هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
(◕ᴗ◕✿)!
-
hoho گذاشتم واسه کسی که روحیش نمرده انگیزه بگیره رو من هیچی دیگ تاثیر نداره همش حس میکنم دیر عقبم نمی تونم برسم /:
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@rhilda بستگی به خودت داره من هشت روز بعد ازمون دارم تو همین هشت روزم خودمو از صفر میکشم بالا مثلا امروز حدود پونصد تایی تست زدم میتونم بشینم زانوی غم بغل کنم و بگم ولش یا حتی اگه یه روزم مونده باشه تلاشمو بکنم گذشته رفته بپا از اینده چی میاد سمتت تو میتونی با یه ماه عین ادم خوندن هم نتیجه بگیری
....
هوم -
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یادمه تازه دستگاه دیجیتال اومده بود
رفتیم خونه عمه م ک دیدیم
من و داداشم و پسرخالم
فوتبالیست ها میذاشت
اینقدر گفتم بابا بخر وقتی خرید تو دلم اشوب بود
عصر نگاش میکردم و همش ذخیره میکردم تو فلش:-\ -
@MaryaM-_-Sh تهش مقصر همچی خود ادم میشه حتی اگه واقعامقصر نباشه /:
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@rhilda اره:-\
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@rhilda بستگی به خودت داره من هشت روز بعد ازمون دارم تو همین هشت روزم خودمو از صفر میکشم بالا مثلا امروز حدود پونصد تایی تست زدم میتونم بشینم زانوی غم بغل کنم و بگم ولش یا حتی اگه یه روزم مونده باشه تلاشمو بکنم گذشته رفته بپا از اینده چی میاد سمتت تو میتونی با یه ماه عین ادم خوندن هم نتیجه بگیری
....
هومنوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهhoho منم میخوام اینده رو دریابم ولی این جمله ی تا الان چه غلطی میکردی باهامه من ی مدتی نمی تونستم درس بخونم مقصر نبودمولی بعدش که بابهانه درس نخوندم عذاب وجدانش ولم نمی کنه فکر ابروم الان فکر میکنن کتابو از برم /:هیچی نیستم نمی دونن من اون ادم نیستم فقط اینجا میتونم بگم بیرون از اینجا فقط تظاهر میکنم به چیزی که نیستم
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دارم از درد منفجر میشم
-
خسته ام ب اندازه ی مورچه ای که ی بچه گذاشتش سرکار هی اب میریزه روش:/
اون تفریح میکنه این هی دست و پا میزنه نمیره:/
اخرشم که خودشو نجات میده اون از تفریح خسته میشه یه پا میذاره روش رد میشه میره:/ -
فپدر کشتگی
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا موقع خروج و ورود از اکانت مینویسه سی دقیقه قبل:/ و انلاینای پاایین صفحه و قسمت بالا گاهی همخوانی ندارن
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
malcolm x خخخ سمپادی شکست خورده
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ققنوس چی شده
-
ققنوس چی شده
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MaryaM-_-Sh پاهام ب طرز فجیهی درد میکنه افتضاح