بُن کارت نمایشگاه کتاب تهران
-
سلام بچه ها خوبین؟میگم بن کارت به دانش اموز امسال میدن ؟؟؟یا انتشاراتی که بن تخفیف میدنو میشناسین ؟اگه بن کارتی برای هر انتشارات کنکوریی میشناسید ممنون میشم بهم بگیین.مچکرم.موفق باشین.
-
سلام بچه ها خوبین؟میگم بن کارت به دانش اموز امسال میدن ؟؟؟یا انتشاراتی که بن تخفیف میدنو میشناسین ؟اگه بن کارتی برای هر انتشارات کنکوریی میشناسید ممنون میشم بهم بگیین.مچکرم.موفق باشین.
faaa31 بن کارتو که پارسالم ندادن.بن تخفیفم قلمچی که خودش میده بقیرم از مد بگیر براشون میارن
-
faaa31 بن کارتو که پارسالم ندادن.بن تخفیفم قلمچی که خودش میده بقیرم از مد بگیر براشون میارن
Konkoori99
قلم چی بن تخفیف چند درصدیه؟ -
Konkoori99
قلم چی بن تخفیف چند درصدیه؟ -
3فاطمه2
نه قبلش ینی .بفضی انتشاران اخه بن میدن مث نشر الگو ،میخوام بدونم انتشارات دیگه ای هم هست که بن تخفیف بده؟faaa31 عاره گاج میده مهروماهم داد فک کنم۳۰درصد بود گاجم پارسال۵۰درصد بود.من از مشاور مد گرفتم.امسال هنو صداش در نیمده
-
Konkoori99
قلم چی بن تخفیف چند درصدیه؟faaa31 برا دانش آموزا عادیش۲۵درصد برا فرهنگیا۵۰درصد
-
faaa31 عاره گاج میده مهروماهم داد فک کنم۳۰درصد بود گاجم پارسال۵۰درصد بود.من از مشاور مد گرفتم.امسال هنو صداش در نیمده
Konkoori99
مشاور مد؟؟ -
Konkoori99
مشاور مد؟؟faaa31 مشاوره مدرسه
-
faaa31 عاره گاج میده مهروماهم داد فک کنم۳۰درصد بود گاجم پارسال۵۰درصد بود.من از مشاور مد گرفتم.امسال هنو صداش در نیمده
Konkoori99
برای گاجو از کجا بگیرم؟؟؟تو سایتش نمیده؟؟ -
faaa31 مشاوره مدرسه
Konkoori99
اها . -
Konkoori99
برای گاجو از کجا بگیرم؟؟؟تو سایتش نمیده؟؟faaa31 دگ ۵۰درصدو که تو گاج مارکتم اف میده
-
faaa31 دگ ۵۰درصدو که تو گاج مارکتم اف میده
Konkoori99
یک دفعه ای کتابامو میخوام بخرم همشونو تو نمایشگاه دیگه گفتم میرم تا اونجا ببینم تخفیفش همون ۵۰ هس یانه.مرسی از کمکت. -
Konkoori99
یک دفعه ای کتابامو میخوام بخرم همشونو تو نمایشگاه دیگه گفتم میرم تا اونجا ببینم تخفیفش همون ۵۰ هس یانه.مرسی از کمکت.faaa31 آها.منم برنامم همینه برم همه رو بخرم خلاص شم.موفق باشی
-
faaa31 آها.منم برنامم همینه برم همه رو بخرم خلاص شم.موفق باشی
Konkoori99
همچنین . -
Konkoori99
همچنین . -
faaa31 پایه؟نه هنو موندم میکرو بخرم یا مبتکران
-
faaa31 پایه؟نه هنو موندم میکرو بخرم یا مبتکران
Konkoori99
منم موندم بین همینا -
Konkoori99
منم موندم بین همیناfaaa31 ولی مبتکران ک زده جاده خاکی.تستاش اصن استاندارد نیسن خوده بازرگانم که اصن ایران نیس میگن خودشم تالیف نکرده