شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
"تو سریلانکا اگه یکی از لانکا بسوزه همه لانکا خاموش میشن."
اینو دیگه کسی بگه خنده دار نبود من از تاپیک خدافظی میکنم 😂😂😂 -
"تو سریلانکا اگه یکی از لانکا بسوزه همه لانکا خاموش میشن."
اینو دیگه کسی بگه خنده دار نبود من از تاپیک خدافظی میکنم 😂😂😂@m__sadra__b خدافظ
-
خدایا اون موقع با ۱۰۰میلیون کارم راه میوفتاد ندادی، الان باید ۳۰۰بدی !
از کجا میخوای جورش کنی ؟!🙁
-
پسره 10سالشه دغدغه ش رنگ گوشی آیفونشه
من سه برابر این سن دارم شیرینی آدامسم که تموم میشه
میذارمش جاتخم مرغی یخچال سرد که شد یه حبه قند میپیچم دورش
دوباره میجوَمش کلی خر کیف میشم:face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
هری شاطر :neutral_face:
-
نامزدم زنگ زده میگه: کجای؟؟؟؟؟؟
منم تو مترو بودم گفتم: شهید همتم
گفت: ای وای شمایید......
من شماره نامزدم رو گرفته بودم
ببخشید مزاحم شدم؛ قطع کرد
میفهمییییییی؟؟؟؟
قطع کرد :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
تنها قسمت خوب ماه رمضون واسه من اینه که چند تیکه پیتزا که میمونه رو میذارم تو یخچال و تا اذان مغرب خیالم راحته کسی بهش دست نمیزنه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
ﺩﺍﻣﺎﺩ ﺍﺯ عروس پرسید :
ﺁﯾﺎ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻋﺮﻭﺳﯽ، دوست پسر داشتی ؟
ﻋﺮﻭﺱ ﺳﮑﻮﺕ کرد
ﺩﺍﻣﺎﺩ داد زد گفت :
ﺍﺯ اﯾﻦ ﺧﺎﻣﻮﺷﯽ چی بفهمم ؟.
ﻋﺮﻭﺱ ﮔﻔﺖ:
داد نزن میموووووون، زهرم ترکید
دارم میشمرم خب وحشییییییی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: -
فوری
اسید پاشی در شمال و در یک منزل مسکونی!
صبح امروز مقارن ساعت ۸:۳۰ پس از اینکه مرد خانه برای ۸ ساعت منزل را ترک کرد زن ۳۲ ساله اش به نام عذرا پس از اینکه از رفتن شوهرش مطمئن شد به اتاق بچه ها رفت و دید که هر دو کودک خردسالش در خواب هستند بعد بدون اینکه آنها را بیدار کند درب اتاق را بسته و به آشپزخانه رفته و یک ظرف اسید که همسرش برای باز کردن چاه خریداری کرده بود را برداشته و اقدام به پاشیدن آن در چاه توالت کرد که منجر به باز شدن گرفتگی چاه گردید!
عذرا خیلی زن تمیزی است. آفرین عذرا
بچه ها عذرا رو تشویق کنید:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
عاقا دیروز واسه داداشم همراه اول پیامک تبریک تولد فرستاد نوشت خانم فلانی تولدتان مبارک
چه وضعشه واقعا؟داداشم گف من خطمو عوض میکنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:mriaw خدا نکشتت:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
همشون عالی بودن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: