☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆
-
s.a در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
بهاره در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
mohammadhasan در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
بهاره خدا خیرتون بده این تاپیک باعث شد در پرکردن دفتر برنامه ریزی کوشا باشم.
ممنون
خیلیم عالی ...حتما هرشب بیاین و ساعت مطالعتونو اعلام کنید
موفق باشید
بهاره خانم میشه یه تاپیک بزنینیدکه تواون جزوات یاخلاصه هامونوبه اشتراک بزاریمموافقم!اگه کیفیت عکسام خوب باشه!
@Dr.Bernosi در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
s.a در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
بهاره در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
mohammadhasan در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
بهاره خدا خیرتون بده این تاپیک باعث شد در پرکردن دفتر برنامه ریزی کوشا باشم.
ممنون
خیلیم عالی ...حتما هرشب بیاین و ساعت مطالعتونو اعلام کنید
موفق باشید
بهاره خانم میشه یه تاپیک بزنینیدکه تواون جزوات یاخلاصه هامونوبه اشتراک بزاریمموافقم!اگه کیفیت عکسام خوب باشه!
من جزوه امارمومیزارم توازمونم باهاش صدزدم و.... ازدوربین عکسایم استفاده میکنم
-
عاغا از این پست به بعد دیگه فقط و فقط ساعت های مطالعه و برنامه روز بعد گفته میشه و تشکر ، تبریک ، ابراز خوشحالی و ناراحتی ،بحث در مورد جزوه نوشتن ، اجازه گرفتن برای شرکت در بحث و هر صحبت متفرقه ای با تگ کردن فرد موررد نظر تو تاپیک تو دلی مطرح مشه حتی اگه کسی سوال کرد با تگ کردنش تو تودلی جوابشو میدین که نظم تاپیک بیشتر به هم نخوره و فقط پشت سر هم ساعتای مطالعه بیان بشه
از الان شروع شد
با تشکر -
%(#ffffff)[ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ]
%(#1ed6cd)[به نام خداوند عزیز و مهربان]
%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
%(#c82dd6)[ســــــــــــــلام دوستای نازنین آلایی]:hand:
%(#2d36d6)[امیدوارم حالتون خوب خوب خوب باشه و مثل همیشه شاداب و پرانرژی باشید]
%(#2d36d6)[خب عزیزان ...همونطور که از عنوان تاپیک مشخصه ,] %(#2d36d6)[اینجا] http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/other/1/9.gif %(#17cee6)[دفتر برنامه ریزی آلایی هاس] http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/other/1/9.gif
%(#2d36d6)[اینجا هرشب بعد از پایان مطالعه و قبل از خواب میاین و] %(#17cee6)[ساعت مطالعتون به علاوه برنامه روز بعدتون] %(#2d36d6)[یادداشت میکنید]%(#268feb)[این کار چندتا فایده داره !]
%(#5daef5)[اول اینکه تو یه محیط رفاقتی سالم با دوستاتون رقابت میکنید] %(#75b4eb)[و همین انگیزه شمارو برای مطالعه و اجرای برنامه هاتون بالا] %(#75b4eb)[میبره]
%(#7f62f5)[دوم اینکه میتونید عملکرد بقیه دوستاتون رو هم ببینید و خودتونو ارزیابی کنید]
%(#7f62f5)[و...]http://www.clipart-kiste.de/archiv/Schule/schule_www-clipart-kiste-de_019.gif
%(#0be0bd)[علاوه برتمام این ها..هرماه به کسی که بالاترین ساعت مطالعه رو داشته جایزه میدیم چون فضا مجازیه چاره ای نداریم جز اینکه جایزه] %(#0be0bd)[هم مجازی باشه]...%(#10ccad)[جایزه اینه که بقیه اعضای گروه(گروه مطالعاتیمون)در طول ماه یه بار قرآن رو به نیت] %(#15bda1)[موفقیت اون فرد در کنکور ختم میکنن] %(#2bd99f)[درمورد وقت گیر بودنش اصلا نگران نباشید متناسب با] %(#2bd99f)[تعداد اعضای گروه انجامش میدیم واسش برنامه دارم]
...%(#19b399)[پس سعی کنید برنده باشید]
%(#1933b3)[درضمن اینجا بحث آزاده ...شما میتونید راجبه برنامه و ساعت مطالعه دوستاتون نظر بدید و یا سوال بپرسید..بنابراین لطفا صحبت هاتون کاملا متناسب با موضوع تاپیک باشه و اگه سوال یا بحث طولانی داشتید اون رو به تاپیک تودلی ارجاع بدید و اعضای گروه رو اونجا تگ کنید]
دعوت میکنم از @دانش-آموزان-آلاء عزیز
مخصوصا دعوت میکنم از کاربرای فعالتر انجمن @a.s sky daughter @Dr-Bernosi NAJI @Phenomenon @پروفسور ترنم @m-m zahra1303 banoo @zeynab-khanoom حسین ثار الله یه آلایی armin313 Marjan 77 NGU
اگه اسم دوستی از قلم افتاده عذر میخوام
%(#db0dd4)[منتظر حضور فعال و ارزشمندتون هستم از همین امشب]%(#db0dd4)[به جان خودم نیاین ناراحت میشم گفته باشم]
%(#5ebf0f)[سبز] باشید و سربلند%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
//پ.ن: اطلاع دارم که تاپیک مشابه قبلا ایجاد شده اما به چنددلیل ترجیح دادم تاپیک جدید داشته باشیم اول اینکه تاپیک قبلی مربوط به پارسال هستش و این تاپیک برای امسال و مخصوص کنکور 96 ....دوم اینکه شرایط این تاپیک با تاپیک قبلی متفاوت هستش :)
-
بهاره
خیلی عالیه
منم برنامه و ساعت مطالعمو میذارم
ولی از فردا
شبا نمیتونم ,من صبا میذارم باشه؟ -
گزارش امروز 1 آذر 95: زبان 1/15ساعت+20تست. ادبیات2/15ساعت+50تست. زیست4/30ساعت+50تست. تمام
-
ساعت مطالعه امروز:7.5+0.5= 8 ساعت
برنامه:زیست-شیمی-فیزیک-ادبیات-زبان-(هر وعده درسی 1.5 است)-0.5 ساعت هم لغات ادبیات
تعداد تست:54 تا اونم از نوع آموزشیش(نشستم شمردمشون!!!).هنوز مباحثام تموم نشده که بخوام یه لشکر تست بزنم.
ساعت مطالعه فردا:7.5 + 0.5= 8 ساعت
برنامه فردا:زیست - شیمی-ریاضی-عربی-ادبیات +لغات عربی
زیست: سال سوم 79-87-شیمی: خواندن کامل درسنامه های فصل 4 شیمی 2 نشر الگو(نکته ای از دستم نپریده باشه)-ریاضی: اتمام بخش 3 آمار از روی dvd -عربی: درس 5 دوم قسمت اول -ادبیات: درس 12 و 13 دوم
نوشتنش تموم شد بالاخره !!!!!! -
13 ساعت 450 تا تست دوشنبه 1 آذر
-
سلام منم هستم
من ساعت مطالعه ام خوبه به نسبت ولی بازدهیم کمه تقریبا اکثر روزا نه ساعت میخونم ولی تراز قلم چیم ۵۳۰۰
احتمال زیاد روش مطالعه ام ایراد بزرگ داره -
فارغ التحصیل تجربی تراز قلمچی 5800(فعلا
)
دوشنبه 3.5 ساعت(خوب نبود)
برنامه امروزم:
زیست پایه فصل حرکت 2 ساعت
زیست پیش فصل 3 1.5 ساعت
فیزیک دینامیک 2.5 ساعت
شیمی ترکیب یونی+تست جدول تناوبی 1.5 ساعت
دینی پیش دو درس 45َ + دینی پایه سه درس 1ساعت(این دو هفته هیچ نخوندمش)
گرامر زبان 0.5 ساعت
اخر شب گزارششو می دم. به امید موفقیت هممون -
%(#ffffff)[ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ]
%(#1ed6cd)[به نام خداوند عزیز و مهربان]
%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
%(#c82dd6)[ســــــــــــــلام دوستای نازنین آلایی]:hand:
%(#2d36d6)[امیدوارم حالتون خوب خوب خوب باشه و مثل همیشه شاداب و پرانرژی باشید]
%(#2d36d6)[خب عزیزان ...همونطور که از عنوان تاپیک مشخصه ,] %(#2d36d6)[اینجا] http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/other/1/9.gif %(#17cee6)[دفتر برنامه ریزی آلایی هاس] http://blogcod.parsskin.com/zibasazi/other/1/9.gif
%(#2d36d6)[اینجا هرشب بعد از پایان مطالعه و قبل از خواب میاین و] %(#17cee6)[ساعت مطالعتون به علاوه برنامه روز بعدتون] %(#2d36d6)[یادداشت میکنید]%(#268feb)[این کار چندتا فایده داره !]
%(#5daef5)[اول اینکه تو یه محیط رفاقتی سالم با دوستاتون رقابت میکنید] %(#75b4eb)[و همین انگیزه شمارو برای مطالعه و اجرای برنامه هاتون بالا] %(#75b4eb)[میبره]
%(#7f62f5)[دوم اینکه میتونید عملکرد بقیه دوستاتون رو هم ببینید و خودتونو ارزیابی کنید]
%(#7f62f5)[و...]http://www.clipart-kiste.de/archiv/Schule/schule_www-clipart-kiste-de_019.gif
%(#0be0bd)[علاوه برتمام این ها..هرماه به کسی که بالاترین ساعت مطالعه رو داشته جایزه میدیم چون فضا مجازیه چاره ای نداریم جز اینکه جایزه] %(#0be0bd)[هم مجازی باشه]...%(#10ccad)[جایزه اینه که بقیه اعضای گروه(گروه مطالعاتیمون)در طول ماه یه بار قرآن رو به نیت] %(#15bda1)[موفقیت اون فرد در کنکور ختم میکنن] %(#2bd99f)[درمورد وقت گیر بودنش اصلا نگران نباشید متناسب با] %(#2bd99f)[تعداد اعضای گروه انجامش میدیم واسش برنامه دارم]
...%(#19b399)[پس سعی کنید برنده باشید]
%(#1933b3)[درضمن اینجا بحث آزاده ...شما میتونید راجبه برنامه و ساعت مطالعه دوستاتون نظر بدید و یا سوال بپرسید..بنابراین لطفا صحبت هاتون کاملا متناسب با موضوع تاپیک باشه و اگه سوال یا بحث طولانی داشتید اون رو به تاپیک تودلی ارجاع بدید و اعضای گروه رو اونجا تگ کنید]
دعوت میکنم از @دانش-آموزان-آلاء عزیز
مخصوصا دعوت میکنم از کاربرای فعالتر انجمن @a.s sky daughter @Dr-Bernosi NAJI @Phenomenon @پروفسور ترنم @m-m zahra1303 banoo @zeynab-khanoom حسین ثار الله یه آلایی armin313 Marjan 77 NGU
اگه اسم دوستی از قلم افتاده عذر میخوام
%(#db0dd4)[منتظر حضور فعال و ارزشمندتون هستم از همین امشب]%(#db0dd4)[به جان خودم نیاین ناراحت میشم گفته باشم]
%(#5ebf0f)[سبز] باشید و سربلند%(#ffffff)[.]
%(#ffffff)[.]
//پ.ن: اطلاع دارم که تاپیک مشابه قبلا ایجاد شده اما به چنددلیل ترجیح دادم تاپیک جدید داشته باشیم اول اینکه تاپیک قبلی مربوط به پارسال هستش و این تاپیک برای امسال و مخصوص کنکور 96 ....دوم اینکه شرایط این تاپیک با تاپیک قبلی متفاوت هستش :)
دیروز 8 و پنج دقیقه مطالعه
#گزارش شماره اول -
امروز چوون حال نداشتمم الانم حوصله توضیح نداارررم
6 ساعت خوندم کلانم مفیید نبود چون ذهنم اشفته بوود -
تا الان 6ساعت ولی 2ساعت دیگ تو برنامم هس
-
سلام امروزبه شکرخدا10 ساعت نتونستم به 12 برسونم
3ساعت زیست
2ساعت شیمی
2 ساعت ریاضی
2ساعت فیزیک
1ساعت زمین
ا -
@00alireza در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
13 ساعت مفید؟ میشه بگید دقیقا از ساعت چند شروع میکنید به خوندن؟
-
@مهساااا در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
حال ندارم برنامه بنویسم
ولی
9 ساعت شدش
البته یه کوچولوکار داشتم وگرنه باید بیشتر میشد
از ساعت چند شروع میکنید؟ -
امروز:2ساعت زیست
فردایی پر انرژی خواهیم داشت -
حال ندارم برنامه بنویسم
ولی
9 ساعت شدش
از ساعت چند شروع میکنید؟@MrReza313 در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
حال ندارم برنامه بنویسم
ولی
9 ساعت شدش
از ساعت چند شروع میکنید؟همیشه 7 و نیم اما امروز از 9
بعدشم یه چن ساعت کار پیش اومدش
مجبور شدم از عمومیام بزنم
شبم خسته بودم فیلم دیدم -
امروز:2ساعت زیست
فردایی پر انرژی خواهیم داشت@Dr.Bernosi در ☆دفتر برنامه ریزی آلایی ها☆ گفته است:
برنامه فردای من
4ساعت زیست(گردش مواد)
2ساعت ریاضی(قدر مطلق)
2ساعت فیزیک(الکتریسیته ساکن)
2.5ساعت شیمی(سینتیک)
2ساعت ادبیات(مرور دوم)
1ساعت دینی(مرور دوم)
1ساعت عربی(مرور)
فردایی پر انرژی خواهیم داشت
چ خبره!!!!! جدی سابقه داشته این همه بخونید؟چ خبره!!!!!!!