هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@rhilda
-
M.an اندازه ی گوشام خیلیم خوبن اصن
-
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
درمورد اون مورد هم میشه پیش 2 رو تو 10 روز خوند، شاید شما نمیتونین ولی ادمی که بخواد بخونه میخونه :|
گفتم انشاالله ینی چی؟ اصا ببین تو طول زمان اهداف ادما عوض میشه رویکردو انتخابای ادمم عوض میشه .. من اصلا از پیرا پزشکی زده شدم .. و امسال اصا کنکورمم متفاوت خواهد بود
بعدم دوباره بگم انقد نرو تو رویا .. مث اون دانش اموزای تو سایت قلمچی ک ی ساعت قبل کنکور کامنت میذارن از الان شروع کنم میتونم پزشکی تهران بیارم
-
Flight احساساتی شدم عشقی عشق
-
-
آسِمان آبیreplied to Zohre... on ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط آسِمان آبی انجام شده
@Zohraam چرا همیشه دنبال اصول و قوانین ِ از پیش تعیین شده و منطقیم ؟بازم معتقدم تو ۱۰ روز میشه کارای زیادی کرد...
-
خانوم فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blank on ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط خانوم انجام شده
Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo آهاخوش بحالت.
خخ ایشالله مصرفش نکنی البته
ولی منم دزدکی میگیرماون تبلیغ اون اقاهه که برای زنش تولد میگیره رو دیدی؟؟؟
هر وقت اونو میبینم به مامانم این شکلی نگاه میکنم -
من برم فوتبال با 3 ساعت تاخیرو ببینم بیام :|
-
آسمان ِ آبی
من جدی گفتم
حالا اندازه گوشات با خودته -
-
-
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Zohraam حالا فک کن سوال پرسیدن
من تمام کنکور امسالمو با اطلاعات پارسال میدمبنده نیز خودمم همینمتازه همون ی ذره ام یادم رفته اصا امسال وقت نکردم درس بخونم
-
Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من دوسال پیش کارت اهدا عضو گرفتم دوساله دارم فک میکنم کاش ی جوری بمیرم اون کارته هدررنره
من میخوام بگیرم خانوادم نمیزارن
من رفتم ثبت نام کردم کارتو گرفتم بعد گفتم البته اول قرار بود اونا بگیرن سایت براشون ارور داد دیگ من گرفتم اونام کلی دعوام کردن
-
@rhilda
پس یجورایی بانمک من -
M.an اره دیگه ماهم گوشامون درازه
پست 75945 از 282056