-
اقایون این حرفی که میزنم حرف مشاور خودشونه
در ضمن کانون رتبه برتر ها رو کارنامه اشونو برای اینکه بزاره تو سایت عوض میکنه
دوست من رتبش شده امسال 900
بعد توی کانون نمودار ترازشو اولین ازمونشو شده 6000
درصورتی که اولین ازمونش شده بود 5400نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDR.PeRshIA
به هیچ وجه قبول ندارم.در ضمن کانون از مهرماه میذاره روی نمودار.شما احتمالا تابستونشو نگاه کردین. -
دقیقا هیچوقت نمیشه ادم تو ازمون مبحثی خودش رو سنجش کنه مهم ازمون جامع است
-
اقایون این حرفی که میزنم حرف مشاور خودشونه
در ضمن کانون رتبه برتر ها رو کارنامه اشونو برای اینکه بزاره تو سایت عوض میکنه
دوست من رتبش شده امسال 900
بعد توی کانون نمودار ترازشو اولین ازمونشو شده 6000
درصورتی که اولین ازمونش شده بود 5400نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDR.PeRshIA من نفذ میشناسم که میانگینش 4800 بود رتبه ی دو رقمی آورده بود اصلا ترازاش تغییری نکرده بود
این طوری نگو دوست عزیز -
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رتبه ی 356 شهر ما ترازش تا قبل از آزمونای جامع 5800 بود! آزمونای جامع اومد بالای 6600!
-
ببینید خودتون درگیر اینکه رتبه های سال های قبل چطور بودن یا نبودن نکنید
کار خودتونو بکنید
به برنامه تون پایبند باشین
راه هرکس خاص خودشه
اونایی که میان قلمچی رتبه میشن با تسل میرن و عموما جلوتر آزمونا هستن
چکار اونا دارین؟ -
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رتبه 325 شهرما بالاترین ترازش 6600 بوده!
-
DR.PeRshIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یه آلایی در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
DR.PeRshIA
اقا داریم ها...
همین امسال مهتا ستاریان بود و روان بخش اینا همگی خیلی خوب بودن تو ازمون تو کنکورم.سارا همتی هم همینطور .سید شایان پور میربابایی هم همینطورمن نمیگم که میگم مشاور خود قلم چی میگه
بعد اینا هیچکدوم تو ازمونا زیر ده نشدن که
من یکی از اشناهامون کانون 200 میشد کنکور 7هزار شد ربتشکارنامه هاشون مشهوده هاااااااااا
برو ببین چندتا ازمون زیر ده شدن
مهم 3 تا ازمون اخره!اونچا میتونیم رتبه ها رو بگیم چیه!اونا مهمن!نه این آزمونا!مثلا کی بوده دینی پایه رو 100 نزده باشه!چون مباحث معلوم بوده و از چنتا درس بوده!حالا تو کنکور میشه 42 درس و اونچاس که سخت میشه همین آسون
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi
اخه دکتر اگه یکی نتونه دو تا درس رو بخونه و تو ازمون امتحان بده و مشکلشو پیدا کنه و روش خوندنشو پیدا کنه چطور میتونه به طور انفجاری تو سه ازمون اخر پرشی تو تراز داشته باشه؟ -
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
البته 325 منطقه 3 شده و پزشکی بهشتی میخونه
-
DR.PeRshIA من نفذ میشناسم که میانگینش 4800 بود رتبه ی دو رقمی آورده بود اصلا ترازاش تغییری نکرده بود
این طوری نگو دوست عزیزیه آلایی در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
DR.PeRshIA من نفذ میشناسم که میانگینش 4800 بود رتبه ی دو رقمی آورده بود اصلا ترازاش تغییری نکرده بود
این طوری نگو دوست عزیزحالا دوست من که اینجوری بود
شما نمودار دوستت رو داری از سایت قلم چی ی اسکررین بگیر
اخه قلم چی حتی معدل پایین ها رو هم نمیزاره داداش من
خود قلم چی میگه اونایی که تو ی ازمون حتی پیشرفت زیادی کنن نمیزاریم تو سایت کارنامشونو -
خود قلم چی میگه اونایی که تو ی ازمون حتی پیشرفت زیادی کنن نمیزاریم تو سایت کارنامشونونوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDR.PeRshIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خود قلم چی میگه اونایی که تو ی ازمون حتی پیشرفت زیادی کنن نمیزاریم تو سایت کارنامشونوآره.ولی بعدش ازشون یه آزمونی می گیرن اگه بفهمن که فرد تقلب نکرده از اون به بعد اسمشو میزارن
-
خود قلم چی میگه اونایی که تو ی ازمون حتی پیشرفت زیادی کنن نمیزاریم تو سایت کارنامشونونوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDR.PeRshIA
تا هزار تا رو گیر نمیده .من هزار تا داشتم گیر نداد ولی فکر کنم بیشتر از هزار و پونصد باشه مشکوک میشه. -
DR.PeRshIA
تا هزار تا رو گیر نمیده .من هزار تا داشتم گیر نداد ولی فکر کنم بیشتر از هزار و پونصد باشه مشکوک میشه.@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
DR.PeRshIA
تا هزار تا رو گیر نمیده .من هزار تا داشتم گیر نداد ولی فکر کنم بیشتر از هزار و پونصد باشه مشکوک میشه.نمیدونم والا تا چقدو گیر میدن ولی بعدش ازمون تشریحی میگیرن
-
@Dr.Bernosi
اخه دکتر اگه یکی نتونه دو تا درس رو بخونه و تو ازمون امتحان بده و مشکلشو پیدا کنه و روش خوندنشو پیدا کنه چطور میتونه به طور انفجاری تو سه ازمون اخر پرشی تو تراز داشته باشه؟نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
اخه دکتر اگه یکی نتونه دو تا درس رو بخونه و تو ازمون امتحان بده و مشکلشو پیدا کنه و روش خوندنشو پیدا کنه چطور میتونه به طور انفجاری تو سه ازمون اخر پرشی تو تراز داشته باشه؟میشه!البته به مرور!خود من از 4800 شروع کردم!هر آزمون حدودا 100 تا 200 تا اومدم بالا!فرقی نداره که طرف کیه کی نیس!مهم اینه که انگیزشو داشته باشه!مهم سرچلسه کنکوره!اصن بر فرض رتبه 1 کانون ترازش 8400!نشسه سر چلسه!استرس گرفتتش!ولی اونی که 6000 بوده راحت داره چواب میده!همه شرایطشون فرق داره!داریم با ریاضی 16 و زیست 80 رتبه 3 رقمی شده!البته فک کنم 300 بوده
-
DR.PeRshIA
تا هزار تا رو گیر نمیده .من هزار تا داشتم گیر نداد ولی فکر کنم بیشتر از هزار و پونصد باشه مشکوک میشه.نمیدونم والا تا چقدو گیر میدن ولی بعدش ازمون تشریحی میگیرن
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDR.PeRshIA
کار معقولیه.شخص امکان نداره تو یه ازمون بتونه بیشتر از هزار و دویست سیصد تا پیشرفت کنه.معلومه شک برانگیز مگر اینکه استثنایی باشه. -
در هر صورررت برریم برا ازمون بعدی برنامه ریزی کنیم ببینیم چی میشه خخخ
-
DR.PeRshIA
کار معقولیه.شخص امکان نداره تو یه ازمون بتونه بیشتر از هزار و دویست سیصد تا پیشرفت کنه.معلومه شک برانگیز مگر اینکه استثنایی باشه.نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
DR.PeRshIA
کار معقولیه.شخص امکان نداره تو یه ازمون بتونه بیشتر از هزار و دویست سیصد تا پیشرفت کنه.معلومه شک برانگیز مگر اینکه استثنایی باشه.امکان داره :|
-
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDR.PeRshIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من هنوز عقبم!اما خداروشکر زیستشو میتونم چبران کنم!چون سومو دوفصل اولشو خوندم
-
DR.PeRshIA
کار معقولیه.شخص امکان نداره تو یه ازمون بتونه بیشتر از هزار و دویست سیصد تا پیشرفت کنه.معلومه شک برانگیز مگر اینکه استثنایی باشه.امکان داره :|
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
DR.PeRshIA
بنده خدا نوشت استثنا هم دارره خو
-
DR.PeRshIA
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa
امکان داره؟؟؟کسی رو میشناسید؟؟؟شخص جالبیه. -
من هنوز عقبم!اما خداروشکر زیستشو میتونم چبران کنم!چون سومو دوفصل اولشو خوندم
نوشتهشده در ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi
شما مباحث قبلیم میخونین؟! یا طبق برنامه 19 ُم میرین جلو؟