کتابخوانی
-
سلام
میتونید از اینجا دانلودش کنین... -
سلام
میتونید از اینجا دانلودش کنین... -
shiimma من چون یه ناشر میشناسم و با مشکلاتشون آشنام از دانلود رایگان توبه کردم
خودت همرامون هستی واسه خوندنش؟@بر-باد-رفته سلام
منم چون با اوضاع اقتصادی کشور و مردم آشنا هستم رایگانشو پیشنهاد می کنم...- البته من خودم یه مدت می خواستم از pdf کتاب بخونم ولی بهم نمی چسبید...
دیدم هیچی مثله خودِ کتاب و ورق زدنش نمیشه...رفتم عضو کتابخونه شدم...به بچه های کتاب دوست و کتابخون عضویت رو پیشنهاد می کنم...
اتفاقا گرفتمش ولی این هفته کتاب عشق در زمان وبا رو شروع کردم اون تموم شه میرم سراغ جز از کل...
تا جایی که بتونم تو بحثاتون شرکت می کنم...
- البته من خودم یه مدت می خواستم از pdf کتاب بخونم ولی بهم نمی چسبید...
-
@بر-باد-رفته سلام
منم چون با اوضاع اقتصادی کشور و مردم آشنا هستم رایگانشو پیشنهاد می کنم...- البته من خودم یه مدت می خواستم از pdf کتاب بخونم ولی بهم نمی چسبید...
دیدم هیچی مثله خودِ کتاب و ورق زدنش نمیشه...رفتم عضو کتابخونه شدم...به بچه های کتاب دوست و کتابخون عضویت رو پیشنهاد می کنم...
اتفاقا گرفتمش ولی این هفته کتاب عشق در زمان وبا رو شروع کردم اون تموم شه میرم سراغ جز از کل...
تا جایی که بتونم تو بحثاتون شرکت می کنم...
shiimma عالی عالی عالی
مطمئن باش اینا 700 صفحه رمانو یه هفته ای نمیخونن میرسی بهمون
من الان دارم روانی میشم که با این همه کاری که سرم ریخته ، تازه با وجود سه تا کتاب دیگه ای که دارم میخونم چطوری بخونم چار پنج روزه تموم شه
تقریبا غیرممکنه. استرس دارم - البته من خودم یه مدت می خواستم از pdf کتاب بخونم ولی بهم نمی چسبید...
-
هیچ وقت نمیشنوید ورزشکاری در حادثه ای فجیع حس بویایی اش را از دست بدهد. اگر کائنات تصمیم بگیرد درسی دردناک به ما انسانها بدهد ، که البته این درس هم به هیچ درد زندگی آینده مان نخواهد خورد ، مثل روز روشن است که ورزشکار باید پایش را از دست بدهد، فیلسوف عقلش، نقاش چشمش، آهنگساز گوشش و آشپز زبانش!
#جزء_از_کل -
مردم میگن شخصیت هر آدمی تغییرناپذیره ولی اغلب این نقابه که بدون تغییر باقی میمونه و نه شخصیت. و در زیر این نقاب غیرقابل تغییر موجودی هست که دیوانه وار در حال تکامله و به شکل غیرقابل کنترلی ماهیتش تغییر میکنه. ببین چی بهت میگم ، راسخ ترین آدمی که میشناسسی به احتمال قوی با تو کاملا بیگانه ست و همینطور ازش بال و شاخه و چشم سوم رشد میکنه . ممکنه ده سال توی اتاق اداره کنارش بشینی و تمام این جوانه زدن ها بغل گوشت اتفاق بیفته و روحت هم خبردار نشه. هر کسی ادعا میکنه یکی از دوستانش در طول سالها هیچ تغییری نکرده فرق نقاب و چهره ی واقعی رو نمیفهمه.
#جزء_از_کل -
_فکر میکنی از بقیه سرتری؟
+نه
_پس برای چی ازشون خوشت نمیاد
در فکر بودم که سر درد دل را با این روانی مجنون باز کنم یا نه. یک آن به ذهنم رسید تاحالا کسی برای افکار و احساساتم تره هم خرد نکرده. هیچکس برای خودم هم تره خرد نکرده.
+احساس میکنم بدون فکر کردن تصمیم میگیرن. این خیلی عصبانیم میکنه
_ادامه بده
+به نظرم میاد اونا خودشونو با هرچی دستشون برسه سرگرم میکنن تا یه وقت به هستی خودشون فکر نکنن. وگرنه چرا سر اینکه کدوم تیم برده سر همسایه شون رو له و لورده میکنن؟ جز اینکه این کار بهشون کمک میکنه به مرگ محتوم خودشون فکر نکنن؟ -
romisa
@ROYA78
از اول داستان دارم حس میکنم چقد شبیه بابای جسپرم
چه زمانی که تعاملش با جسپرو توصیف میکرد که بچه ی هفت ساله شو از مدرسه کشید بیرون و سعی اون بحثای سنگینو تو کله ش فرو کنه چه الان که به روایت خود مارتین رسیده
این خود منه -
بعضی از آدمها چه ازلحاظ روحی و چه از لحاظ جسمی متنفرند از اینکه سوژه ی ترحم باشند
بقیه از جمله خودم میتوانند حریصانه جذبش کنند
بیشتر به این دلیل که آنقدر به حال خودشان دل سوزانده اند که به نظرشان طبیعی میاید بقیه هم بهشان ملحق شوند!!
athenaa تو هم اهل کتاب خوندنی. همراهیمون میکنی؟ -
چیزی که نمیفهمیدم این بود که مردم تفکر نمیکنن ،تکرار میکنن!
تحلیل نمیکنن ، نشخوار میکنن!
هضم نمیکنن، کپی میکنن!
اونوقت ها یه ذره میفهمیدم که برخلاف حرف بقیه، انتخاب بین امکانات در دسترس فرق داره با اینکه خودت برای خودت تفکر کنی
تنها راه درست فکر کردن برای خودت اینه که امکانات جدیدخلق کنی، امکانهایی که وجود خارجی ندارن
#جزء_از_کل
#استیو_تولتز -
من بهتون میگم اون بیرون چه خبره
یه مشت برده که عاشق آزادی ای هستن که به خیال خودشون دارن
ولی اونا خوشونو به شغلشون زنجیر کرده ن
یا به یه مشت بچه ای که پس انداخته ن
اونا هم زندانی ان فقط خودشون خبر ندارن
#جزء_از_کل
#استیو_تولتز
#نشر_چشمه -
بچه ها وقفه افتاد من یادم رفت لایونل پاتس کی بود :|
romisa @ROYA78
میشه یه اشاره ی مختصر کنین کی بود دقیقا؟ کارولینو از کجا میشناسه؟؟
نکنه بابای کارولینه میگه همون که مردم ازش متنفرن ؟ -
بچه ها وقفه افتاد من یادم رفت لایونل پاتس کی بود :|
romisa @ROYA78
میشه یه اشاره ی مختصر کنین کی بود دقیقا؟ کارولینو از کجا میشناسه؟؟
نکنه بابای کارولینه میگه همون که مردم ازش متنفرن ؟ -
@بر-باد-رفته
تاصفحه۴۰خوندم
یکم سنگین بود حوصلم نکشید ادامش بدم
فک کنم ی سالی بشه تا تموم شه