ماشین آیندت
-
MahdiNOVE خیلی جالبه من الان درباره ش تو ویکی پدیا میخوندم به پیشنهاد محمدرضا پهلوی به عنوان یک خودرو نظامی تو شرکت مرسدس بنز طراحی شده
مرسدس بنز این مدل خودرو را با توجه به شرایط بومی ایران و مخصوص ارتش شاهنشاهی ایران ساخته بودهنوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبله همانطور که گفتم مخصوص ایران ساخته شده بود الان تو همه کشور ها هست جز ایران اونموقع شاه دستور میداد بنز ماشین مخصوص برا ایران همچین چیزی بسازه الان نیسان ابی واقعا ناراحت کنندس ایران تنها کشوریه که ایندش رو میشه تو گذشتش دید ....
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nafas-n
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط Abnormal انجام شده
طبق تحقیقاتم تا اینجا :
گرانترین ماشین جهان ؛ رولزرویس سویبتایل Rolls-Royce-Sweptail ک فقط برای یه نفر ساخته شده... بقیمت 13 میلیارد -
G wagon
️
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sheyda-fkh ممنون بابت این نظر زیبا
چقدرم همه گیر شد یهو
پرطرفدارترین ماشین تاپیک تا به الان اونم با اختلاف زیاد -
MahdiNOVE خیلی جالبه من الان درباره ش تو ویکی پدیا میخوندم به پیشنهاد محمدرضا پهلوی به عنوان یک خودرو نظامی تو شرکت مرسدس بنز طراحی شده
مرسدس بنز این مدل خودرو را با توجه به شرایط بومی ایران و مخصوص ارتش شاهنشاهی ایران ساخته بوده -
طبق تحقیقاتم تا اینجا :
گرانترین ماشین جهان ؛ رولزرویس سویبتایل Rolls-Royce-Sweptail ک فقط برای یه نفر ساخته شده... بقیمت 13 میلیاردنوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nafas-n در ماشین آیندت گفته است:
طبق تحقیقاتم تا اینجا :
گرانترین ماشین جهان ؛ رولزرویس سویبتایل Rolls-Royce-Sweptail ک فقط برای یه نفر ساخته شده... بقیمت 13 میلیاردببخشید این 13 میلیون دلاره... اشتب شد
-
شاه اون موقع 50 درصد سهام بنز رو خریده بود یعنی اگه اون سهام بود الان ما به جای پژو رنو اکثرمون زیر پامون بنز بود ...
-
طبق تحقیقاتم تا اینجا :
گرانترین ماشین جهان ؛ رولزرویس سویبتایل Rolls-Royce-Sweptail ک فقط برای یه نفر ساخته شده... بقیمت 13 میلیاردنوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nafas-n مرسی از این سرعت
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمد مهدی 0 خاهش ..
-
@nafas-n در ماشین آیندت گفته است:
طبق تحقیقاتم تا اینجا :
گرانترین ماشین جهان ؛ رولزرویس سویبتایل Rolls-Royce-Sweptail ک فقط برای یه نفر ساخته شده... بقیمت 13 میلیاردببخشید این 13 میلیون دلاره... اشتب شد
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nafas-n پس تحقیقاتت اشتباه دراومده بوگاتی لاویتورس 28 میلیون دلار
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rosa در ماشین آیندت گفته است:
بوگاتی لاویتورس
نمیدونم سرچ من اینو گفت.. الان دوباره سرچ میکنم ببینیم تهش چی میشه
-
من خودم به این موضوعات فکر میکنم قلبم تیر میکشه ولی چه میشه گفت از عرش به فرش اومدیم صدامون هم در نمیاد ...
-
MahdiNOVE اره واقعا خیلی ناراحت کننده ست منم واقعا اعصابم خورد میشه اون موقع کجا بودیم الان کجاییم
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها سیاسی نحرفیم یهو دیدی زدن حذف کردن تاپیکو
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اوضاع ایران رو که نمیشه درست کرد برا رسیدن به همچین خواسته هایی فقط باید مهاجرت کرد .
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۳۹۸، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اره من معذرت میخوام درد دل دیگه دست خود ادم نیست ((: