-
Fatemeh mb77 باید حتما از مقدمات شروع کنی
مباحث پایه ای مث فرمول نویسی و واکنش نویسی و اینطور چیزا
مبانی رو که بلد باشی نصف مسیرو رفتیدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@بر-باد-رفته
یعنی چی مبانی رو بلد باشم
من رابطه انیشتین رو نمیفهمم
نمیدونم چرا توان 16
یهو شد توان13 -
@بر-باد-رفته
خب اینارو من چطوری یاد بگیرم
باید برم شیمی نهم رو بخونم
رشتم تجربی نبودهنوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh mb77 چی بوده رشته ت؟ انسانی؟
آقای آقاجانی از اول اول شروع میکنن
نظام جدید تدریس ندارن؟
نه اینا تو شیمی دهم و یازدهمه نیازی به نهم نداره -
Fatemeh mb77 چی بوده رشته ت؟ انسانی؟
آقای آقاجانی از اول اول شروع میکنن
نظام جدید تدریس ندارن؟
نه اینا تو شیمی دهم و یازدهمه نیازی به نهم ندارهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@بر-باد-رفته
بله انسانی بودم
نه اقای اقاجانی تدریس نکردن -
@بر-باد-رفته
یعنی چی مبانی رو بلد باشم
من رابطه انیشتین رو نمیفهمم
نمیدونم چرا توان 16
یهو شد توان13نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh mb77 من همون نظام قدیمو بلد نیستم الان چه برسه به جدید
اگه موردیه تاپیک بزن جان بر کف زیاد داره فروم جوابتو میدن -
بچه ها من از شیمی چیزی نمیفهمم
چیکار کنمنوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh mb77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
بچه ها من از شیمی چیزی نمیفهمم
چیکار کنم@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا نظام جدیدا کمک
-
Fatemeh mb77 من همون نظام قدیمو بلد نیستم الان چه برسه به جدید
اگه موردیه تاپیک بزن جان بر کف زیاد داره فروم جوابتو میدندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@بر-باد-رفته
3×10 به توان 8
یهو میشه 9×10 به توان 16 -
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@MmAaXx راستی خواستم ازتون تشکر کنم ...
از من؟!چرا؟!
-
@بر-باد-رفته
بله انسانی بودم
نه اقای اقاجانی تدریس نکردننوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh mb77 خیلی دوست دارم بازجویی کنم ازت که مطمئن شم تصمیمت درسته میخوای کنکور تجربی بدی
ولی به من ارتباطی نداره
خیلی باید تلاش کنی
خیلی زیاد
باز هم گمون نکنم نیاز به نهم خوندن باشه ولی بهتره اینا رو از یه مشاور بشنوی چون خود من توفیقی نتونستم توش کسب کنم فقط دارم نظرمو میگم
تاپیک بزن حتما
حداقل همیارا و رتبه برترا کمکت میکنن اونطوری بهتره تا من نظر بدم -
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@MmAaXx راستی خواستم ازتون تشکر کنم ...
از من؟!چرا؟!
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@MmAaXx عه نرفتین چ خوب
بابت تلنگرتون و توضیحتون و اینا -
Fatemeh mb77 خیلی دوست دارم بازجویی کنم ازت که مطمئن شم تصمیمت درسته میخوای کنکور تجربی بدی
ولی به من ارتباطی نداره
خیلی باید تلاش کنی
خیلی زیاد
باز هم گمون نکنم نیاز به نهم خوندن باشه ولی بهتره اینا رو از یه مشاور بشنوی چون خود من توفیقی نتونستم توش کسب کنم فقط دارم نظرمو میگم
تاپیک بزن حتما
حداقل همیارا و رتبه برترا کمکت میکنن اونطوری بهتره تا من نظر بدمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@بر-باد-رفته
بنویسم شیمی نظام جدید؟؟ -
Fatemeh mb77 خیلی دوست دارم بازجویی کنم ازت که مطمئن شم تصمیمت درسته میخوای کنکور تجربی بدی
ولی به من ارتباطی نداره
خیلی باید تلاش کنی
خیلی زیاد
تاپیک بزن حتما
حداقل همیارا و رتبه برترا کمکت میکنن اونطوری بهتره تا من نظر بدمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@بر-باد-رفته
میشه بهم بگید چطوری تاپیک بزنم؟ -
@بر-باد-رفته
بنویسم شیمی نظام جدید؟؟نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFatemeh mb77 دسته شو حتما حواست باشه شیمی انتخاب کنی که تو گروه خودش بره
عنوانش خیلی حساسیت نداره
فقط تگ کن همه رو که ببینش -
@بر-باد-رفته
میشه بهم بگید چطوری تاپیک بزنم؟نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس ما ملت گریزان از دفترچه راهنماییم
ترجیح میدیم 4 تا پیچ اضافی بیاد و دو تا آپشن حذف شه تا اینکه بریم توصیه ها رو بخونیم
Fatemeh mb77 تازه هارو بزن ( آیکون ساعت بالای صفحه ) یه مستطیل آبی میبینی روش نوشته موضوع تازه
بقیه ش دیگه مشخصه -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکالیپتوس
ممنون -
ترجیح میدیم 4 تا پیچ اضافی بیاد و دو تا آپشن حذف شه تا اینکه بریم توصیه ها رو بخونیم
Fatemeh mb77 تازه هارو بزن ( آیکون ساعت بالای صفحه ) یه مستطیل آبی میبینی روش نوشته موضوع تازه
بقیه ش دیگه مشخصهنوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@بر-باد-رفته اخه تصویری بود خوندنی نبود
-
بقیه ش دیگه مشخصهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@بر-باد-رفته تشکر
-
نوشتهشده در ۱۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده