و قسم به قرابت
- 
پاسخ سوال ۸ : گزینه ی 4 گزینه ی 4 توضیح : 
  مفهوم عبارت سوال و گزینه ی ۴ هر دو بر دگرگون شدن اوضاع و از خوبی و خوشی به بدی و ناخوشی رسیدن اشاره دارد. مفهوم عبارت سوال و گزینه ی ۴ هر دو بر دگرگون شدن اوضاع و از خوبی و خوشی به بدی و ناخوشی رسیدن اشاره دارد. گزینه ی گزینه ی تاکید بر قناعت است تاکید بر قناعت است
  گزینه ی گزینه ی شاعر از خوشی و مناسب شدن اوضاع خودش صحبت می کنه شاعر از خوشی و مناسب شدن اوضاع خودش صحبت می کنه
  گزینه ی گزینه ی تاکید بر گذر خوشی ها و سختی های دنیاست. تاکید بر گذر خوشی ها و سختی های دنیاست.
 پاسخ سوال ۹ : گزینه ی ۱ گزینه ی ۱  هر سه گزینه بیانگر مفهوم جمله ی "کل اناء یترشح بما فیه" (از کوزه همان برون تراود که در اوست) دیده می شود. هر سه گزینه بیانگر مفهوم جمله ی "کل اناء یترشح بما فیه" (از کوزه همان برون تراود که در اوست) دیده می شود.
 پاسخ سوال 10 : گزینه ی 4 گزینه ی 4  گزینه ی یک : ناسازگاری روزگار گزینه ی یک : ناسازگاری روزگار
  گزینه ی دو : ارزشمندی دل گزینه ی دو : ارزشمندی دل
  گزینه ی سه : تقابل عشق و عقل گزینه ی سه : تقابل عشق و عقل
  گزینه ی چهار: سفارش به سکوت / شناخت شخصیت افراد از سخن آنها گزینه ی چهار: سفارش به سکوت / شناخت شخصیت افراد از سخن آنها
 پاسخ سوال ۱۱ : گزینه ی ۳ گزینه ی ۳  مفهوم ابیات، سوال و گزینه ی ۳ آمدن روز است. مفهوم ابیات، سوال و گزینه ی ۳ آمدن روز است.
 (مفهوم گزینه ی ۲ به غروب افتاب اشاره دارد) پاسخ سوال ۱۲ : گزینه ی ۱ گزینه ی ۱  پرهیز از چون و چرا مارا درانتخاب این گزینه ، کمک می کند. پرهیز از چون و چرا مارا درانتخاب این گزینه ، کمک می کند. 

دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا 
 دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
 دانش-آموزان-آلاءچطور بود؟   
- 
پاسخ سوال ۸ : گزینه ی 4 گزینه ی 4 توضیح : 
  مفهوم عبارت سوال و گزینه ی ۴ هر دو بر دگرگون شدن اوضاع و از خوبی و خوشی به بدی و ناخوشی رسیدن اشاره دارد. مفهوم عبارت سوال و گزینه ی ۴ هر دو بر دگرگون شدن اوضاع و از خوبی و خوشی به بدی و ناخوشی رسیدن اشاره دارد. گزینه ی گزینه ی تاکید بر قناعت است تاکید بر قناعت است
  گزینه ی گزینه ی شاعر از خوشی و مناسب شدن اوضاع خودش صحبت می کنه شاعر از خوشی و مناسب شدن اوضاع خودش صحبت می کنه
  گزینه ی گزینه ی تاکید بر گذر خوشی ها و سختی های دنیاست. تاکید بر گذر خوشی ها و سختی های دنیاست.
 پاسخ سوال ۹ : گزینه ی ۱ گزینه ی ۱  هر سه گزینه بیانگر مفهوم جمله ی "کل اناء یترشح بما فیه" (از کوزه همان برون تراود که در اوست) دیده می شود. هر سه گزینه بیانگر مفهوم جمله ی "کل اناء یترشح بما فیه" (از کوزه همان برون تراود که در اوست) دیده می شود.
 پاسخ سوال 10 : گزینه ی 4 گزینه ی 4  گزینه ی یک : ناسازگاری روزگار گزینه ی یک : ناسازگاری روزگار
  گزینه ی دو : ارزشمندی دل گزینه ی دو : ارزشمندی دل
  گزینه ی سه : تقابل عشق و عقل گزینه ی سه : تقابل عشق و عقل
  گزینه ی چهار: سفارش به سکوت / شناخت شخصیت افراد از سخن آنها گزینه ی چهار: سفارش به سکوت / شناخت شخصیت افراد از سخن آنها
 پاسخ سوال ۱۱ : گزینه ی ۳ گزینه ی ۳  مفهوم ابیات، سوال و گزینه ی ۳ آمدن روز است. مفهوم ابیات، سوال و گزینه ی ۳ آمدن روز است.
 (مفهوم گزینه ی ۲ به غروب افتاب اشاره دارد) پاسخ سوال ۱۲ : گزینه ی ۱ گزینه ی ۱  پرهیز از چون و چرا مارا درانتخاب این گزینه ، کمک می کند. پرهیز از چون و چرا مارا درانتخاب این گزینه ، کمک می کند. 

دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا 
 دانش-آموزان-آلاءچطور بود؟   dlrm تاپیک بهتری میشه اگ منابع تست هارو هم بزاری 
- 
dlrm تاپیک بهتری میشه اگ منابع تست هارو هم بزاری Hossein Parvizi در و قسم به قرابت گفته است: dlrm تاپیک بهتری میشه اگ منابع تست هارو هم بزاری سلام 
 بله چشم
 این بار اعمال می کنم
 ممنون.
- 
- 
- 
- 
- 
- 
- 
dlrm سوال 13 گزینه 1 
 به نظر من در گزینه 2.3.4 تباه شدن عمرجوانی مفهوم مشترک است ولی در گزینه 1 منظور پند دادن و آگاه سازی هست
- 
dlrm سوال 14 گزینه 2 
 معنی عزلت میشه گوشه نشینی و اینا
 تو اینجور سوالا ی نگاه کلی به گزینه ها میندازم ببینم کدوم حرف الفبا بیشتر تکرار شده
 مثلا توی این سوال حرف ت در گزینه 1.2.3 هست. پس میرم سراغ بیت ت اگه اوکی بود که بقیه رو برسی میکنیم-اگ مفهوم صورت سوال به بیت ت نمیخورد تمام گزینه های 1.2.3 حذف میشدنو جواب 4 میشد اگ چنین موردی تو کنکور بدن خیلی خوشبحالمونه
- 
dlrm سوال15 گزینه 2 
 منظور صورت رو اینجوری برداشت کردم که: در راه عشق تو سختی تحمل میکنم/و اگر عهدم رو بشکنم به دلیل سختی{غرامت} راه عشقت میشکنم-اگر عمر تمام سختی های عشقت را جبران کند/هنوز هم یکم سختی عشقت را با خودم تا اخر عمرم دارم.
- 
dlrm سوال 16 گزینه 3 
 تیپ تست گزینه متفاوت یاب (مستر مقاری) (مستر مقاری)
 تو همه گزینه ها جز 3 میگه با حد زدن(ساز زدن) همه حال میکنن
 ولی گزینه 3 میگه بزن بشکون هرچی سازه حد زدن هک حد و حدودی داره
- 
dlrm سوال17 گزینه 3 
 فکر کنم نه ایم یعنی نیستیم
- 
dlrm سوال 18 گزینه 2 
- 
نمیشه ی روز قسم ارایه ها باشه ی روز قسم قرابت؟  
- 
پاسخ سوال ۱۳ : گزینه ی ۱ گزینه ی ۱  همگی به تباه کردن جوانی و افسوس خوردن اشاره دارند و گزینه ی ۱ به اغتنام فرصت. همگی به تباه کردن جوانی و افسوس خوردن اشاره دارند و گزینه ی ۱ به اغتنام فرصت.
 پاسخ سوال ۱۴ : گزینه ی ۲ گزینه ی ۲  عبات صورت سوال و ابیات ب ، ت و ث مفهوم مشترکشان گوشه گیری و انزوا از خلق است عبات صورت سوال و ابیات ب ، ت و ث مفهوم مشترکشان گوشه گیری و انزوا از خلق است
 پاسخ سوال ۱۵ : گزینه ی ۲ گزینه ی ۲  هر دو بیت به وفاداری عاشق به معشوق با وجود ظلم و جفای وی اشاره دارد. هر دو بیت به وفاداری عاشق به معشوق با وجود ظلم و جفای وی اشاره دارد.
 پاسخ سوال ۱۶ : گزینه ی ۳ گزینه ی ۳  همه ی گزینه ها به جز گزینه ی ۳ به مستی شتر از حدی ساربان اشاره دارد. همه ی گزینه ها به جز گزینه ی ۳ به مستی شتر از حدی ساربان اشاره دارد.
 پاسخ سوال ۱۷ : گزینه ی  ۱ گزینه ی  ۱  به دوری از کبر و خود پرستی اشاره دارد. به دوری از کبر و خود پرستی اشاره دارد.
 پاسخ سوال ۱۸ : گزینه ی ۲ گزینه ی ۲  به بی گناهی شخص گوینده اشاره دارد. به بی گناهی شخص گوینده اشاره دارد.
  بابت این بی نظمی ازتون معذرت میخوام بابت این بی نظمی ازتون معذرت میخوام
 وقت نمیکنم شرمنده
 کاش خودتونم با رعایت شماره، سوال میذاشتین  موفق باشین دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا 
 دانش-آموزان-آلاء
- 
@Samane-99 چرا 17 میشه 1  
 مفهوم عبارت داده شده مگ نمیشه کبر دارم و پامو از حدم بیشتر میزارم؟
- 
@Samane-99 چرا 17 میشه 1  
 مفهوم عبارت داده شده مگ نمیشه کبر دارم و پامو از حدم بیشتر میزارم؟Hossein Parvizi در و قسم به قرابت گفته است: @Samane-99 چرا 17 میشه 1  
 مفهوم عبارت داده شده مگ نمیشه کبر دارم و پامو از حدم بیشتر میزارم؟سلام:)  
 دقت کنید ک صورت سوال داره درمورد نبودن کبر و اینا صحبت میکنه مثل گزینه ی ۱ که میگه دورش کن از خودتمنتهی گزینه ای که شما انتخابش کردین داره علتش رو میگه 
 علت کبر و غرور و فخر فروشی رو
 میگه علتش اینه ک ما راضی نیستیم و فلانمتوجه شدید؟:)