-
@fatemeh_banoo کلا من با گیاهی قهر بودم همین دم کنکور نشستم خوب خوندمش برا بار اول :|
چطور؟
@Amir-bernousi هوم درسته... منم یک ماهی هست شروع کردم.. منم قهر بودم اما خب اشتی کردیم
سوال اصلیم اینه که میدونم ممکنه عجیب و خنده دار باشه میخواستم ی تاپیک جداگونه براش بزنم..
یعنی میخواستم ببینم شما بالاخره تو زیست اینجا از همه بهترید...به نظرتون میتونم؟
و این که شما کمکم میکنید؟؟ -
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چطور میشه مرگ رو دوست نداشت وقتی برای مرگ متولد میشیم
-
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مرگ بخشی از زندگیه ولی ما برای مرگ متولد شدیم ؟ هوم ؟
-
@Amir-bernousi هوم درسته... منم یک ماهی هست شروع کردم.. منم قهر بودم اما خب اشتی کردیم
سوال اصلیم اینه که میدونم ممکنه عجیب و خنده دار باشه میخواستم ی تاپیک جداگونه براش بزنم..
یعنی میخواستم ببینم شما بالاخره تو زیست اینجا از همه بهترید...به نظرتون میتونم؟
و این که شما کمکم میکنید؟؟نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo چرا نتونین؟ فقط قبلا هم گفتم برای خودتون مسئولیت نتراشین تو این سال
بعدشم درصدای بالاتراز من زدن امسال بچه های انجمن بقیه بهترن -
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
:| :|
-
@fatemeh_banoo چرا نتونین؟ فقط قبلا هم گفتم برای خودتون مسئولیت نتراشین تو این سال
بعدشم درصدای بالاتراز من زدن امسال بچه های انجمن بقیه بهترننوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@fatemeh_banoo چرا نتونین؟ فقط قبلا هم گفتم برای خودتون مسئولیت نتراشین تو این سال
فاطمه سطر اول رو خیلی دقت کن :|
@fatemeh_banoo -
بعدشم درصدای بالاتراز من زدن امسال بچه های انجمن بقیه بهترنفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط خانوم انجام شده@Amir-bernousi بله متوجهم ن فقط در حد این که همزمان که خودم درسشو میخونم اونجا قرار بدم نکات و تست هاشو...
اخه میدونید خیلی میترسم وسطش جا بزنم و گیاهی رو ول کنم..
برای همین این خودش ی جور مسئولیته برای خوندنش اما ن این که بخوام از تایم دیگه درسا کم کنم...
نهایتا تا آبان هم تمومش کنم...
و این که بله خیلی بهترا هستن و من میترسم موضع بگیرن که چرا تو -
@Amir-bernousi بله متوجهم ن فقط در حد این که همزمان که خودم درسشو میخونم اونجا قرار بدم نکات و تست هاشو...
اخه میدونید خیلی میترسم وسطش جا بزنم و گیاهی رو ول کنم..
برای همین این خودش ی جور مسئولیته برای خوندنش اما ن این که بخوام از تایم دیگه درسا کم کنم...
نهایتا تا آبان هم تمومش کنم...
و این که بله خیلی بهترا هستن و من میترسم موضع بگیرن که چرا تونوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo هرطور خودتون صلاح میدونین
بقیه چقد تو تصمیم گیری مهمن مگه؟ -
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهترین قسمت نبودنم اینه که نبودنم عادی میشه .
بدترین قسمت نبودنم اینه که نبودنم عادی میشه .
-
@fatemeh_banoo هرطور خودتون صلاح میدونین
بقیه چقد تو تصمیم گیری مهمن مگه؟@Amir-bernousi منظورم اینه که اگر خوششون نیاد بگن اصلا مگه خودت سطح درسیت چیه که براش تاپیک زدی..
تو این ی مورد زیاد -
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
مرگ بخشی از زندگیه ولی ما برای مرگ متولد شدیم ؟ هوم ؟
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@D-fateme-r
منظورم این بود اگ متولد شدنی نبود مرگی هم نبود :)) -
@Amir-bernousi منظورم اینه که اگر خوششون نیاد بگن اصلا مگه خودت سطح درسیت چیه که براش تاپیک زدی..
تو این ی مورد زیادنوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh_banoo مهم نیستن شما کار خودتونو بکنین ولی باز میگم همون حرفو :| من خودم که کلا کشیدم کنار
-
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@fatemeh_banoo مهم نیستن شما کار خودتونو بکنین ولی باز میگم همون حرفو :| من خودم که کلا کشیدم کنار
@Amir-bernousi شما تو این چند سال برای زیست اینجا خیلی زحمت کشید.. زیست 50 درصد رو بیشترش رو به شما مدیونم که پایم 98 صفر بود..
بی تعارف میگم..هوم خودمم هنوز مرددم بیشتر به خاطر بچه ها و این که اعتماد نکنن
-
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@D-fateme-r سلام :|
نه خداروشکر -
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شما چی؟ @D-fateme-r
-
نه خداروشکرنوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نه خداروشکرخدا رو شکر
شیرینی قبولیت رو رد کن -
شما چی؟ @D-fateme-r
نوشتهشده در ۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده