشتم به تو فکر میکردم و قدم میزدم از اتاقم تا ته هال...که اینارو دیدم.دلم تنگته 67...دلم تنگته و خوشحالم واسه این عزم راسخت.میدونم میدونی!ولی باید بگم! %(#c8a8cf)[دوست دارم مرضیه] -
دیوونه شدم رفت
نارنجای قشنگ من
چجوری بمیرم براتون الان؟
@m__sadra__b یادته داشتم میگفتم کوچه و محل بابابزرگی اینا پر بهار نارنجِ...کلی شده بود شب و نصفه شب ، وقت و بی وقت از خونه بزنم بیرون...چشامو ببندم و قدم بزنم و .... آخ بهارنارنجیادته میگفتم یکی از آرزوهامه درخت بکارم؟قد جنگل؟:)
marzyeh78 داشتم به تو فکر میکردم و قدم میزدم از اتاقم تا ته هال...که اینارو دیدم.دلم تنگته 67...دلم تنگته و خوشحالم واسه این عزم راسخت.میدونم میدونی!ولی باید بگم! %(#c8a8cf)[دوست دارم مرضیه]dlrm در خــــــــــودنویس گفته است:
دیوونه شدم رفت
نارنجای قشنگ من
چجوری بمیرم براتون الان؟
marzyeh78 داشتم به تو فکر میکردم و قدم میزدم از اتاقم تا ته هال...که اینارو دیدم.دلم تنگته 67...دلم تنگته و خوشحالم واسه این عزم راسخت.میدونم میدونی!ولی باید بگم! %(#c8a8cf)[دوست دارم مرضیه]چه قدر خوشگل شدن
خواهش میکنم مهم اینه که خودت انقد با سلیقه و خوب کاشتی شون