هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
من تا الان یه بار ابکش گذاشتم درست حسابی درنیومد دیگه نرفتم سراغش
برنجو که میشورین، حدودا یه ساعت بمونه تو نمک
آب هم تا یه نیم انگشت زیاد تر از برنج باشههرچی بیشتر خیس بخوره برنج، بهترو قشنگ تر پخت میکنه، مخصوصا برنجای ایرانی
بعد حدودا یه ساعت، زیرشو روشن کنین شعله ملایم، بذارین اب برنج کامل بخار بشه تا حدی که از اون سوراخایی که خودش ایجاد شده یکم غل غل آب معلوم باشه، به این حد رسید زیرشو کم کنین
بعد روغن بریزین، بعدش هم بهم بزنین، یکی دوبار کافیه، بعدش دم کنی و بعد حدودا 40 دیقه برنج امادس
Brilliant -
من تا الان یه بار ابکش گذاشتم درست حسابی درنیومد دیگه نرفتم سراغش
برنجو که میشورین، حدودا یه ساعت بمونه تو نمک
آب هم تا یه نیم انگشت زیاد تر از برنج باشههرچی بیشتر خیس بخوره برنج، بهترو قشنگ تر پخت میکنه، مخصوصا برنجای ایرانی
بعد حدودا یه ساعت، زیرشو روشن کنین شعله ملایم، بذارین اب برنج کامل بخار بشه تا حدی که از اون سوراخایی که خودش ایجاد شده یکم غل غل آب معلوم باشه، به این حد رسید زیرشو کم کنین
بعد روغن بریزین، بعدش هم بهم بزنین، یکی دوبار کافیه، بعدش دم کنی و بعد حدودا 40 دیقه برنج امادس
Brilliant -
من تا الان یه بار ابکش گذاشتم درست حسابی درنیومد دیگه نرفتم سراغش
برنجو که میشورین، حدودا یه ساعت بمونه تو نمک
آب هم تا یه نیم انگشت زیاد تر از برنج باشههرچی بیشتر خیس بخوره برنج، بهترو قشنگ تر پخت میکنه، مخصوصا برنجای ایرانی
بعد حدودا یه ساعت، زیرشو روشن کنین شعله ملایم، بذارین اب برنج کامل بخار بشه تا حدی که از اون سوراخایی که خودش ایجاد شده یکم غل غل آب معلوم باشه، به این حد رسید زیرشو کم کنین
بعد روغن بریزین، بعدش هم بهم بزنین، یکی دوبار کافیه، بعدش دم کنی و بعد حدودا 40 دیقه برنج امادس
Brilliantبعد از 10 دیقه یکم برنجو مز مزه کنین، مشخصه که شفتس یا خشک، اگه خشک بود که گفتم روششو
اگه شفته شده بود، زیرشو یکم زیاد کنین، درشو هم بردارین، بعد 20 دیقه حدودا اب اضافی برنج بخار میشه
@Amir-Bernousi -
من تا الان یه بار ابکش گذاشتم درست حسابی درنیومد دیگه نرفتم سراغش
برنجو که میشورین، حدودا یه ساعت بمونه تو نمک
آب هم تا یه نیم انگشت زیاد تر از برنج باشههرچی بیشتر خیس بخوره برنج، بهترو قشنگ تر پخت میکنه، مخصوصا برنجای ایرانی
بعد حدودا یه ساعت، زیرشو روشن کنین شعله ملایم، بذارین اب برنج کامل بخار بشه تا حدی که از اون سوراخایی که خودش ایجاد شده یکم غل غل آب معلوم باشه، به این حد رسید زیرشو کم کنین
بعد روغن بریزین، بعدش هم بهم بزنین، یکی دوبار کافیه، بعدش دم کنی و بعد حدودا 40 دیقه برنج امادس
BrilliantAmir.Bernousi گفته است:
من تا الان یه بار ابکش گذاشتم درست حسابی درنیومد دیگه نرفتم سراغش
برنجو که میشورین، حدودا یه ساعت بمونه تو نمک
آب هم تا یه نیم انگشت زیاد تر از برنج باشههرچی بیشتر خیس بخوره برنج، بهترو قشنگ تر پخت میکنه، مخصوصا برنجای ایرانی
بعد حدودا یه ساعت، زیرشو روشن کنین شعله ملایم، بذارین اب برنج کامل بخار بشه تا حدی که از اون سوراخایی که خودش ایجاد شده یکم غل غل آب معلوم باشه، به این حد رسید زیرشو کم کنین
بعد روغن بریزین، بعدش هم بهم بزنین، یکی دوبار کافیه، بعدش دم کنی و بعد حدودا 40 دیقه برنج امادس
Brilliantعهههه
اینطوری بوده پس
#شوخی -
اینجوری برنج خوب قد نمیکشه
@Fre-que-nce -
اینجوری برنج خوب قد نمیکشه
@Fre-que-nce -
نخند عه :|
5 تا شارژ 2یی بده :|
_MILAD_ -
اینجوری برنج خوب قد نمیکشه
@Fre-que-nce -
نخند عه :|
5 تا شارژ 2یی بده :|
_MILAD_ -
نخند عه :|
5 تا شارژ 2یی بده :|
_MILAD_ -
نه :|
Brilliant -
نه :|
Brilliant -
نه :|
Brilliant -
@Amir-Bernousi عه . اولین باره میشنوم.مال ما کلهم فرق داره مدل دمش
وقتی کامل ابش کشیده شد دم کنی میزاریم تا 40مین بعد میخوریمشمالیا تو برنجشون معمولا روغن نمیریزن
مامان من این کارو میکرد
بعد من بهینش کردم این شد@Fre-que-nce
-
:| :|
-
مدل منه :|
@Fre-que-nce