-
سال ۹۹ فرهنگیان متولدین چه سالی به بعدو میگیره؟
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
سال ۹۹ فرهنگیان متولدین چه سالی به بعدو میگیره؟
فک کنم همیشه باید سن زیر 22 باشه
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا من هنوز اندر خم یک کوچه ام؟
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ب اون دختر و عمو و پسر عموتون ک دوساله پیام ندادیدم پیام بدید بگید سلام عزیزدلممممم چیکار کردی کنکورو باشه؟خیلی خوشال میشن
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من که از کنکور خسته شدم نمیدونم اون از من نشده؟
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با چ رووویی زنگ میزنن و پیام میدن اخه
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حال خودمون خیلی خوبهدفقط زنگ اونارو کم داریم
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
ب اون دختر و عمو و پسر عموتون ک دوساله پیام ندادیدم پیام بدید بگید سلام عزیزدلممممم چیکار کردی کنکورو باشه؟خیلی خوشال میشن
-
@roya-صادقی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
marzyeh78 سلاممممم مرضیه جونم چه خبر چیکارا میکنی؟
خوبییییییییی؟
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roya-صادقی سلام خبر مردودیم ک قابل انتطارم بود
و زنگ زدنای فامیل و جواب پس دادن بهشون -
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
و زنگ زدنای فامیل و جواب پس دادن بهشونبه من خداروشکر تا الان کسی چیزی نگفته اخه گوشی ندارم
-
marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
و زنگ زدنای فامیل و جواب پس دادن بهشونبه من خداروشکر تا الان کسی چیزی نگفته اخه گوشی ندارم
@m-bahrami1378 اگه گوشیم داشتی باید خاموش میکردی
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roya-صادقی بخدا هم خودم هم خونوادم ناراحتیم ولی جو آرومه میگن سال دیگه میخونی قبول میشی
فامیل دارن این ارامشو بهم میزنن
طرف دوسال حتی عیدم نیومده خونمون
روشم نمیشه الان زنگ بزنه بپرسه ها
ولی انقدددد براش مهمه رفته خونه مادربزرگم گفته نتایج اومده زنگ بزن ببین چیکار کرده -
@roya-صادقی بخدا هم خودم هم خونوادم ناراحتیم ولی جو آرومه میگن سال دیگه میخونی قبول میشی
ولی انقدددد براش مهمه رفته خونه مادربزرگم گفته نتایج اومده زنگ بزن ببین چیکار کرده -
marzyeh78 ببخشید این حرفا میزنم ولی اون طرف باید اینقدر بیشعور باشه که این کارا بکنه و مطمئن باش تو یه کاری ضربشو میبینه
@roya-صادقی در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
marzyeh78 ببخشید این حرفا میزنم ولی اون طرف باید اینقدر بیشعور باشه که این کارا بکنه و مطمئن باش تو یه کاری ضربشو میبینه
اونوقته که تو باید بهش بخندی
-
ولی انقدددد براش مهمه رفته خونه مادربزرگم گفته نتایج اومده زنگ بزن ببین چیکار کردهنوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarzyeh78 ی روز برگشتم ب عمه هام گفتم
اینقدری ک درگیر زندگی منید درگیر زندگی بچه هاتون بودید الان حداقلش جراح بودن:-\ -
marzyeh78 ی روز برگشتم ب عمه هام گفتم
اینقدری ک درگیر زندگی منید درگیر زندگی بچه هاتون بودید الان حداقلش جراح بودن:-\@maryam-_-sh اره دیگه همینه میخوان تو زندگی های دیگان دخالت کنن ولی کسی نباید از زندگی خودشون سر در بیاره
-
@maryam-_-sh اره دیگه همینه میخوان تو زندگی های دیگان دخالت کنن ولی کسی نباید از زندگی خودشون سر در بیاره
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roya-صادقی بله متاسفانه
ولی خب صبر آدمی هم تا ی جایی