هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
من تا الان یه بار ابکش گذاشتم درست حسابی درنیومد دیگه نرفتم سراغش
برنجو که میشورین، حدودا یه ساعت بمونه تو نمک
آب هم تا یه نیم انگشت زیاد تر از برنج باشههرچی بیشتر خیس بخوره برنج، بهترو قشنگ تر پخت میکنه، مخصوصا برنجای ایرانی
بعد حدودا یه ساعت، زیرشو روشن کنین شعله ملایم، بذارین اب برنج کامل بخار بشه تا حدی که از اون سوراخایی که خودش ایجاد شده یکم غل غل آب معلوم باشه، به این حد رسید زیرشو کم کنین
بعد روغن بریزین، بعدش هم بهم بزنین، یکی دوبار کافیه، بعدش دم کنی و بعد حدودا 40 دیقه برنج امادس
Brilliant -
@Amir-Bernousi
آشپزکده -
@Amir-Bernousi ما اول روغن میزنیم:/
-
بعد از 10 دیقه یکم برنجو مز مزه کنین، مشخصه که شفتس یا خشک، اگه خشک بود که گفتم روششو
اگه شفته شده بود، زیرشو یکم زیاد کنین، درشو هم بردارین، بعد 20 دیقه حدودا اب اضافی برنج بخار میشه
@Amir-Bernousi -
Amir.Bernousi گفته است:
من تا الان یه بار ابکش گذاشتم درست حسابی درنیومد دیگه نرفتم سراغش
برنجو که میشورین، حدودا یه ساعت بمونه تو نمک
آب هم تا یه نیم انگشت زیاد تر از برنج باشههرچی بیشتر خیس بخوره برنج، بهترو قشنگ تر پخت میکنه، مخصوصا برنجای ایرانی
بعد حدودا یه ساعت، زیرشو روشن کنین شعله ملایم، بذارین اب برنج کامل بخار بشه تا حدی که از اون سوراخایی که خودش ایجاد شده یکم غل غل آب معلوم باشه، به این حد رسید زیرشو کم کنین
بعد روغن بریزین، بعدش هم بهم بزنین، یکی دوبار کافیه، بعدش دم کنی و بعد حدودا 40 دیقه برنج امادس
Brilliantعههههاینطوری بوده پس
#شوخی -
اینجوری برنج خوب قد نمیکشه
@Fre-que-nce -
Amir.Bernousi گفته است:
اینجوری برنج خوب قد نمیکشه
@Fre-que-nce -
@Amir-Bernousi عه . اولین باره میشنوم.مال ما کلهم فرق داره مدل دمش
وقتی کامل ابش کشیده شد دم کنی میزاریم تا 40مین بعد میخوریم -
@Amir-Bernousi من کلا کمتر از ده تومن شارژ نمیگیرم
-
@Amir-Bernousi این مدل طبخ مال چ شهریه؟
-
شمالیا تو برنجشون معمولا روغن نمیریزن
مامان من این کارو میکرد
بعد من بهینش کردم این شد@Fre-que-nce