مشکل خواب
-
سلام
١- تنها راهش اينه كه از قرص كافئين (500mg)استفاده كني كه بدنساز ها استفاده ميكنن البته اول بپرس كه بد نيست بعد بگير ديگه كلا خوابت ميپرهhttps://www.hidoctor.ir/312650_همه-چیز-درباره-قرص-های-کافئین.html/
اينجا هم مطالبي درباره كافئين هست -
https://www.hidoctor.ir/312650_همه-چیز-درباره-قرص-های-کافئین.html/
اينجا هم مطالبي درباره كافئين هست -
به شخصه برنامم اینجوریه
شبا معمولا تا 2 بیدارم (به دلایلی)...( :
صبح ساعت 7 بیدار میشم (در واقع بیدارم میکنم)
تا 8 که برسم مدرسه . صبحگاه و این مسخره بازیا :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
ساعت 8 تا 9 میخونم
9 تا 9:30 میخوابم
9:30 تا 9:45 ام که زنگ تفریحه
دو زنگ بعدی رو تو مدرسه کامل میخونم
مدرسه که تموم میشه و تا برسم خونه و ... میشه 2 و تا الان 4 ساعت خوندم
2 ناهار میخورم و تا 3:45 میخوابم (در واقع باید تا اینموقه بخوابم ولی شب بیدارم نمیشه ولی اون دلیله نباشیه شب زودترم میشه خوابید (: )
از 4 تا 11 هم 4 تا پارت 1:30 دقیقه ای
11 تا 2 هم استراحت مطلق ( :
جموعا 10 ساعت
من تا 1 ماه پیش شبا 5 میخوابیدم ...
3-4 شب یک ساعت قبل زمانی که میخواین بخوابین دراز بکشین خوابتون میگیره ( : -
چون من قبلا این مشکل رو داشتم و کم کم رفع شد منم نظرمو میگم امیدوارم برای دوستانی که این مشکل رو دارن کمک کنه.
من حدود 6-7 ماه عادت کرده بودم هر روز فقط 3 ساعت-4 ساعت میخوابیدم. شبا ساعت 9 میخوابیدم و 10 بیدار میشدم و تا نزدیکای ظهر روز بعد میخوندم و دوباره یکم میخوابیدم و تا شب بازم میخوندم و عوارضش رو کم کم دیدم تا اینکه کم کم این برنامه هارو عوض کردم و سعی کردم ساعت 2-3 شب بخوابم.
بعدا دوغ-نسکافه-قهوه-ماست-پنیر-هر چی که فکرشو بکنین استفاده کردم ولی کمتر مفید بودن.
%(#29967b)[کلا قهوه و نسکافه و اینارو سعی کنین کم مصرف کنین اونا محرک ان و تو طولانی مدت باعث تحریک سیستم عصبی میشن و باعث کم خوابی میشن. من باشگاه که میرفتم کافیین و اینا خیلی میخوردم. کم کم به کافیین هم بدنم عادت کرد و بی خوابی شدید شد تا جایی که خوابم میومد ولی نمیتونستم بخوابم.]
%(#29967b)[الان مدتی میشه به کمک یه دوست خیلی خوبی تونستم ساعت خواب وبیداری و استراحت رو منظم کنم و خواب راحت تر باشه. این دوستمون پیشنهادشون این بود که از اسطوخودوس استفاده کنین. هر روز در حد دو فنجان کافیه. یکی صبح و یکی شب 1-2 ساعت قبل از وقت خواب.]
%(#0e963d)[در ضمن ویتامین ب1 و یا ویتامین ب کمپلکس هر روز استفاده کنین و ماست و پنیر هم زیاد استفاده کنین. برای یه کنکوری و کسی که فعالیت مغزی زیادی داره چند برابر یه فرد دیگه به ویتامین ب 1 نیاز هست. ویتامین ب1 کلا ساختار مغز و دستگاه عصبی رو ترمیم میکنه و خواب رو تنظیم میکنه.]
%(#0c9c3f)[شب ها به موقع بخوابین . تنظیم خواب شبانه و تنظیم ساعت فیزیولوژیک بدن رو ملاتونین انجام میده که ترشح اون تو شبا اتفاق میافته و اگه خواب نباشه این جریان به هم میریزه و مطمعن باشین روز بعدش قطعا روز خوبی نمیشه.(حتما متوجه شدین بعضی روزا احساس میکنین مغزتون اماده هست و سرحال هستین و خیلی راحت تر مسایل درسی رو حل میکنین؟ این به خاطر خواب با کیفیت و هماهنگی که بوجود اومده هست همون ملاتونین)]
%(#0f8a2c)[توی ناهار و شام از ماست استفاده کنین ماست ترش. اگه که احساس میکنین ضربان قلب یا فشار خونتون تنظیم نیست و برای خواب مناسب نیست هر روز 2 تا پروپانولول مصرف کنین یکی صبح یکی عصر هر دو بعده غذا.]
%(#0c9c3f)[برای هر روز برنامه ریزی داشته باشین تا مجبور نشین تا دیروفت بیدار بمونین . اگه کار عادی دارین سعی کنین حداکثر تا 11 و اینا بخوابین و صبح زودتر پاشین و وقتی پا شدین یه 5 دقیقه توی حیاط باشین و نفس عمیق بکشین و صبح زمانی که فکر میکنین خواب الود هستین 2 ساعت قبلش صبحانه بخورین و بعدش یه فنجان اسطوخودوس کم کم عادت میکنین بیدار بمونین.]]
-
-
سلام
دردت دقیقن درد من بوده
من میفهمم چی میگی....
ولی ی اشتباهیی ک همه میگن انجام بده اینه ک ماست ودوغ وپنیر بخور
تو میدونی علت اینکه خوابت نمیبره وازاونور دلت میخواد بخوابی بخاطر سردی مغزته؟؟؟
من پی اشو گرفتم
انقد طبع بدنم سرد شد ک به جاهای دیگه بدنم اسیب زد
مثه معده
شما باید غذاهایی ک طبعش سرده رو نخوری...عوضش چیزای گرم مصرف کنی ک واسه حافظه اتم معجزه میکنه
مثل مویز
کشمش
شیره انگور
اصلن پنیر واسه صبحونه برای ما مثه سمه....انقد ک بده
بعد سعی کن گوجه خیار ماست ودوغ وترشی نخوری...
کافئین چیز بدی نیست
مثلن ی فنجان قهوه کوچیک واسه اینکه بعدازظهر نخوابی عالیه!
شام کمتر بخور
و واسه اینکه خواب راحت داشته باشی وصبح هم سرحال باشی قبل خوابت ی لیوان گل گاو زبون ونبات بخور!
همین
لازم نیست کارخاصی کنی!