خــــــــــودنویس
-
+دِ پاشید دیگه! لنگ ظهره ها!
-ولم کن بابا! بذار یکم دیگه بخوابیم! این خروس همسایه بغلی بس نیس؟ توهم اضافه شو حالا!
+واااا! ببینید اومده داره با چه شوقی نگاتون میکنه!
-خببببببببب! ببینه! چیه مگه ؟
+خیر سرتون به خاطر شماها بهتر شدا! یادت نیست چیکارا میکرد تو خونه؟ از دیوونه کمتر نداشت خدایی!
-خب به من بچه!؟ حالا چون این مارو نگا کرده و خوب شده باید از خواب نازم بزنم برا آقا ترگل مرگل باشم هر موقع دلش خواست ببینه مارو؟!
+چقد شماها خنگین! خب این نیومده خوابتو ببینه که! مطمئنا نیومده مارو هم ببینه!!
-با قسمت دوم حرفت خیلی خیلی موافقم!!
+خب پس حالا با قسمت اول حرفمم موافق شو و یکم بلند شو! یکم فقط! هر روز میاد شماها رو میبینه و از چهرش میشه فهمید چقد انرژی میگیره!
-به من هیچ ربطی نداره! آفتابم نزده که! برو پی کارت!
+اِاِاِ! بلند شو اومدش!!!
_یادمه فکر نمیکردم گل داشته باشن اینا! ولی حالا که گلم دراوردن، معلوم نیس کی غنچه هاش باز میشه! ولی برگاش چه باحاله! تپلن برگاش! ههههه!
+این منظورش از تپل چیه؟!
-خوابم میاد بفهم تپل_این دبه ی آب کوش! همیشه همین جا بودا! آههههه!
_چه برگای نرمی داره! یجور انرژی خاصی میگیرم انگار! از من خیلی شاداب ترن! چی میشد جای شماها بودم و بی فکر و بی مشغله، شاد و با طراوت بودم؟!!
+تو جای ما باشی : | ؟! این بازم حالش خوب نیست!
_شما گلا که نمیفهمین حرف ما آدمارو! میدونین! خیلی دارم سعی میکنم، بیشتر از سعی! دارم جون میکَنم، اما هیچی نمیشه! خیلی خسته شدم! خسته تر از خستگی! انقد دارم جون میدم تا همه چی درست بشه، اما انگار هیچی درست نمیشه!
+درست میشه، نزدیکی به چیزایی که میخوای! خیلی نزدیک تر از نزدیکی!
_تا حالا به کسی نگفتم برام دعا کنه! شما گلا هم حتما میتونین با خدا ارتباط برقرار کنین! حداقل بهتر از آدمایی که میبینم!
+یکم دیگه تلاش کنیا، همه چی درست میشه! همههههههههه چی! تو از تلاشت دست نکش فقط
_پوفففففففف، نمیدونم تا کی میتونم تحمل کنم! اصلا نمیدونم تحملم چقدره!-خب اینم آفتاب! حالا که ما باز شدیم رفتی؟! ای بابا عجب روزگاریه! بریم یکم آفتاب بگیریم!
-
میخای خوشال باشی بگی بیخیال همه چی ...هر چی ک گذشت ...هر چی ک بودم....اما نمیشه ... هشداری ک هرز گاهی همش میگه طوفان در راهه....ی سال دیگ ام گذشت ی سالی ک قرار بود بخونی توپ بشی اونچه ک لایقشی اما دستی دستی برباد دادی و رفت ...روزهات تکرار میشه دیقن مث پارسال ....از خدا میخای نباشی محو شی نمونی...ب حرف مشاورم رسیدم گفت تغییر نکنی ی سال دیگ ام همینی ک هسی ....تغییر نکردم و همینم ک هسم ....مشکلات دیگ زندگی رم ک دیگ هیچ ....همه چی تو مغزت ریخته بهم ....کدومشو درس کنم... مغزت رفته تو کما....ارور!!!................
-
@zedtwo در خــــــــــودنویس گفته است:
با این آهنگ کشیدم
با این آهنگ نگا کنینگوشش کنین حتما
خود دم کرده
@M-an -
- پ ن : یعنی فکر کنید انقد خسته باشین وایسین عکس بگیرین
چقدر خندیدم اون روز با بچه ها یعنی من 2 دقیقه قبلش میگفتم دیگه از خستگی نمی تونم سرپا وایسم
- پ ن : یعنی فکر کنید انقد خسته باشین وایسین عکس بگیرین