پاپ کورن
-
امروز فیلم شرلوک هولمز رو با بازی رابرت داونی رو دیدم ! ولی بندیکت کامبربچ رو بیشتر میپسندم ولی اینم واقعاعالیه ! البته فعلا قسمت 1 از این مجموعه رو کامل دیدم و الان هم وسطای مجموعه دومش هستم ! که این مجموعه قرار بوده سه قسمت باشه ولی رابرت داونی جای دیگه کار داشته هنوز نتونسته بیاد کاملش کنه بهرحال پیشنهاد میکنم شرلوک هولمز رو در هردو مجموعه ببینید ! اونی که با بازی بندیکت کامبربچ رو هم کامل دیدم
ولی بعدا یه پست برای اون میذارم
-
درمورد فیلم RAMPAGE 2018 بگم خیلی جذاب بود
مخصوصا اونجاش که با میمونه حرف میزنه ://خلاصه داستان اینه که چند تا هیولای غول پیکر میخوان همرو بکشن راک و میمونش
اخرش باید دنیا رو نجات بدن ! حتی به قیمت جونشون
پایان
پی نوشتـ :
خیلی فیلم دیدم
ولی حوصله توضیح ندارم که شما هم اگه میشه فیلمای معمایی و اکشن و ماجراجویی خوب معرفی کنید
-
@shiima اینم فیلم قشنگیه دیدمش
باحاله ولی با فضاش یکم آشنا نبودم نمیدونستم فیلم چجوری پیش میره :
رفع اسپم :
انیمیشن دامبو رو ببینید جذابه نه ببخشید الان فیلمشو ساخت 2019 هست و چندروز قبل منتشر شده
این همون انیمیشن دامبوی قدیمیه نمیدونم یادتون هست یا نه من قبلا دیدمش همون فیلمه که با یه موش رفیق بود و فیله با گوشاش پرواز میکر د
-
ژانر : علمی -تخیلی
موضوع فیلم راجب یه محقق هست که توی یه ازمایشگاه سری که شدیدا کنترل میشه کار میکنه ولی اجازه نمیدن بهش بعضی ازمایش های خاصی رو روی موجوداتی که روش ازمایش میکنن انجام بده برای همین یه روز بعضیاشون رو مخفیانه برمیداره و میبره خونه برای ازمایش بیشتر.
از این بیشتر بگم لذت نداره خودتون ببینین در کنار یه فیلم دیگه این بهترین فیلمی(سریال البته) هست که دیدم.
پ.ن: با ف.یلتر شکن ببینین و اون پنجره های اضافی که باز میشن بعد از زدن دکمه پخش اونا رو ببندین چند بار بزنین پخش بشه و صفحات رو ببندین تا بتونین فیلم رو ببینین.
-
این پست پاک شده!
-
یه سریال هس به اسم چرنوبیل خیلی خیلی خیلی خیلی قشنگه
یه سریال دیگه هس به اسم suits نمیدونم درس نوشتم خیلی قشنگه همسر شاهزاده انگلیس توش بازی میکنه
یه فیلم دیگه هس به اسم vice یه یارو ک تو جوب زندگی میکرده آینده آمریکا و خاورمیانه رو تغییر میده
و شخصیت محبوب خودم John wick حتما قسمت 1 شو ببینید الان داره 3شم میاد -
@m-bahrami1378 کمدی میخوای فرندز خوبه سریال خنده دار و جذابیه بیگ بنگ تئوری عالیه ک سریال کمدی باحالیه راجب ی مشت نابغه ی خل و چله
-
@MR_EBRAHIM در پاپ کورن گفته است:
@m-bahrami1378 کمدی میخوای فرندز خوبه سریال خنده دار و جذابیه بیگ بنگ تئوری عالیه ک سریال کمدی باحالیه راجب ی مشت نابغه ی خل و چله
نه کمدی هم دوس ندارم
دیگه چی میشناسین؟ -