هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@naviddd-danaa من نمیدونم چرا نظر خودم شبیه فرویده؟
@Saadat-shojaei اشتباه نکن منظور من این نیست که داستان رو از خودم در اوردم نه ابدا منظور من اینه که دیدگاه من از عشق مثل مفهوم این داستانه
-
@Saadat-shojaei اشتباه نکن منظور من این نیست که داستان رو از خودم در اوردم نه ابدا منظور من اینه که دیدگاه من از عشق مثل مفهوم این داستانه
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۳۹۸، ۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saadat-shojaei و از مولوی خوان بعید ...
-
@naviddd-danaa نه خیر. چون گفتم ترک فکر کردی منظورم مولویه
-
@naviddd-danaa نه خیر. چون گفتم ترک فکر کردی منظورم مولویه
@Saadat-shojaei صوفی ها بعضا دیدگاه های جالبی از مسائل دارند (بعضا) و خب صوفی ها اغلب ترک بودند
-
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۳۹۸، ۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@naviddd-danaa هرچند شاید شبیه شمس باشد او شاید با این منطق از مولوی دوری می جسته
-
@naviddd-danaa دوری شمس صوفی از مولوی بخاطر او و عقایدش نبوده بخاطر مردمانی بوده که مثل داستان ماهی به مولوی علاقه داشتن
-
@Saadat-shojaei صوفی ها بعضا دیدگاه های جالبی از مسائل دارند (بعضا) و خب صوفی ها اغلب ترک بودند
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۳۹۸، ۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saadat-shojaei فکر کنم بعد از مولانا جز پنج شش نفر دیگر صوفی درست نیامده باشند
-
@naviddd-danaa دوری شمس صوفی از مولوی بخاطر او و عقایدش نبوده بخاطر مردمانی بوده که مثل داستان ماهی به مولوی علاقه داشتن
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۳۹۸، ۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saadat-shojaei این هم نکته ای بود
ولی آخر آن نازش را چگونه پنهان میکنش -
شمس تبریزی از مقامات مولوی اگاهی داشت و اورا نه کاملا ولی تا حتی زیادی بدور از اندیشه های کلیشه ای و اشتباه میدید
-
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۳۹۸، ۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saadat-shojaei من ایرانیِ راهبر دوست دارم ...
-
شمس تبریزی از مقامات مولوی اگاهی داشت و اورا نه کاملا ولی تا حتی زیادی بدور از اندیشه های کلیشه ای و اشتباه میدید
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۳۹۸، ۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saadat-shojaei احوال آن خداوندگار بر خداوند هم گویی دشوار بوده ...
-
@naviddd-danaa بعدشم مگه یه ادمی مثل فروید نمیتونه تو عمرش یه حرف درست زده باشه؟عقیده های هرکس محترم و جای تامل داره نباید ظاهری نگاه کرد بلکه باید دنبال علت و معلول حرفش بگردیم
-
@naviddd-danaa بعدشم مگه یه ادمی مثل فروید نمیتونه تو عمرش یه حرف درست زده باشه؟عقیده های هرکس محترم و جای تامل داره نباید ظاهری نگاه کرد بلکه باید دنبال علت و معلول حرفش بگردیم
@Saadat-shojaei اصلا یکی از نشانه های تمدن احترام به عقاید متقابل و احترامه
-
@Saadat-shojaei اصلا یکی از نشانه های تمدن احترام به عقاید متقابل و احترامه
@Saadat-shojaei در جامعه ما هم اگه افراد به عقاید هم(حتی غلط) احترام میگذاشتن امروز ایران در گیر دو دستگی موافق_مخالف نظام نبود
-
@Saadat-shojaei در جامعه ما هم اگه افراد به عقاید هم(حتی غلط) احترام میگذاشتن امروز ایران در گیر دو دستگی موافق_مخالف نظام نبود
@Saadat-shojaei تفرقه بده حتی کمش
-
@naviddd-danaa میدونم چیه داستان موسی و شبان. ادبیات نظام قدیم با یک عالمه سانسور داشت
-
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۳۹۸، ۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saadat-shojaei آخر عزیز جان آن همه شور و شرر در دیوان شمس را میخواهی بزنی به راه فروید !¿
فکر کن خود جناب مولوی بود و به او این دید را میگفتی که بلی تو از روی خویش روی محبوب را پسندی ....
او بر نمی آشفت ؟!؟
تاجایی که نهیبی باشد از مرادی و بزرگی بر او جای تامل دارد ولی تعمیم آن به تمامی علاقه ها و عشقها بی معرفتیست ... ته
همانگونه که در قرآن بارها داریم هرچه میکنید برای خودتان میکنید ولی حرف فروید چیز دیگریست .....
البته هم چه این و آن و آنها
"راه در جهان یکی ست و آن راه راستی ."
زردشت -
اتفاقا اختلاف نظر ها ناشی از ادراک متفاوت انسان ها از حقایق است که برای تجسم ان و فهمیدن، حقیقت را به واقعیت تبدیل میکنند.
-
اتفاقا اختلاف نظر ها ناشی از ادراک متفاوت انسان ها از حقایق است که برای تجسم ان و فهمیدن، حقیقت را به واقعیت تبدیل میکنند.
@Saadat-shojaei ولی یک سوال ایا واقعیت همان حقیقت است؟
-
دوستان لطف دارن رای مثبت میدن خدایی بلد نیستم وگرنه جبران میکردم
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۳۹۸، ۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saadat-shojaei در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دوستان لطف دارن رای مثبت میدن خدایی بلد نیستم وگرنه جبران میکردم
علامت کنار "نقل قول" برای امتیاز مثبته:)
همون ک ب سمت بالاست