هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
marylb یه جور کابوسه حتی....
آسمان ِ آبی فعلا کابوس کنکوره
بچه بودم خواب بد میدیدم، میومدم میگفتم کاووس دیدم
-
marylb یه جور کابوسه حتی....
آسمان ِ آبی منم ی بار خاب مرگمو دیدم تا 6 ماه مشکل روانی پیدا کرده بدم با تمامم پوستو اتسخونم حسش کردم
-
واقعا همه چیِ همه چی دست خودمون نیست:/
یه مشکلاتی رو ادم نمیدونه چیکارشون کنه اصن.
مث این میمونه یه ادمی که مغزشو دراوردنو بیارن برات بگن کاری کن زنده بمونه
ولی در مقابل،یه مشکلاتی رو باید ندید گرفت،واسه خاطر خودمون و آرامشمون حداقل:)
اینجاست که باید قوی بودنُ یاد بگیریم...بزرگ شیم...چیزی که فک کنم تجربش کردم!
از منبر پایین آمده و به صدای تشویق حضار گوش جان میسپاردabcc هر چی تا حالا مشکل جلو پام بوده ۹۰ درصدش از ماست که...
-
:| -
:| -
آسمان ِ آبی منم ی بار خاب مرگمو دیدم تا 6 ماه مشکل روانی پیدا کرده بدم با تمامم پوستو اتسخونم حسش کردم
ققنوس منم بعد فوت پدربزرگم اینجوری شدم...خصوصا که دقیقا رفتم موقع خاکسپاری و همه چیزو از نزدیک دیدم و...
روزای خیلی بدی بود... -
abcc
یه خبرنگاره -
marylb تا مرزش؟
-
ققنوس منم بعد فوت پدربزرگم اینجوری شدم...خصوصا که دقیقا رفتم موقع خاکسپاری و همه چیزو از نزدیک دیدم و...
روزای خیلی بدی بود...آسمان ِ آبی من یه بار رفتم تو یه کانال آب، نمیدونم چطوری زنده اومدم بیرون :|
-
روزای خیلی بدی بود...آسمان ِ آبی اهوم منم هم مادر بزرگ هم پدر بزرگهر دو رو از نزدیک دیددم
-
marylb تا مرزش؟
آسمان ِ آبی عزرائیل دید منو، گفت مال بد بیخ ریش صابش برگرد پیش ننه بابات . نخواستمت فعلا
-
من حتی لحظه ی احیا هم دقیقا اونجا بودم...
هیچ وقت صحنه هاش از جلوی چشمام بیرون نمیرن... -
نمیدونم کدوم فیلسوف بود که میگفت من از مرگ نمیترسم چون هر جا من هستم اون نیست و هر جا اون هست من نیستم
-
من حتی لحظه ی احیا هم دقیقا اونجا بودم...
هیچ وقت صحنه هاش از جلوی چشمام بیرون نمیرن...آسمان ِ آبی وایییی:(
-
آسمان ِ آبی عزرائیل دید منو، گفت مال بد بیخ ریش صابش برگرد پیش ننه بابات . نخواستمت فعلا
marylb یه چیزی شبیه معجزه پس ...