هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
عاغا من حالم بد باشه انفالو میکنم بعدا پشیمون میشم فالو میکنم بعدش الان دوباره روم نمیشه فالو کنم خلاصه کلام اینکه همتون فالویید تو قلبم
-
هایز گایز
سلام ، میگم اینجا تاپیک مرتبط با ورزش داریم؟شماها که درس میخونین باید بدنتونم تحرک داشته باشه که هم مغزتون وا شه ، هم یهو تو دوران کنکور ۱۰ کیلو اضافه وزن نیارین که بعدها کم کردنش سخت تره.
خلاصه میخایم یکمی تحرک بدیم تو روتین زندگیتون ، با ما همراه باشید
البته میدونم کنکور نزدیکه ، برا شماها نمیگم شما دیگه بعد کنکور جوین بشین ، برا بقیه که کنکور سال بعد دارن میگم.
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
sohrab سلام سهراب جان چطوری -
هایز گایز
سلام ، میگم اینجا تاپیک مرتبط با ورزش داریم؟شماها که درس میخونین باید بدنتونم تحرک داشته باشه که هم مغزتون وا شه ، هم یهو تو دوران کنکور ۱۰ کیلو اضافه وزن نیارین که بعدها کم کردنش سخت تره.
خلاصه میخایم یکمی تحرک بدیم تو روتین زندگیتون ، با ما همراه باشید
البته میدونم کنکور نزدیکه ، برا شماها نمیگم شما دیگه بعد کنکور جوین بشین ، برا بقیه که کنکور سال بعد دارن میگم.
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
sohrab سلام سهراب جان چطوری -
سلاااام .... اینجاکسی نیست ؟ ... افرین درس بخونین :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
آنه شرلی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلاااام .... اینجاکسی نیست ؟ ... افرین درس بخونین :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
سلام من هسم
خوبی؟ -
سلام من هسم
خوبی؟ -
آنه شرلی قربونت برم عزیزم منم خوبم
-
آنه شرلی قربونت برم عزیزم منم خوبم
-
آنه شرلی سلامتیت خبری جز درس ندارم
تو چه خبر -
آنه شرلی سلامتیت خبری جز درس ندارم
تو چه خبر -
@لیلی79
ما هم هیچی ... درس ,درس وبازهم درس
و در آخر انجمن
-
@لیلی79
ما هم هیچی ... درس ,درس وبازهم درس
و در آخر انجمن
-
@لیلی79 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: چه کنیم دیگه؟
اول و آخر فرقی نمیکنه همش انجمن