هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@rhilda این همه پست انگیزشی گذاشتی تاپیک زدی انگیزه دادن بهت حرف گفتن پست و پست و پست اخرش چی شد؟
رجوع کن به خودت -
@rhilda من حالم بهم نمیخوره
ولی پشیمونم از گذشته ای ک از دس دادم
ولی از وجود بعضی ادما تو زندگیم پشیمونم
الان دلم فقط معلم فیزیکمو میخواد
خیلی حرف دلمو میفهمه خیلی
کاش خجالت نمیکشدم و پی ام میدادم بهش@MaryaM-_-Sh تهش مقصر همچی خود ادم میشه حتی اگه واقعامقصر نباشه /:
-
hoho گذاشتم واسه کسی که روحیش نمرده انگیزه بگیره رو من هیچی دیگ تاثیر نداره همش حس میکنم دیر عقبم نمی تونم برسم /:
@rhilda بستگی به خودت داره من هشت روز بعد ازمون دارم تو همین هشت روزم خودمو از صفر میکشم بالا مثلا امروز حدود پونصد تایی تست زدم میتونم بشینم زانوی غم بغل کنم و بگم ولش یا حتی اگه یه روزم مونده باشه تلاشمو بکنم گذشته رفته بپا از اینده چی میاد سمتت تو میتونی با یه ماه عین ادم خوندن هم نتیجه بگیری
....
هوم -
یادمه تازه دستگاه دیجیتال اومده بود
رفتیم خونه عمه م ک دیدیم
من و داداشم و پسرخالم
فوتبالیست ها میذاشت
اینقدر گفتم بابا بخر وقتی خرید تو دلم اشوب بود
عصر نگاش میکردم و همش ذخیره میکردم تو فلش:-\ -
@MaryaM-_-Sh تهش مقصر همچی خود ادم میشه حتی اگه واقعامقصر نباشه /:
@rhilda اره:-\
-
-
@rhilda بستگی به خودت داره من هشت روز بعد ازمون دارم تو همین هشت روزم خودمو از صفر میکشم بالا مثلا امروز حدود پونصد تایی تست زدم میتونم بشینم زانوی غم بغل کنم و بگم ولش یا حتی اگه یه روزم مونده باشه تلاشمو بکنم گذشته رفته بپا از اینده چی میاد سمتت تو میتونی با یه ماه عین ادم خوندن هم نتیجه بگیری
....
هومhoho منم میخوام اینده رو دریابم ولی این جمله ی تا الان چه غلطی میکردی باهامه من ی مدتی نمی تونستم درس بخونم مقصر نبودمولی بعدش که بابهانه درس نخوندم عذاب وجدانش ولم نمی کنه فکر ابروم الان فکر میکنن کتابو از برم /:هیچی نیستم نمی دونن من اون ادم نیستم فقط اینجا میتونم بگم بیرون از اینجا فقط تظاهر میکنم به چیزی که نیستم
-
malcolm x خخخ سمپادی شکست خورده
-
ققنوس چی شده