یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی ..
-
@Saahaar در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
@fatemeh_banoo
not bad
How are you?ی سر به تو دلی بزنی میفهمی
-
تا الان 28 بهمن
1 ساعت عربی
2ساعت شیمی
2 ساعت زیست
1 ساعت ادبیاتهعی
-
@fatemeh_banoo
دعا کنین تا اخر شب به این ساعت مطالعه برسم ( : -
خانوم فارغ التحصیلان آلاءreplied to __chakisaldva__ on ۲۸ بهمن ۱۳۹۷، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m__sadra__b در یک بار برای حرکت ... برای تویی که تازه شروع کردی .. گفته است:
@fatemeh_banoo
دعا کنین تا اخر شب به این ساعت مطالعه برسم ( :محتاجیم به دعا ولی مطمئنم که میرسید
-
28 بهمن ( :
4:15h صبح
3:15h بعدازظهر
مجموع : 7:30h کلا (همون شیمی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: ) -
سلام دیر به دیر میام با روی خجل
شرمندم
روز بعد از گزارشی که دادم،مطالعم خوب بود
دبروز برای ثبت نام خیلی از وقت و ذهنمو درگیر کرد
امروز مطالعه خوبی نداشتم،فراموشی خیلی بده..مخصوصا فراموش کردن گذشته ای با درد گذشته..
موفق باشید
ببخشید که قالب گزارش رو رعایت نکردم،زمان نمیگیرم آخه.. -
29 بهمن :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :
6h شیمی ( : -
30 بهمن (نهایتا الان باید وسطا اذر باشیم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: )
8:40h شیمی -
سه شنبه آخرین روز بهمن ماه:
۱.۴۵minریاضی
۳hشیمی
۵۰minعربی
مجموعا شد ۵ساعت و ۳۵دیقه ... -
MM.zahed رتبه های آلاخونه فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۳۹۷، ۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچه ها یه چیزی میخواستم بهتون بگم اونم اینکه من خیلی وقتا این تاجیک رو دنبال میکنم خیلی هم خوب هست اما یه سوال شماها چرا اینقدر شیمی میخونید به خدا درسای دیگه هم دارین واقعا ۷ ساعت شیمی تو یه روز خیلی زیاده
-
__chakisaldva__replied to MM.zahed on ۱ اسفند ۱۳۹۷، ۱۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MM.zahed
به دلایلی :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
MM.zahed رتبه های آلاخونه فارغ التحصیلان آلاءreplied to __chakisaldva__ on ۱ اسفند ۱۳۹۷، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m__sadra__b خب دلایلتون رو بگید
-
MM.zahed رتبه های آلاخونه فارغ التحصیلان آلاءreplied to __chakisaldva__ on ۱ اسفند ۱۳۹۷، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m__sadra__b اگه نمی خوای دلایل ت رو همه بدونن اگه برات امکان داره بیا پی وی
-
اگر کسی رو تگ نکردم به خدا یادم رفته وگرنه همتون برام عزیزید و این متن رو فقط خطاب به منشن شده ها نمیگم .....ولی چون گفتم شاید نخونن ..تگ کردم..نمیخوام ازم دلخور بشید ولی این خیلی مهمه و خواهش میکنم دوباره شروع کنید . توقفی که برای استراحت باشه مشکلی نداره.اما توقف به معنی پایان نه !! باید بگم حق نداریم توقف کنیم !!
خیلی مهمه چیزی که میگم میخوام ازتون خواهش کنم امروز اگر فکر کردید به اینده به روزهای خوبتون به سختی ها به خستگی ها به هرچیز ازتون میخوام امروز پنج ساعت وقت بزارید و درس بخونید .
یادتونه ؟؟ وقتی تایپیک رو شروع کردیم هدفمون روزی پنج ساعت بود ؟؟ یادتونه گفتیم بیشترش میکنیم؟؟
پس چرا توقف کردید ؟؟ چرا خودتون رو دست کم گرفتید ؟؟شما پر از استعدادید پر از عشق و شورید برای اینده ساختن ..
من حق میدم که سردرگم باشید.. خسته باشیدحتی سمت درس و کتاب نخواید برید حتی هدفتون رو گم کرده باشید..
ولی این سهم شما از زندگیه ؟؟؟
ااین هدف خلقت شماست؟؟ که هرشب از فکر خوابتون نبره و مدام خودتونو سرزنش کنید ؟؟
من میخام ی یاعلی بگیم و دوباره استارت بزنیم . ما به خودمون به زندگیمون بدهکاریم. مامسئولشیم.
پس یاعالی بگو و با پنج ساعت فقط وفقط ی تایم پنج یا حتی 4 ساعت شروع کن ولی شروع کن نزار دیر بشه
@Saahaar
ایهام
@پیکاسو
ساقی
reza.m1999
mriaw
diplomat
@Dr-Farhan
@겔-나르
mriaw
elahe313
@FatiJoooooni
@m__sadra__b
marzyeh78
dlrm
اکالیپتوس
فاطمه ـ بوشهر
@avaw
قصد توهین و بی احترامی نیست... حرفام هم بوی خشونت نداره... فقط ی تلنگره... تلنگر -
@fatemeh_banoo
بزرگترین اشتباهی که در زندگی میتوانید مرتکبش شوید این است که هیچ وقت سعی نکنید.
.
.
اینم از طرف بنده ی حقیر قبول کنید@دانش-آموزان-آلاء- یکی نیس ب خودم بگه اینو
-
سلام فاطمه جونم من امادم از همین امروز 3 ساعت از این تایم واسه زیسته 5/12 تدریس دارم تو اموزش و پرورش ب نظرت برای شروع چطوره؟
البته فعلا تو الا هستم برای مطلب و فیلم و البته ی پست برای خود نویس خواستم بگم من هستم دیگه خسته شدم از این وضعیت بی سر و ته خودم میخوام ی تکون اساسی بدم ب زندگیم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
@fatemeh_banoo اره رفیق گاهی فاصله بین راه درست و اشتباه خیلی کمه شاید حتی متوجهش نشیم گاهی فقط با کمی کوتاهی تمام رویاهایی رو ک برای خودمون چند سال بافتیم از هم باز میشن و چقدر سخت و زجراوره عذاب وجدانی که تا اخر عمرمون نمیذاره با خیالت راحت نفس بکشیم بله منم اولش خوب شروع کردم ولی کم اوردم مثل خیلیا اما نمیخوام جا بزنم نمیخوام خودمو حذف کنم از بقیه هم میخوام همین کارو بکنن من چندین دفعه کم اوردم اما حاضر نشدم کنار بکشم چون عاشقشم ممنون از توجهت دوست خوبم
-
@fatemeh_banoo
منم بگم خطاب به همه دوستان الایی
اونایی که شاید پشت کنکور مونده باشن حرف منو بهتر متوجه میشن
سرجلسه کنکور وقتی سوالا رو میبینی که ساده است و به قول یکی از اساتید فقط میتونی یه لبخند تلخ بزنی و رد شی نمیتونی حلش کنی باوجوداینکه ساده است باوجود اینکه راهکار کلی رو بلدی...(نمیدونم این شرایط براتون پیش اومده یانه...مثلا سرجلسه ازموناتون)
وقتی سرجلسه کنکوری ویا شب اخر میخای بخوابی دیگه کاری از دستت برنمیاد ولی همش میگی کاااش فقط 1هفته یه ماه بیشتر وقت داشتم الان اون وقت دراختیارته حدود 4 ماه ...ازش خوب استفاده کن که به شدت مهمه...
نزارین این شرایط براتون پیش بیاد...این دست شماست...
نه قصد نصیحت دارم ونه هیچ منظور خاصی فقط دوست داشتم به همه دوستای الاییم یه تلنگر کوچیک بزنم...
باامید درس بخونین...با آرزوی موفقیت -
سلام منم یه ماه شروع کردم البته خیلی درجا واشتباه داشتم والبته کمکاری اما این مدت ومیخوام برا هدفم بجنگم وبه دستش بیارم ومطمئنم که میتونم من زمان برام مهم نیست تلاش برا هدفم برام ارزشمند تره تا نگرانی بابت زمانی که رفته وخیلیا خوندنو جلوترن شاید از همین الانم استارت میزنم وهرشب اینجا میام گزارش میدم انشالله همگی موفق باشیم رفقا
296/1003