-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh_banoo درصدای کنکورت منظورته؟؟
چون من ندیدمشون -
حسم میگه دقیقا شبیه سازی کنکوره این کارنامه برام
@fatemeh_banoo@Amir-Bernousi چ قدر جالب منم همینطوری ولی تراز مشترکم هست... البته من زیست 30 تازدم
-
Flight ن درصدای ازمون هام
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh_banoo
آهاا
موفق باشی:) -
من به اونی ک ی سال شبانه روز حواسش بهم بوده برناممو دیده باهام اومده نمیتونم بفهمونم ک بابا چرا اینجوری شد... حالا به فامیل به دوستام چی بگم
-
@Amir-Bernousi اره ولی نظام جدیدا همه امسال میگفتن اسونبوده از متن کتاب بوده میترسم سال بعد میشه سومین سالم سرافکنده شم چی
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهامسال نقد زیاد شد به کنکور
به نظرم سعی میکنن سال بعد متوازنش کننشما برین نظام جدید با عمومیا و شیمیش بدجوری درگیر میشین
@rhilda -
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...%(#4400ff)[ رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد]
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهتوی ی کانالی زده بوداحتمالایکشنبه نتایج میاد
-
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رخنه در سنگ کند ناخن اندیشه ما
پنجه در پنجه الماس کند تیشه ماباده روح در او نشأه ماتم بخشد
مگر از سنگ مزارست گل شیشه ما -
امسال نقد زیاد شد به کنکور
به نظرم سعی میکنن سال بعد متوازنش کننشما برین نظام جدید با عمومیا و شیمیش بدجوری درگیر میشین
@rhilda@Amir-Bernousi من با این 27 تا سوال مشترک ریاضی و فیزیک تصمیم گرفتم رو مشترکات بیشتر کار کنم چون این همه پیش دو خوندیم هیچی به هیچی...
حداقل مال اونا رو بخونیم دلمون نسوزه(: -
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده
دوشنبه میاد
بدجوری استرس دارم، افسردگی اومده سراغم باز
امروز که باید کلی خوشحالی میکردم اصن نشد
تف تو روت خدایی
Flight -
واقعا چی باخودشون فک کردن؟(:
-
@Amir-Bernousi من با این 27 تا سوال مشترک ریاضی و فیزیک تصمیم گرفتم رو مشترکات بیشتر کار کنم چون این همه پیش دو خوندیم هیچی به هیچی...
حداقل مال اونا رو بخونیم دلمون نسوزه(:نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهکار خوبیه
منم بودم اول مباحث نظام جدیدو بررسی میکردم بعد شروع میکردم
@fatemeh_banoo -
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تازه فهمیدم بعضی از عکسای انجمن گم شده
-
کار خوبیه
@fatemeh_banooنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
حالابه حرف من رسیدی آقای برنوسی؟؟؟
یادته گفتی نظام جدیدآزمون بده وقتی پرسیدم؟؟
ولی من گفتم قدیم بهتره.....
-
کار خوبیه
@fatemeh_banoo@Amir-Bernousi تو شیمی هم بیشتر رو مسائل
فقط ی فایل بود نمیدونم اینجا دیدم مشترکات رو فایل کرده بودن شما ندارید؟
-
امسال نقد زیاد شد به کنکور
@rhildaنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi همون قدیمو میخونم توکل به خدا اصن ایشالله قبل کنکور بمیرم خسته شدم از همچی خدا بگم چیکارشون کنه اعصاب نمونده برامون
-
@Amir-Bernousi
حالابه حرف من رسیدی آقای برنوسی؟؟؟
یادته گفتی نظام جدیدآزمون بده وقتی پرسیدم؟؟
ولی من گفتم قدیم بهتره.....
نوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاون موقع زیستشونو کامل بررسی نکرده بودم
Flight -
developer دقیقا درد منم همین همگانی بودنه و این ک کسی باورش نداره ک بارها وقتی توضیحش میدیم جوری نگاهمون میکنن ک انگار نخوندیم و بازی میکردیم
ک هی باید بشینیم نگاه کنیم چون ن پولشو داریم ن سهمیه شونوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo
من خودم خوب نخوندم با توجه به امکاناتی که داشتم و منطقه 1 بودنم
ولی خوب اونایی که خوب میخونن عاشق درس خوندنن
برای ادم عاشق این جا یا مجازی و هر چیزی به غیر درس معنی نداره
بعد یه اتفاق جالب میوفته
خیلی جالب
منی که درسا رو متوسط خوندم و اصلا حتی1 دونه تست سختم ندیدم تفاوت خواهم داشت
با کسی که این قدر عاشق درسخوندن بوده که کتابای راحتو زده رفته داره با کتابای سخت حال میکنه
و پیش خودش میگه بابا اینا تو کنکور نمیاد ولی من دارم حال میکنم پس فلان کتابم بخرم بزنم سرعتم بیشتر بشه
(نه این که سرعتو اول کاری با پکیج محاسبات خریدنو و فلان زیاد کنن)
خوب تفاوت رتبه 1 و 1500 به بالا رو بهتون گفتم
حالا وای بر روزی که سوالا سخت باشه
در حق کسی که فقط در سطح کنکورای قبلی خونده باشه مثلا ظلم میشه(طرف پیش خودش میگه که 80 درصد سوالات خیلی سخت نیستن و راستم میگه ولی باید ببینی وقت اضافتو چی کار میکردی اگه وقت اضافه نداشتی تو راست میگی)
ولی نمیتونید کاری کنید
چون سوگند نخورده بودن که مثل کنکورای قبل بدن
اونا میتونن هر درسی رو که میخوان ساده تر بدن یا سخت تر بدناین تراز مشترک و درد و زهر مار تو کت من نمیره
ادم بشیم همگی
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
دوشنبه میاد
تف تو روت خدایی
Flightنوشتهشده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
دوشنبه میاد
تف تو روت خدایی
Flight