هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@rhilda منم دوم دبیرستان شروع کردم ب خوندن
همه کتابای گاج خریدم هیچ وقت یادم نمیره@MaryaM-_-Sh اون همه انگیزه کو/:حالم بهم میخوره از درس
-
hoho
حالا همون
-
@MaryaM-_-Sh اون همه انگیزه کو/:حالم بهم میخوره از درس
@rhilda من حالم بهم نمیخوره
ولی پشیمونم از گذشته ای ک از دس دادم
ولی از وجود بعضی ادما تو زندگیم پشیمونم
الان دلم فقط معلم فیزیکمو میخواد
خیلی حرف دلمو میفهمه خیلی
کاش خجالت نمیکشدم و پی ام میدادم بهش -
@rhilda این همه پست انگیزشی گذاشتی تاپیک زدی انگیزه دادن بهت حرف گفتن پست و پست و پست اخرش چی شد؟
رجوع کن به خودت -
گاهی بخاطر بعضی از آدما زندگیت ب بازی میگیری
ولی تهش هیچی هیچی
چقدر حرفش سخته لعنتی باشی و نباشی هیچ فرقی برام نداره:-
همین:-
چقدر دلم میخواد خفه ش کنم اخه -
@rhilda این همه پست انگیزشی گذاشتی تاپیک زدی انگیزه دادن بهت حرف گفتن پست و پست و پست اخرش چی شد؟
رجوع کن به خودتhoho گذاشتم واسه کسی که روحیش نمرده انگیزه بگیره رو من هیچی دیگ تاثیر نداره همش حس میکنم دیر عقبم نمی تونم برسم /:
-
hoho گذاشتم واسه کسی که روحیش نمرده انگیزه بگیره رو من هیچی دیگ تاثیر نداره همش حس میکنم دیر عقبم نمی تونم برسم /:
@rhilda ی سال خیلی وقته
صفر ک نیستی باو چرا با خودت اینجوری میکنی -
malcolm x مدل مو بچگی هام:-\
-
رجوع کن به خودت -
@rhilda من حالم بهم نمیخوره
ولی پشیمونم از گذشته ای ک از دس دادم
ولی از وجود بعضی ادما تو زندگیم پشیمونم
الان دلم فقط معلم فیزیکمو میخواد
خیلی حرف دلمو میفهمه خیلی
کاش خجالت نمیکشدم و پی ام میدادم بهش@MaryaM-_-Sh تهش مقصر همچی خود ادم میشه حتی اگه واقعامقصر نباشه /:
-
hoho گذاشتم واسه کسی که روحیش نمرده انگیزه بگیره رو من هیچی دیگ تاثیر نداره همش حس میکنم دیر عقبم نمی تونم برسم /:
@rhilda بستگی به خودت داره من هشت روز بعد ازمون دارم تو همین هشت روزم خودمو از صفر میکشم بالا مثلا امروز حدود پونصد تایی تست زدم میتونم بشینم زانوی غم بغل کنم و بگم ولش یا حتی اگه یه روزم مونده باشه تلاشمو بکنم گذشته رفته بپا از اینده چی میاد سمتت تو میتونی با یه ماه عین ادم خوندن هم نتیجه بگیری
....
هوم -
یادمه تازه دستگاه دیجیتال اومده بود
رفتیم خونه عمه م ک دیدیم
من و داداشم و پسرخالم
فوتبالیست ها میذاشت
اینقدر گفتم بابا بخر وقتی خرید تو دلم اشوب بود
عصر نگاش میکردم و همش ذخیره میکردم تو فلش:-\ -
@MaryaM-_-Sh تهش مقصر همچی خود ادم میشه حتی اگه واقعامقصر نباشه /:
@rhilda اره:-\