هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
هایز گایز
سلام ، میگم اینجا تاپیک مرتبط با ورزش داریم؟شماها که درس میخونین باید بدنتونم تحرک داشته باشه که هم مغزتون وا شه ، هم یهو تو دوران کنکور ۱۰ کیلو اضافه وزن نیارین که بعدها کم کردنش سخت تره.
خلاصه میخایم یکمی تحرک بدیم تو روتین زندگیتون ، با ما همراه باشید
البته میدونم کنکور نزدیکه ، برا شماها نمیگم شما دیگه بعد کنکور جوین بشین ، برا بقیه که کنکور سال بعد دارن میگم.
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دل
sohrab سلام سهراب جان چطوری -
هایز گایز
سلام ، میگم اینجا تاپیک مرتبط با ورزش داریم؟شماها که درس میخونین باید بدنتونم تحرک داشته باشه که هم مغزتون وا شه ، هم یهو تو دوران کنکور ۱۰ کیلو اضافه وزن نیارین که بعدها کم کردنش سخت تره.
البته میدونم کنکور نزدیکه ، برا شماها نمیگم شما دیگه بعد کنکور جوین بشین ، برا بقیه که کنکور سال بعد دارن میگم.
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دل
sohrab سلام سهراب جان چطوری -
سلاااام .... اینجاکسی نیست ؟ ... افرین درس بخونین :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
آنه شرلی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلاااام .... اینجاکسی نیست ؟ ... افرین درس بخونین :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
سلام من هسم
خوبی؟ -
سلام من هسم
خوبی؟ -
آنه شرلی قربونت برم عزیزم منم خوبم
-
آنه شرلی قربونت برم عزیزم منم خوبم
-
آنه شرلی سلامتیت خبری جز درس ندارم
تو چه خبر -
آنه شرلی سلامتیت خبری جز درس ندارم
تو چه خبر -
@لیلی79
ما هم هیچی ... درس ,درس وبازهم درس
و در آخر انجمن
-
@لیلی79
ما هم هیچی ... درس ,درس وبازهم درس
و در آخر انجمن
-
@لیلی79 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: چه کنیم دیگه؟
اول و آخر فرقی نمیکنه همش انجمن
-
@لیلی79 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: چه کنیم دیگه؟
اول و آخر فرقی نمیکنه همش انجمن
-
@لیلی79
لیلی ژونم وقتتو گرفتم ... خوشحال شدم از ملاقاتت (از گفت وگوت) دارن صدام میزنن . باید برم
فعلا
آنه شرلی برو عزیزکم بسلامت
-
@Ἐπίκουρος در نیمچه فلسفه گفته است:
تجربه گرا ها :میگن که منشا شناخت حواسه
عقل گرا ها: میگن شناخت قطعی فقط از طریق ذهنه
راجب اینا توی بخش بعدی که میشه مبحث «یقین» بیشتر بحث میکنیم.
حالا توی زبان:
بحث توی زبان وابسته به مباحث قبلیه و یک بحث مهم اینه که چطوری راستی ازمایی کنیم
یه تجربه گرا اینجا میگه که بیاید واسه هر گزاره یه مصداق پیدا کنیم
ولی یه تقلیل گرا میگه همه گزارا ها بی معنین مگه اینکه مصداق داشته باشه پس بیاید واسه هر مصداق گزاره بنویسیمجایگاهی برای شهود نباید قائل شد؟
شهود واقعا چیه؟ قابل اتکا نیست به هیچ وجه؟@philosopher در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Ἐπίκουρος در نیمچه فلسفه گفته است:
تجربه گرا ها :میگن که منشا شناخت حواسه
عقل گرا ها: میگن شناخت قطعی فقط از طریق ذهنه
راجب اینا توی بخش بعدی که میشه مبحث «یقین» بیشتر بحث میکنیم.
حالا توی زبان:
بحث توی زبان وابسته به مباحث قبلیه و یک بحث مهم اینه که چطوری راستی ازمایی کنیم
یه تجربه گرا اینجا میگه که بیاید واسه هر گزاره یه مصداق پیدا کنیم
ولی یه تقلیل گرا میگه همه گزارا ها بی معنین مگه اینکه مصداق داشته باشه پس بیاید واسه هر مصداق گزاره بنویسیمجایگاهی برای شهود نباید قائل شد؟
شهود واقعا چیه؟ قابل اتکا نیست به هیچ وجه؟نمیدونم منظورت از شهود چیه ولی فکر کنم منظورت همون تجربه دینیه اگه منظورت اینه دو مشکل پیدا میکنیم راجب توضیح دادنش
یکی اینکه اشتباه من بود که اول تاپیک ذکر نکردم ما فلسفه غرب رو بررسی میکنیم و توی فسفه غرب زیاد به شهود پرداخته نشده(البته اشاره و پرداخته شده ولی نه زیاد)
یه مورد دیگه اینکه راجب تجربه دینی توی فسفه دین بحث میشه که علی رغم اینکه خودم خیلی فلسفه دین رو دوست دارم راجبش بحث نخواهم کرد -
هایز گایز
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دل
sohrab سلام سهراب جان چطوریاین پست پاک شده! -
mrf
خود کرمانشاه؟
سینما فرهنگ
https://cinematicket.org/?p=nfilmdetail&fid=1658&fileid=3387&t=متری-شیش-و-نیم -
هایز گایز
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
خیرین-کوچک-دریا-دل
sohrab سلام سهراب جان چطوری