-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط m.m انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده
ـــــــــــ ــــــــ ــــــ ــــ ــ ـ ب حضرت قسم ک هندسه تحلیلی و دینی مهمتر از آمار بودن . حداقل بهم بگین حداکثر تا کی هندسه تحلیلی میاد می خوام ی برنامه ریزی کوچیک بکنم . اگه تا نیمه بهمن نمیخواید هندسه تحلیلی با دینی رو بزارید بگید من از فیلم های سال گذشته استفاده کنم
@ادمین
با نهایت تشکر ـ ــ ــــ ــــــ ــــــــ ــــــــــ ــــــــــــ -
از تفریحاات سالم ما دهه هفتادیااا
بگو دوچرخه....سیبیلا بابات میچرخه
بگوشامپو ......بیا بغلم گامبوو
بگو حاک انداز ....خودتو جلو بی انداز
بگو فرانسه....بابات قدادامسه
بگوو اشرف..... دلم واست غش رف
بگو متکاا .....بوخور از این کتکاا
سلامتی ههمموون...........
.
.دهه هفتاد ینی.....زی زی گولو.....ینی بستنی توپی...ینی مدادشمعی....ینی کلاقرمزی و اقای مرچی...
ینی توپ پلاستیکی قررمزبا کتونی دبل..ینی باباامدنان اورد..ینی بخوانیم و بنوویسیم..ینی پیک شاادی..ینی پت و متو فوتبالیستا....ینی پفک نمکی..
ینی نابرده رنج و وضعیت سفید...ینی سیم کارت ایرانسل....ینی پول برره ای....ینی ادامس خرسی...ینی قصه های مجید....ینی منو تو.....ینی همه ما هفتادیاااا....
.
.
سلامتی همه اونایی ک سنی ندارن ولی روزگاربدجوور دلشونو پیر کرده......@بی-نام در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
از تفریحاات سالم ما دهه هفتادیااا
بگو دوچرخه....سیبیلا بابات میچرخه
بگوشامپو ......بیا بغلم گامبوو
بگو حاک انداز ....خودتو جلو بی انداز
بگو فرانسه....بابات قدادامسه
بگوو اشرف..... دلم واست غش رف
بگو متکاا .....بوخور از این کتکاا
سلامتی ههمموون...........
.
.دهه هفتاد ینی.....زی زی گولو.....ینی بستنی توپی...ینی مدادشمعی....ینی کلاقرمزی و اقای مرچی...
ینی توپ پلاستیکی قررمزبا کتونی دبل..ینی باباامدنان اورد..ینی بخوانیم و بنوویسیم..ینی پیک شاادی..ینی پت و متو فوتبالیستا....ینی پفک نمکی..
ینی نابرده رنج و وضعیت سفید...ینی سیم کارت ایرانسل....ینی پول برره ای....ینی ادامس خرسی...ینی قصه های مجید....ینی منو تو.....ینی همه ما هفتادیاااا....
.
.
سلامتی همه اونایی ک سنی ندارن ولی روزگاربدجوور دلشونو پیر کرده......خخخخخخ یادش بخیر پول برره ای
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط astmn5975uhfkep انجام شده
دنیا یه وضعیس که تا حالا نبوده......نیاز به نوح 2 داریم خدایا بساز.این بار با مهدی موعود بساز.
تعجیل در فرج حجت بن الحسن صلوات -
دنیا یه وضعیس که تا حالا نبوده......نیاز به نوح 2 داریم خدایا بساز.این بار با مهدی موعود بساز.
تعجیل در فرج حجت بن الحسن صلواتنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دکتر-خوب الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
-
وقتی تو خونه سر و صداس چجوری درس میخونید؟
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
توهمون سروصدا میخونیم
-
تعجیل در فرج حجت بن الحسن صلوات@دکتر-خوب اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sahba تو خونه ما همیشه اینجوره خخخ ابجیم پنجم ابتداییه ولی عادت کردم
-
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
توهمون سروصدا میخونیم
فااطمه کاش میشد گوشامو غیر فعال میکردم
بدبختی اینه که خیلی تیزن حتی صدای مردم تو کوچه رو هم میشنوم -
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Najafi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام
چه جالب خواهرمنم پنجم ابتداییه -
Zahra Najafi امان از این بچه ها
همین خب
داره بلند درس میخونه -
Zahra Najafi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام
چه جالب خواهرمنم پنجم ابتداییهنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه خخ اره موجود خوبیه از تنهاییام کم میکنه یه کم
-
Zahra Najafi امان از این بچه ها
همین خب
داره بلند درس میخونهنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsahba چن سالشه
-
فااطمه خخ اره موجود خوبیه از تنهاییام کم میکنه یه کم
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Najafi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Zahra Najafi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
چه خوب
خواهرمن نتنها ازتنهاییا کم نمیکنه بلکه براون اضافه میکنه -
sahba چن سالشه
Zahra Najafi
15 -
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra Najafi
15نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsahba خوبه بزرگه مال من کوچیکه