هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@naviddd-danaa من هم یه کتاب معرفی کنم؟کتاب فیه ما فیه مولوی رو بخونین حرف نداره
-
@naviddd-danaa من فروید نمیخونم ولی مولوی رو بسیار
-
@naviddd-danaa من فروید نمیخونم ولی مولوی رو بسیار
-
فلسفه دان های ایران و ترک خیلی بهتر از فلسفه دان های اوروپا هستن
-
@naviddd-danaa من نمیدونم چرا نظر خودم شبیه فرویده؟
-
-
@naviddd-danaa اخرین پستی که دیروز گذاشتم سعری از مثنوی بود در داستان موسی و شبان که داستانی بسیار حاشیه ای و از دید صوفیان بود
-
@naviddd-danaa نوشته بودم که شنیده ام
-
@naviddd-danaa افرین به این دقت نظر
-
@naviddd-danaa اخرین پستی که دیروز گذاشتم سعری از مثنوی بود در داستان موسی و شبان که داستانی بسیار حاشیه ای و از دید صوفیان بود
-
-
@naviddd-danaa من نمیدونم چرا نظر خودم شبیه فرویده؟
@Saadat-shojaei اشتباه نکن منظور من این نیست که داستان رو از خودم در اوردم نه ابدا منظور من اینه که دیدگاه من از عشق مثل مفهوم این داستانه
-
@Saadat-shojaei اشتباه نکن منظور من این نیست که داستان رو از خودم در اوردم نه ابدا منظور من اینه که دیدگاه من از عشق مثل مفهوم این داستانه
-
@naviddd-danaa نه خیر. چون گفتم ترک فکر کردی منظورم مولویه
-
@naviddd-danaa نه خیر. چون گفتم ترک فکر کردی منظورم مولویه
@Saadat-shojaei صوفی ها بعضا دیدگاه های جالبی از مسائل دارند (بعضا) و خب صوفی ها اغلب ترک بودند
-
@naviddd-danaa دوری شمس صوفی از مولوی بخاطر او و عقایدش نبوده بخاطر مردمانی بوده که مثل داستان ماهی به مولوی علاقه داشتن
-
@Saadat-shojaei صوفی ها بعضا دیدگاه های جالبی از مسائل دارند (بعضا) و خب صوفی ها اغلب ترک بودند
-
@naviddd-danaa دوری شمس صوفی از مولوی بخاطر او و عقایدش نبوده بخاطر مردمانی بوده که مثل داستان ماهی به مولوی علاقه داشتن
-
شمس تبریزی از مقامات مولوی اگاهی داشت و اورا نه کاملا ولی تا حتی زیادی بدور از اندیشه های کلیشه ای و اشتباه میدید