-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابت حال بد این روزها؛بابت غمی که کنج دلمه و ارزویی که تبدیل به حسرت شد،بابت سه سال عقب افتادن از زندگی،بابت اون حس شدن یا نشدن و تردید دیر شروع کردن،من تنها و تنها و تنها به خودم مدیونم!
-مامان،بابا،خانواده، همیشه همراه بودن.همیشه بابت ارزو داشتن منو تشویق کردن و شرایطو مهیا کردن و خواستن که برم دنبال رویاهام.
.
-هنوز قلبم تیر میکشه.وقتی یاد شب قبل از اولین کنکورم میفتم.یهو با بغض تو گوش مامان تو اتاقم گفتم میشه نرم سر جلسه؟ و چشمای مامان که از شدت تعجب گرده گرد شد و دستایی که یخ شدن از حال بدش.فقط یه سوال پرسیدن؛چرا؟
-گفتم اماده نیستم.دوست ندارم برم.حالم خوش نیست. گفتن تو فقط اروم باش مرجان.به رویات فکر کن.تو زحمتتو کشیدی.حرف اخرته؟ نمیخوای شانستو امتحان کنی؟
و من همچنان مصمم گفتم نه.
-مامان رفتن با بابا صحبت کردن.گفتن مرجان تمایل نداره بره سر جلسه.بابا هیچی نگفتن.اخم نکردن.عصبی نشدن.داد نزدن.فقط به چشمام نگاه کردن و گفتن دستت درد نکنه دخترم،تو تلاشتو کردی!
-اخ قلبم!دلم میخواست بمیرم.واقعا دوست داشتم بمیرم.دیگه هیچوقت اینجوری شرمنده نشم.اما تگرار شد؛دوباره و دوباره تکرار شد.
میدونی؟بحث تونستن و نخواستنه!
من میتوووونستم.اما نخواستم!
و تونستن و نخواستن درد بزرگیه!
حالا اومدم که بخوام!بخوام و تلاش کنم در جهت رسیدن بهش.
و امیدوارم شرایط خوب پیش بره.
قلب و روحتون پر انگیزه -
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar اریا رو نمیگی احیانا؟
-
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@hot_ice ی زمانی بود:/
بود اما هیچوقت ایدیش لو نرفت :|
مشکوک میزنی -
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar اون پسرخالش بودا
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب خوش
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از الان میخوابید عایا؟:/
-
انجمن رو بدید من همه برید سردرستون :|
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@hot_ice نظرتون چیه بدیم دس کاظم شمام درستونو بخونید؟:/
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعاً الان میخواین درس بخونید
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شمام اینجوری هستین میگم بعد شام میخونم بعد میگم فردا صبح بعد میگم بعد نهار چایی پفک یهو شب میشه من هنو نخوندم
-
شمام اینجوری هستین میگم بعد شام میخونم بعد میگم فردا صبح بعد میگم بعد نهار چایی پفک یهو شب میشه من هنو نخوندم
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرُزِعــآبیـ من انقد نمیشه
پلک میزنم بهم شب شده -
رُزِعــآبیـ من انقد نمیشه
پلک میزنم بهم شب شدهنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmarzyeh78 جدی
منم ساعت کم میارم 24 ساعت خیلی کمه
-
marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من نماینده کاطمم میتونی بری :|
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عجب
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فلایت چرا نیستی
-
marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
من نماینده کاطمم میتونی بری :|
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hot_ice من فقط کاظمو ب رسمیت میشناسم:/
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهرُزِعــآبیـ در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
ب عبارتی صبحم میرسه و نخوندم :|