شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
قابل توجه کسایی که میگن خسته شدیم از بس آهنگ جنتلمن ساسی رو همه گوش میدن
میدونم،مسخرشو دراوردن ولی فکر کنین به اون موقع هایی که هر کلیپی رو باز می کردی می دیدی یه پسره چادر پوشیده داره با آهنگ سلام علیکم سلام علیکم عذراخانوم یاالله بالا پایین می پرهخداتون رو شکرکنین
-
نفتکشا منفجر شد آمریکا هزارتا نیرو فرستاد خلیج فارس. الانم بعد از جریان پهپاد هزارتا نیروی جدید داره می فرسته.
من حساب کردم اگه روزی یه انفجار توی خلیج فارس اتفاق بیوفته، چندسال دیگه همه مردم آمریکا میان خلیج فارس، ما میشیم از کشورای اطراف آمریکا
-
تو کافه از اون یکی میز کناری صدا میومد که میگفت: لندکروز رو چند خریدی؟
اون یکی گفت: ۷۰۰&750 دقیق یادم نیست |:
اون “دقیق یادم نیستش” رو من داشتم باهاش زن میگرفتم -
بزرگ ترین آرزوی من از بچگی اینه که بفهمم این سرود قبل از اخبار شبکه یک دقیقا چی میگه...من این طوری می شنوم: وحدهو وحدهو وحدهو وحده انکذ انکذ انکذ انکذ لاشری لاشری لاشری لاشر .......ککککککککک ههههههههه وووووووو هههههههههه................(این جاهاشو کلا نمیفهمم) الله اکبر، خمینی رهبر
-
بزرگ ترین آرزوی من از بچگی اینه که بفهمم این سرود قبل از اخبار شبکه یک دقیقا چی میگه...من این طوری می شنوم: وحدهو وحدهو وحدهو وحده انکذ انکذ انکذ انکذ لاشری لاشری لاشری لاشر .......ککککککککک ههههههههه وووووووو هههههههههه................(این جاهاشو کلا نمیفهمم) الله اکبر، خمینی رهبر
@Saahaar در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
بزرگ ترین آرزوی من از بچگی اینه که بفهمم این سرود قبل از اخبار شبکه یک دقیقا چی میگه...من این طوری می شنوم: ....
یه دعا بوده که چون سروده و قدیمی ازش چیزی نمیفهمیم
-
جالبه بخونید ..
مردی حاشیه خیابون بساط پهن کرده بود،
زردآلو هر کیلو 10000 تومن،
هسته زردآلو هرکیلو 20000 تومن.
یکی پرسید چرا هسته اش ازخود زردالو گرونتره؟؟؟
فروشنده گفت چون عقل آدم رو زیاد میکنه.
مرد كمي فكر كردُ گفت، یه کیلو هسته بده
خرید و همون نزدیکی نشست و مشغول شکستن و خوردن شد با خودش گفت:
چه کاری بود، زردآلو میخریدم هم خود زردالو رو میخوردم هم هسته شو، هم ارزونتر بود
رفتُ همين حرف رو به فروشنده گفت
فروشنده گفت: بــــــله ،
نگفتم عقل آدم رو زیاد میکنه !!!
چه زود هم اثر کرد -
دقیقا همونقدری که ما دوست داریم در اتاقمون بسته باشه مادرها دوست دارن در اتاق بچشون باز باشه: /
دلیلش هم فقط به خودشون ربط داره:) -
اساتيددانشگاه ايران اينطورن كه شماره موبايلشونو نميدن ميگن ايميل بزن!
بعدايميل ميزني جواب نميده بايد بلندشي بري تا دانشكده بگي استاد ايميلتو چك كن
بعد كه ميخونن باز جواب نميدن باز بايد بري دانشگاه جوابشو بگيري ميبيني نيست پشت در اتاقش ايميلشو داده كه براي ملاقات هماهنگ كنيد :)) -
گنجایش مغز انسان 256 میلیارد گیگابایته
همین مغز شب امتحان پیام میده حافظه شما پر شده است، چیه این فکر و خیال -
هوا انقدر گرمه که یخچالمون افتاده به پام میگه جان جدّت بزا برم یه دوش بگیرم