بچه های کنکور تجربی99
-
دوستان آلایی که دارند جواب ایشونو بدهند لطفا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
بچه ها کسی ریاضی جامع خیلی سبز نظام جدید رو داره؟کنکور 98 یا 99 البته سلاممم:frowning: :frowning: بچه هر کی داره بگه لدفن:heart_eyes_cat: :grimacing:
-
تاحالا چهل تا رای مثبت از یه نفر نداشتم😆 مظلوم گیر آوردن... چرا؟😂
-
@reza-a در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
کسی تا حالا صفر تا صد شیمی جدید رو دیده؟
همچین مالی...... نمیدونم والا
-

عید غدیر بر همه علی دوستان ، مبارک باد....
خیرین-کوچک-دریا-دل administrators فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
Mahdi2001 مهدی جان تست ها رو دیدی؟ عجب چیزایی بودن
به سان خورشید نرسیدم واقعیتش در اولین فرصت چک میکنم شرمنده
-
بچه ها کسی ریاضی جامع خیلی سبز نظام جدید رو داره؟کنکور 98 یا 99 البته سلاممم:frowning: :frowning: بچه هر کی داره بگه لدفن:heart_eyes_cat: :grimacing:
-

عید غدیر بر همه علی دوستان ، مبارک باد....
خیرین-کوچک-دریا-دل administrators فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلابه سان خورشید عید شماهم مبارک. ان شاء الله سال آینده این موقع دانشگاه های تهران و اصفهان رو تو انتخاب رشته زده باشی
-
درصد ادبیاتم جز یه بار بالای ۷۰ درصد نیومده
به سان خورشید من که بالای 40 نیومدم🤷♂️
-
به سان خورشید عید شماهم مبارک. ان شاء الله سال آینده این موقع دانشگاه های تهران و اصفهان رو تو انتخاب رشته زده باشی
Mahdi2001 در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید عید شماهم مبارک. ان شاء الله سال آینده این موقع دانشگاه های تهران و اصفهان رو تو انتخاب رشته زده باشی
انشا الله.... همچنین💓
-
سلام
سلام
همگی سلامممم ای زندگی سلام..بچه های کنکوری 99 که الان تابستون سرنوشت ساز زندگیشونههه از جمله خودم:neutral_face::worried_face: :face_with_rolling_eyes:
این یه اجتماع هم درسی هم روحیه ایی برای ماست..
امیدوارم حمایت کنید ازش بتونه کار ساز باشه برای هممون:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:ماجرا از این قراره که افرادی که تاپیک رو دنبال میکنن باید دهه هشتادی باشن و اینکه از منابع آموزشی مختلف تو هر درسی(زیست،ادبیات یا هرچیزی)نمونه سوال های خودشون رو مطرح میکنن و از بچه ها هرکسی که بلد بود جواب رو به اشتراک میزاره:smiling_face_with_smiling_eyes: : که همه استفاده کنن و باهم بتونیم دین خودمون رو به آلا کامل جبران کنیم:winking_face: (با رتبه زیر1000):smiling_face_with_halo: :face_savouring_delicious_food:
راستییییییییییی...
اگه دیدیم استقبال زیاد بود هر 2 هفته یه بار تحلیل سوال های آزمون های قلمچی با هر موسسه ی که بچه ها شرکت میکنن داریم:dizzy_face: :astonished_face:و نکته ی دیگه :بچه ها بعضی وقتا بحث ام داریم حول سوال های مطرح شده یا حتی برنامه مطالعه و روش مطالعه درستونم میتونید بگید بقیه استفاده کنن:umbrella: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
همه آلایی ها خاصن و آسن...
آره اونا همه اوج کلاسن:face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:(رعایت ادب الزامیست..:nerd_face: )
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا خیرین-کوچک-دریا-دل administrators #کنکوری_های_99 #تجربیا
سلامی دوباره امدم😂
-
دوستان منابع برای کنکور تجربی نظام جدید کتاب از چه انتشاراتی پیشنهاد میدید؟🤔
ممنون میشم اگه وقت بزارید برای سوالم🙏🌹 -
ممنون میشم اگه وقت بزارید برای سوالم🙏🌹@mahnaz-848 در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
ممنون میشم اگه وقت بزارید برای سوالم🙏🌹https://forum.alaatv.com/recent
دوست عزیز تاپیک مجزایی برای سوالت بزن تاپاسخ سوالاتت روزودتردریافت کنی.
وارداون لینک شدی👆موضوع تازه...
وگروه های دوستای آلایی روتگ کن تاسوالات روببین.. -
این پست پاک شده!
-
سلام سلام
خب تایپیک خیلی وقته از کار افتاده و شرمنده همه یه سری بد قولیایی پیش اومد که نتونستم کامل به حرفام عمل کنم
از همه ی اون کسایی که احترام گذاشتن بهم تایپیک رو دنبال کردن ولی من بدقولی کردم فوق العاده عذر میخواهم
ولی میشه دوباره ساخت و دوباره از اول شروع کرد
پس بیاید این بار دوباره شروع کنیم و استوار باقی بمونیم نه فقط حرف
حمایت کنید لطفا :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: :heart_eyes_cat: :hugging_face: :information_desk_person: -