هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
دوستان لطف دارن رای مثبت میدن خدایی بلد نیستم وگرنه جبران میکردم
-
Paradox خواهش میکنم
-
سلام دوستان صبحتون بخیر امید وارم روز خوبی رو با انگیزه و هدفمندی اغاز کرده باشید...... مطلبی درباره عشق شنیده بودم که فکر میکنم لازمه همه بدونن چراکه مفهوم آن در بین مردم جهان اغلب به اشتباه جا افتاده است. گفتنی ست که روزی یک راهبه ای از کنار دریا در مسیر خود می گذشت.متوجه مردی شد که یک ماهی بزرگی را گرفته سر آن را بریده و خلاصه برای پختن روی اتش اماده کرده است.مرد بعد از پختن ماهی آن را با عشق و علاقه به نیش کشیدو از ان لذت میبرد. راهبه به او گفت که چرا انقدر خوشحالی؟مرد به او گفت چون من عاشق ماهی ام و چند وقتی از خوراکم بدور بود.راهبه به او گفت تو عاشق ماهی نیستی تو عاشق خودت هستی که حاضر شدی برای ارضای نفس خود سر ماهی که دوستش داری راببری._در حقیقت عشق در بین مردم بطور عشق به ماهی در این داستان است و افراد برای رفع نیاز های خود عاشق شخص دیگری می شوند این در حالیست که اگر شما تکه ای از وجود خود را که به آن علاقه مندید را به کسی هدیه کنید مثل آن است که قسمتی از وجود خود را در وجود شخص دیگری قرار داده اید. عشق واقعی یعنی این.یعنی بخشندگی ، مهربانی....
-
@Saadat-shojaei شبیه نظریات فروید بود ....
پیشنهاد میکنم نظرات فلسفی او را مطالعه کنید
این دید از آنجا می آید@naviddd-danaa ممنون
-
این دید از آنجا می آید@naviddd-danaa من نمیدونم چرا نظر خودم شبیه فرویده؟
-
عجیب نیست
-
این دید از آنجا می آید@naviddd-danaa من هم یه کتاب معرفی کنم؟کتاب فیه ما فیه مولوی رو بخونین حرف نداره
-
@naviddd-danaa من نمیدونم چرا نظر خودم شبیه فرویده؟
-
@naviddd-danaa من هم یه کتاب معرفی کنم؟کتاب فیه ما فیه مولوی رو بخونین حرف نداره
-
@naviddd-danaa من هم یه کتاب معرفی کنم؟کتاب فیه ما فیه مولوی رو بخونین حرف نداره
-
@naviddd-danaa من فروید نمیخونم ولی مولوی رو بسیار
-
@naviddd-danaa من فروید نمیخونم ولی مولوی رو بسیار
-
فلسفه دان های ایران و ترک خیلی بهتر از فلسفه دان های اوروپا هستن
-
@naviddd-danaa من نمیدونم چرا نظر خودم شبیه فرویده؟
-
-
@naviddd-danaa اخرین پستی که دیروز گذاشتم سعری از مثنوی بود در داستان موسی و شبان که داستانی بسیار حاشیه ای و از دید صوفیان بود
-
@naviddd-danaa نوشته بودم که شنیده ام
-
@naviddd-danaa افرین به این دقت نظر
-
@naviddd-danaa اخرین پستی که دیروز گذاشتم سعری از مثنوی بود در داستان موسی و شبان که داستانی بسیار حاشیه ای و از دید صوفیان بود
-