هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
درمورد ته دیگ :| چنتا سوراخ عمیق تو برنج ایجاد کنین، بعدش از طریق همونا روغن بریزین،
بعدش برنجو هم بزنینالبته این میشه ته دیگ برنجی فقط :|
-
:| :|
-
حالاما یبار به بچه فامیلمون گفتیم از مدرسه اومدیم زحمت ناهار باتوعه گفت یعنی چی
گفتیم یعنی غذای بیرون ...گفت باشه مشکلی نیست پس من برم ....برگشت دست خالی
گفتیم پس غذا ....فرمودن همونجا خوردم ....پس ما ??? شما به من چه ....فکر کرده زحمت ناهار خودش با خودشه -
Amir.Bernousi گفته است:
درمورد ته دیگ :| چنتا سوراخ عمیق تو برنج ایجاد کنین، بعدش از طریق همونا روغن بریزین،
بعدش برنجو هم بزنینالبته این میشه ته دیگ برنجی فقط :|
هم بزنیم ??
من تا الان یه بار ابکش گذاشتم درست حسابی درنیومد دیگه نرفتم سراغش
برنجو که میشورین، حدودا یه ساعت بمونه تو نمک
آب هم تا یه نیم انگشت زیاد تر از برنج باشههرچی بیشتر خیس بخوره برنج، بهترو قشنگ تر پخت میکنه، مخصوصا برنجای ایرانی
بعد حدودا یه ساعت، زیرشو روشن کنین شعله ملایم، بذارین اب برنج کامل بخار بشه تا حدی که از اون سوراخایی که خودش ایجاد شده یکم غل غل آب معلوم باشه، به این حد رسید زیرشو کم کنین
بعد روغن بریزین، بعدش هم بهم بزنین، یکی دوبار کافیه، بعدش دم کنی و بعد حدودا 40 دیقه برنج امادس
Brilliant -
من تا الان یه بار ابکش گذاشتم درست حسابی درنیومد دیگه نرفتم سراغش
برنجو که میشورین، حدودا یه ساعت بمونه تو نمک
آب هم تا یه نیم انگشت زیاد تر از برنج باشههرچی بیشتر خیس بخوره برنج، بهترو قشنگ تر پخت میکنه، مخصوصا برنجای ایرانی
بعد حدودا یه ساعت، زیرشو روشن کنین شعله ملایم، بذارین اب برنج کامل بخار بشه تا حدی که از اون سوراخایی که خودش ایجاد شده یکم غل غل آب معلوم باشه، به این حد رسید زیرشو کم کنین
بعد روغن بریزین، بعدش هم بهم بزنین، یکی دوبار کافیه، بعدش دم کنی و بعد حدودا 40 دیقه برنج امادس
Brilliant -
من تا الان یه بار ابکش گذاشتم درست حسابی درنیومد دیگه نرفتم سراغش
برنجو که میشورین، حدودا یه ساعت بمونه تو نمک
آب هم تا یه نیم انگشت زیاد تر از برنج باشههرچی بیشتر خیس بخوره برنج، بهترو قشنگ تر پخت میکنه، مخصوصا برنجای ایرانی
بعد حدودا یه ساعت، زیرشو روشن کنین شعله ملایم، بذارین اب برنج کامل بخار بشه تا حدی که از اون سوراخایی که خودش ایجاد شده یکم غل غل آب معلوم باشه، به این حد رسید زیرشو کم کنین
بعد روغن بریزین، بعدش هم بهم بزنین، یکی دوبار کافیه، بعدش دم کنی و بعد حدودا 40 دیقه برنج امادس
Brilliant -
من تا الان یه بار ابکش گذاشتم درست حسابی درنیومد دیگه نرفتم سراغش
برنجو که میشورین، حدودا یه ساعت بمونه تو نمک
آب هم تا یه نیم انگشت زیاد تر از برنج باشههرچی بیشتر خیس بخوره برنج، بهترو قشنگ تر پخت میکنه، مخصوصا برنجای ایرانی
بعد حدودا یه ساعت، زیرشو روشن کنین شعله ملایم، بذارین اب برنج کامل بخار بشه تا حدی که از اون سوراخایی که خودش ایجاد شده یکم غل غل آب معلوم باشه، به این حد رسید زیرشو کم کنین
بعد روغن بریزین، بعدش هم بهم بزنین، یکی دوبار کافیه، بعدش دم کنی و بعد حدودا 40 دیقه برنج امادس
Brilliantبعد از 10 دیقه یکم برنجو مز مزه کنین، مشخصه که شفتس یا خشک، اگه خشک بود که گفتم روششو
اگه شفته شده بود، زیرشو یکم زیاد کنین، درشو هم بردارین، بعد 20 دیقه حدودا اب اضافی برنج بخار میشه
@Amir-Bernousi -
من تا الان یه بار ابکش گذاشتم درست حسابی درنیومد دیگه نرفتم سراغش
برنجو که میشورین، حدودا یه ساعت بمونه تو نمک
آب هم تا یه نیم انگشت زیاد تر از برنج باشههرچی بیشتر خیس بخوره برنج، بهترو قشنگ تر پخت میکنه، مخصوصا برنجای ایرانی
بعد حدودا یه ساعت، زیرشو روشن کنین شعله ملایم، بذارین اب برنج کامل بخار بشه تا حدی که از اون سوراخایی که خودش ایجاد شده یکم غل غل آب معلوم باشه، به این حد رسید زیرشو کم کنین
بعد روغن بریزین، بعدش هم بهم بزنین، یکی دوبار کافیه، بعدش دم کنی و بعد حدودا 40 دیقه برنج امادس
BrilliantAmir.Bernousi گفته است:
من تا الان یه بار ابکش گذاشتم درست حسابی درنیومد دیگه نرفتم سراغش
برنجو که میشورین، حدودا یه ساعت بمونه تو نمک
آب هم تا یه نیم انگشت زیاد تر از برنج باشههرچی بیشتر خیس بخوره برنج، بهترو قشنگ تر پخت میکنه، مخصوصا برنجای ایرانی
بعد حدودا یه ساعت، زیرشو روشن کنین شعله ملایم، بذارین اب برنج کامل بخار بشه تا حدی که از اون سوراخایی که خودش ایجاد شده یکم غل غل آب معلوم باشه، به این حد رسید زیرشو کم کنین
بعد روغن بریزین، بعدش هم بهم بزنین، یکی دوبار کافیه، بعدش دم کنی و بعد حدودا 40 دیقه برنج امادس
Brilliantعهههه
اینطوری بوده پس
#شوخی -
اینجوری برنج خوب قد نمیکشه
@Fre-que-nce -
اینجوری برنج خوب قد نمیکشه
@Fre-que-nce -
نخند عه :|
5 تا شارژ 2یی بده :|
_MILAD_