-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط revival انجام شده
توی سنی هستی ک هرکاری کنی میشه ی عادت تا اخر عمر باهات میمونه،
بیچاره فک کردی چت کردن و... ب اینجا ختم میشه؟
نهههه،نخیر،روزی میرسه،متاهلی و شب توی این گروه ها و... جولان میدی،زندگیت میشه دروغ و اعتمادی نیست و اخرش میای خودت چهل سالته و باختی....و برای رهایی از حسرت بیشتر غرق میشی.روز ب روز بازی های بهتری و محیط های بهتری واسه چت میان و تمامی نداره و این تویی فقط مستهلک میشی و نابود...
و تو خیانت میکنی و هدر میدی تمام نعمت هاس خدا رو؛بینایی،استعداد،نشاط،قدرت و...
بدبخت فک کردی تا کی این نیروی جوانی رو داری؟
20سالته،نهایت اوجش ده سال دیگه س،بعدش ب زوال میری و تو هنوز بچه بازی داری درمیاری!!!وقتت رو واسه کسایی میذاری ک نمیشناسی و تو سختیا نهایتش دوتا نگران نباش میگن بهت،میخوای چیکار کنن...
همه ی این هوس ها میره و تو میمونی و ی زندگی گند!
همه چی بذار ب موقعش باشه،الان وقت تلاشهه...اینا رو بهم گفت،در رو بست و رفت و گفت ما گفتیم...
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بازی دیگر را پلی میکند
-
نهههه،نخیر،روزی میرسه،متاهلی و شب توی این گروه ها و... جولان میدی،زندگیت میشه دروغ و اعتمادی نیست و اخرش میای خودت چهل سالته و باختی....و برای رهایی از حسرت بیشتر غرق میشی.روز ب روز بازی های بهتری و محیط های بهتری واسه چت میان و تمامی نداره و این تویی فقط مستهلک میشی و نابود...
20سالته،نهایت اوجش ده سال دیگه س،بعدش ب زوال میری و تو هنوز بچه بازی داری درمیاری!!!وقتت رو واسه کسایی میذاری ک نمیشناسی و تو سختیا نهایتش دوتا نگران نباش میگن بهت،میخوای چیکار کنن...
همه چی بذار ب موقعش باشه،الان وقت تلاشهه...اینا رو بهم گفت،در رو بست و رفت و گفت ما گفتیم...
revival
چقدر زیبا گفتی
آفرین -
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
خداییش یکی جواب منو صادقانه بده
از این آلا رتبه های خوبی در اومده؟ -
از این آلا رتبه های خوبی در اومده؟نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfaucet com گفته است:
از این آلا رتبه های خوبی در اومده؟اره
رتبه های تک رقمی هم از الا استفاده کردن -
پس چرا از درس حرف نمیزنین؟
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قبل استفاده کلمات خوبه ک معنیشو بدونیم
️
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfaucet com گفته است:
ما رتبه بداشیم
خوبا خوبیدن فردا صبح زود بیدار شن -
@m__sadra__b ببخشید درد بر من مستولی شد
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توباالله توبا
️
-
چرا اینجوری شدین یهو(:
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh_banoo گفته است:
چرا اینجوری شدین یهو(:
همون؛)
-
Acola هوم
️
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh_banoo گفته است:
چرا اینجوری شدین یهو(:
زیادی گیم بازی کردین؟
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همه خستن شدن از بازی انگار
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@D-fateme-r
دقیقا،گفت چ کاریه ک ارزش اینو داشته از ما ک جونمون رو واست میدیم انقدر دور شی و چ کاریه ک ارزش اینو داشته خدا رو از خودت دور کنی،ک تا اخرای شب بیداری و نماز صبح هات قضا میره...
و چقدر فاصله داری از اونی ک میخواستی و تعریف میکردی...(و خودم میفهمم چقدر فاصله دارم از اونموقع ام)
(این حرفا همیشه ازار دهنده بوده واسه خیلیا،همیشه اذیت کردن وجدان اذیت کننده س!) -
developer من ن من یکم درد دارم..
بقیه ررو گفتم -
@D-fateme-r
دقیقا،گفت چ کاریه ک ارزش اینو داشته از ما ک جونمون رو واست میدیم انقدر دور شی و چ کاریه ک ارزش اینو داشته خدا رو از خودت دور کنی،ک تا اخرای شب بیداری و نماز صبح هات قضا میره...
و چقدر فاصله داری از اونی ک میخواستی و تعریف میکردی...(و خودم میفهمم چقدر فاصله دارم از اونموقع ام)
(این حرفا همیشه ازار دهنده بوده واسه خیلیا،همیشه اذیت کردن وجدان اذیت کننده س!)نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهrevival از وقتی کنکور دادیم فقط یه روز نماز صبح خوندم //:
بقیش کلا قضا شده //:
قضا هاش رو هم نخوندم //: -
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همه ی جایی میفهمیم خطا رفتیم و پشیمون میشیم اما چند درصد برمیگردیم؟؟؟؟!!!
برم ی چای باهاشون بخورم
شب بخیر