پاپ کورن
-
امروز میخوام یه انیمیشن سریالی خیلی باحال معرفی کنم که با دیدنش آچمز بشید شخصیت اصلی فیلم ریک ! پیرمرد باهوش بددهن هست که واقعا ترکیب فوق العاده ای و با نوه اش مورتی به ماجراجویی میره ! این انیمیشن کمدی سیاه و کلی نکات عجیب علمی و فلسفی و... در قالب طنز دراومده این انیمیشن بینظیره پیشنهاد میکنم هرچه زودتر دانلود کنید و ببینید .
میتونم بگم خیلی بددهنه خودتون تنها و اینا ببینید
-
فیلم مومیایی که سری جدید با بازی تام کروز ! ولی من مومیایی های قبلی رو بیشتر میپسندیدم ! ولی ببینید باحاله -
امروز فیلم شرلوک هولمز رو با بازی رابرت داونی رو دیدم ! ولی بندیکت کامبربچ رو بیشتر میپسندم ولی اینم واقعاعالیه ! البته فعلا قسمت 1 از این مجموعه رو کامل دیدم و الان هم وسطای مجموعه دومش هستم ! که این مجموعه قرار بوده سه قسمت باشه ولی رابرت داونی جای دیگه کار داشته هنوز نتونسته بیاد کاملش کنه بهرحال پیشنهاد میکنم شرلوک هولمز رو در هردو مجموعه ببینید ! اونی که با بازی بندیکت کامبربچ رو هم کامل دیدم
ولی بعدا یه پست برای اون میذارم
-
درمورد فیلم RAMPAGE 2018 بگم خیلی جذاب بود
مخصوصا اونجاش که با میمونه حرف میزنه ://خلاصه داستان اینه که چند تا هیولای غول پیکر میخوان همرو بکشن راک و میمونش
اخرش باید دنیا رو نجات بدن ! حتی به قیمت جونشون
پایان
پی نوشتـ :
خیلی فیلم دیدم
ولی حوصله توضیح ندارم که شما هم اگه میشه فیلمای معمایی و اکشن و ماجراجویی خوب معرفی کنید
-
@shiima اینم فیلم قشنگیه دیدمش
باحاله ولی با فضاش یکم آشنا نبودم نمیدونستم فیلم چجوری پیش میره :
رفع اسپم :
انیمیشن دامبو رو ببینید جذابه نه ببخشید الان فیلمشو ساخت 2019 هست و چندروز قبل منتشر شده
این همون انیمیشن دامبوی قدیمیه نمیدونم یادتون هست یا نه من قبلا دیدمش همون فیلمه که با یه موش رفیق بود و فیله با گوشاش پرواز میکر د